Bijeenkomst in Dalfsen een groots succes

Op zaterdag 31 augustus heeft in het centrum Isis Sofia in Dalfsen een bijzondere bijeenkomst plaatsgevonden. Wij hadden ons geen mooiere omgeving kunnen wensen om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste Stringenergy producten: het rustgevende ontspanningskussen, de aardingsonderlegger en de curcumineonderlegger. Sinds de oprichting van Stringenergy hebben wij vele mooie producten ontwikkeld en op de markt gebracht, maar wat we in Dalfsen hebben mogen ervaren ging alle verwachtingen te boven. Alle bezoekers die gingen zitten op een van de ontspanningskussens of die een onderlegger om de schouders gedrapeerd kregen, voelden al binnen enkele minuten de krachtige werking van de gerichte energie van deze producten. Via deze weg wil Stringenergy graag de organisatoren, collega’s en bezoekers bedanken voor de fijne samenwerking en uitwisseling. Wil je ook de werking van het ontspanningskussen, de aardingsonderlegger of curcumineonderlegger ervaren, kom dan zondag 8 september naar de sporthal in Heerhugowaard. Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen hier van harte welkom om zich te laten inspireren op het gebied van gezondheid, wellness en nieuwe wetenswaardigheden. Met een ruim aanbod aan standhouders maken we er weer een mooie dag van. Graag tot ziens op 8 september! Hartelijke groet van het Stringenergy team

Bijeenkomst in Dalfsen een groots succes

Op zaterdag 31 augustus heeft in het centrum Isis Sofia in Dalfsen een mooie bijeenkomst plaatsgevonden. Wij hadden ons geen betere omgeving kunnen wensen om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste Stringenergy producten: het rustgevende ontspanningskussen, de aardings- en curcumineonderlegger. 

Sinds de oprichting van Stringenergy hebben wij vele mooie producten ontwikkeld en op de markt gebracht, maar wat we in Dalfsen hebben mogen ervaren ging alle verwachtingen te boven. Alle bezoekers die gingen zitten op een van de ontspanningskussens of die een onderlegger om de schouders gedrapeerd kregen, voelden al binnen enkele minuten de krachtige werking van de gerichte energie van deze producten.

Via deze weg wil Stringenergy graag de organisatoren, collega’s en bezoekers bedanken voor de fijne samenwerking en uitwisseling.

Wil je ook de werking van het ontspanningskussen, de aardingsonderlegger of curcumineonderlegger ervaren, kom dan zondag 8 september naar de sporthal in Heerhugowaard. Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen hier van harte welkom om zich te laten inspireren op het gebied van gezondheid, wellness en nieuwe wetenswaardigheden. Met een ruim aanbod aan standhouders maken we er weer een mooie dag van.

Graag tot ziens op 8 september!

Hartelijke groet van het Stringenergy team