Curcumine een veelbelovend middel tegen ontstekingen

Kurkuma heeft verschillende namen: koenier, koenjit, Indiaase geelwortel, turmeric of tumeric (Engels), en vroeger ook tarmeriek. Curcamine (in het Engels: Curcumin) is een werkzame stof die wordt gewonnen uit de geelwortel van de Curcuma longa plant. Curcumin wordt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde al eeuwen toegepast in de effectieve bestrijding van ontstekingen en vele andere lichamelijke klachten. In oktober 2012 werd er door het AMC zelfs onderzoek gedaan naar de anti-kankerwerking van geelwortel of kurkuma.

Stringenergy heeft de natuurlijke trillingsfrequentie gekopieerd van hoogwaardige biologische Curcumin uit de geelwortel van de Curcuma longa plant uit Pakistan, en deze vervolgens door middel van trillingstechnologie verwerkt in twee producten: de Curcumin sokken en de Curcumin matras onderlegger.

De trillingsfrequenties in de Curcumin producten hebben een genezende en rustgevende werking op de signaaloverdracht tussen de zenuwcellen in ons lichaam en dragen daarmee bij aan de oplossing of verlichting van o.a. ontstekingen, griep en verkoudheid.

Curcumin sokken

In onze voeten eindigen vele zenuwuiteinden. Door het dragen van de Curcumin sokken is er daardoor direct contact met vrijwel elk onderdeel in het lichaam. Dit zorgt voor een directe en optimale lichamelijke ondersteuning.

Curcumin onderlegger

De Curcumin onderlegger plaats je onder je laken ter hoogte van het probleemgebied. Hierna kunt u rustig een boek lezen, TV kijken of slapen. Gemiddeld duurt het 15 minuten voordat je de volledige werking van de onderlegger ervaart. Er is geen maximum aan het aantal uren dat je kunt doorbrengen op de onderlegger. Bij acute problemen/ontstekingen wordt aanbevolen om de onderlegger gericht op (of tegen) het probleemgebied te plaatsen.

Afmetingen

De afmeting van de Curcumin onderlegger is 80 x 80 cm.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de producten in de Curcumin serie. Tijdens het gebruik van de onderlegger kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend hebben de Curcumin sokken en onderlegger geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend.

Transport

Bij transport per vliegtuig of trein wordt aangeraden om de onderlegger in de originele verpakking te vervoeren.

Maten

De Curcumin sokken zijn op dit moment enkel leverbaar in de maat L (39-42). Dit is echter een ruime maat L die geschikt is t/m maat 44.