Aardingslaken brengt lichaam en geest in balans

Ervaar je fysieke of emotionele spanning? Kom je moeilijk tot rust na een drukke dag? Het aardingslaken is behandeld met trillingstechnologie en bevordert hierdoor een intens gevoel van ontspanning. Energiemetingen van het lichaam hebben uitgewezen dat het effect van het laken vrijwel direct merkbaar is en dat deze de basis vormt voor rust, gezondheid en een positieve kijk op het leven. Het aardingslaken bevordert tevens een goede nachtrust.

Het aardingslaken behoeft geen externe energiebron; er is dus geen sprake van een stroomkabel of adapter, en is daardoor volkomen veilig in gebruik. De afmetingen van het aardingslaken zijn 90 x 150 cm.

Thuisgebruik

Plaats het aardingslaken onder je gewone laken. Gemiddeld duurt het 10 à 15 minuten voordat je de volledige werking van het laken ervaart. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft de duur van het gebruik.

Professioneel gebruik

Het aardingslaken is ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Massagetherapeuten en andere gezondheidsprofessionals gebruiken het laken tijdens hun behandelingen. Het laken helpt patiënten om sneller lichamelijk en geestelijk tot rust te komen.

Bij ontstekingen of andere lichamelijke ongemakken, vraag naar het curcuminelaken.

Bij neuropathische pijn, vraag dan naar het neuropathielaken.

Materiaal

Het aardingslaken is gemaakt van 100% katoenvezel en voelt daardoor zacht aan.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van het aardingslaken. Tijdens het gebruik van het laken kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend heeft het laken geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend. Houd er rekening mee dat de geestelijke rust in combinatie met het aardingseffect als overweldigend kan worden ervaren, waardoor je in slaap kunt vallen.

Gebruiksvoorschriften

  • Was je laken uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je laken niet in het water weken.
  • Droog je laken niet in de droogtrommel.