GRATIS Neutrino ADHD hoofdbeugel bij de aanschaf van twee producten!

Een nieuw Stringenergy product uitproberen? Dan is dit een mooi moment! In de maand mei krijg je bij de aankoop van twee Stringenergy producten namelijk een ADHD Neutrino hoofdbeugel cadeau.

De Neutrino hoofdbeugels van Stringenergy zijn behandeld met trillingstechnologie. Hierdoor hebben de beugels een rustgevend effect op kinderen en volwassenen. Het is een praktisch instrument voor de snelle en effectieve behandeling van diverse klachten, waaronder ADHD.

Het ADHD syndroom (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) komt bij zowel kinderen als volwassenen voor. Volwassenen met ADHD klachten hebben vaak een manier gevonden om hiermee om te gaan. Kinderen met ADHD zijn daarentegen vaak opvallend fysiek drukker (hyperactief), makkelijk afgeleid en impulsief. Stringenergy is erin geslaagd om een trillingsfrequentie te identificeren die een rustgevend effect heeft op kinderen en volwassenen die last ondervinden van ADHD-gerelateerde klachten.

Ook mensen zonder ADHD kunnen de hoofdbeugel gebruiken. Deze heeft namelijk een ontspannend effect en draagt bij aan het concentratievermogen. Gebruik je Neutrino hoofdbeugel thuis op de bank, in de trein, op kantoor, in de bibliotheek of waar je maar wilt.

Hoe werkt het?

Na het bestellen van minimaal twee Stringenergy producten, krijg je automatisch een ADHD Neutrino hoofdbeugel meegestuurd. We houden de bestellingen goed in de gaten, zelf hoef je hier dus niets voor te doen.