• Je ervaart binnen 15 minuten de werking
  • Gemakkelijk en prettig in gebruik
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • 100% natuurlijk
  • Behoeft geen enkele vorm van onderhoud

Neutrino hoofdbeugels

De Neutrino hoofdbeugels zijn een makkelijk instrument voor snelle en effectieve behandeling van specifieke klachten bij kinderen en volwassenen. Bovendien is er geen speciale inspanning of concentratie voor nodig, geen speciale vaardigheden of verandering in leefstijl. Gebruik de Neutrino hoofdbeugel thuis op de bank, in de trein, op kantoor, in de bibliotheek of waar je maar wilt.

Kies hieronder de Neutrino hoofdbeugel die het beste bij je past:

Neutrino stress en burn-out hoofdbeugel

Neutrino stress en burn-out hoofdbeugel

Malende gedachten, tobben en slapeloze nachten. Het gevoel hebben dat er teveel moet gebeuren in te weinig tijd en bijna bezwijken aan de stress van al die gedachten: iedereen heeft er weleens last van. De Neutrino stress en burn-out hoofdbeugel kan dit zonder medicijngebruik helpen voorkomen. Direct bij het opzetten van de beugel voel je gevoelens van spanning en stress sterk verminderen.

Neutrino relax hoofdbeugel

Neutrino relax hoofdbeugel

Je hoofd leegmaken en volledig ontspannen kan moeilijk zijn. De Neutrino relax hoofdbeugel biedt een welkome vorm van ontspanning die iedereen kan ervaren: de beugel biedt ondersteuning bij het vinden van innerlijke rust en het bereiken van een algehele staat van ontspanning.  Gebruik de beugel thuis op de bank na een drukke dag op kantoor of op school, maar ook tijdens meditatie, yoga en ontspanningsoefeningen.

Neutrino ADHD hoofdbeugel

Neutrino ADHD hoofdbeugel

Het ADHD syndroom (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) komt bij zowel kinderen als volwassenen voor. Volwassenen met ADHD klachten hebben vaak een manier gevonden om hiermee om te gaan. Kinderen met ADHD zijn daarentegen vaak opvallend fysiek drukker (hyperactief), makkelijk afgeleid en impulsief. Stringenergy is erin geslaagd om een trillingsfrequentie te identificeren die een rustgevend effect heeft op kinderen en volwassenen die last ondervinden van ADHD-gerelateerde klachten. Het dragen van de ADHD hoofdbeugel draagt tevens bij aan het concentratievermogen.

Neutrino alertheid hoofdbeugel

Neutrino alertheid beugel

De Neutrino alertheid hoofdbeugel biedt ondersteuning bij het verscherpen van uw focus en het verbeteren van je concentratievermogen. Ideaal voor gebruik tijdens het werk, studie, gamen of andere bezigheid die optimale concentratie vereist.

Neutrino allergie hoofdbeugel

Neutrino allergie hoofdbeugel

Elk jaar lijden vele mensen aan pollenallergie, oftewel hooikoorts. Het allergisch zijn voor sommige pollen en stuifmeel van grassen, planten en bomen doen de slijmvliezen opzwellen waardoor er benauwdheid kan optreden. Op zich een onschuldige gebeurtenis maar wel iets dat erg vervelend kan zijn. Hooikoorts klachten zijn goed te behandelen met behulp van de Stringenergy Neutrino allergie hoofdbeugel, zonder medicijngebruik. Al na enkele dagen zorgt de allergie hoofdbeugel voor een waarneembare en langdurige verlichting van de allergie klachten.

Neutrino relax hoofdbeugel voor de behandeling van stress symptomen

Birgitte uit Bergen (NH): ”De relax hoofdbeugel geeft mij een prettig en positief gevoel.
Ik slaap beter en voel mij meer geaard”.

Niels met de ADHD hoofdbeugel

”Hij speelt weer met vriendjes!” aldus de moeder van Niels.
Niels uit Raalte gebruikt sinds een paar maanden een ADHD hoofdbeugel.
De hoofdbeugel ondersteunt het zelfhelend vermogen van zijn lichaam en vermindert de effecten van ADHD. Niels draagt de hoofdbeugel tijdens
het ontbijt en avondeten.

Gebruikersvoorschriften

  • De Neutrino hoofdbeugels behoeven geen enkele vorm van onderhoud en behoeven geen externe energiebron.
  • De beste resultaten worden bereikt wanneer de beugel minimaal 20 minuten per dag wordt gedragen. Dit geldt voor alle types hoofdbeugels. Zodra de klachten verminderen kan de draagtijd worden verkort.
  • Er zijn bij het gebruik van de Neutrino hoofdbeugels geen neveneffecten bekend op medicijngebruik en kunnen dus veilig door een ieder worden gebruikt.
  • De Neutrino hoofdbeugels zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en bevatten geen chemicaliën.
  • De Neutrino hoofdbeugels blijven onafhankelijk van het aantal draaguren ruim een jaar actief.