Aardingslaken brengt lichaam en geest in balans

De Harmony aardingslakens zijn tijdelijk uitverkocht. Wil je een Harmony aardingslaken reserveren? Stuur een mail naar vragen@stringenergy.com zodat wij je kunnen informeren zodra de aardingslakens weer op voorraad zijn. Uiteraard kun je ook alvast een bestelling plaatsen via de webshop. Je ontvangt je aardingslaken dan zo snel mogelijk.

Ervaar je fysieke of emotionele spanning? Kom je moeilijk tot rust na een drukke dag? Het Harmony aardingslaken is behandeld met trillingstechnologie en bevordert hierdoor een intens gevoel van ontspanning. Energiemetingen van het lichaam hebben uitgewezen dat het effect van het aardingslaken vrijwel direct merkbaar is en dat deze de basis vormt voor rust, gezondheid en een positieve kijk op het leven. Het aardingslaken bevordert tevens een goede nachtrust.

De werking

Thuisgebruik

Het Harmony aardingslaken werkt zonder kabel of adapter en is daardoor volkomen veilig in gebruik. Plaats het Harmony laken onder je gewone laken. Gemiddeld duurt het 10 à 15 minuten voordat je de volledige werking van het laken ervaart. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft de duur van het gebruik.

Professioneel gebruik

Het Harmony aardingslaken is ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Massagetherapeuten en andere gezondheidsprofessionals gebruiken het Harmony aardingslaken tijdens hun behandelingen. Het laken helpt patiënten om sneller lichamelijk en geestelijk tot rust te komen.

Afmetingen

De afmetingen van het Harmony aardingslaken zijn 90 x 150 cm.

De Harmony aardingslakens:

  • Behoeven geen externe energiebron
  • Bevorderen de nachtrust
  • Zijn beschikbaar voor professioneel gebruik

Materiaal

Het Harmony aardingslaken is gemaakt van 100% katoenvezel en voelt daardoor zacht aan.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de Harmony aardingslaken. Tijdens het gebruik van het laken kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend heeft het laken geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend. Houd er rekening mee dat de geestelijke rust in combinatie met het aardingseffect als overweldigend kan worden ervaren, waardoor je in slaap kunt vallen.

Gebruiksvoorschriften

  • Was je laken uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je laken niet in het water weken.
  • Droog je laken niet in de droogtrommel.