Curcumine veelbelovend middel tegen ontstekingen en pijn

Kurkuma heeft verschillende namen: koenier, koenjit, Indiaase geelwortel, turmeric of tumeric (Engels), en vroeger ook tarmeriek. Curcumine (in het Engels: Curcumin) is een werkzame stof die wordt gewonnen uit de geelwortel van de Curcuma longa plant. Curcumine wordt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde al eeuwen toegepast in de effectieve bestrijding van ontstekingen en vele andere lichamelijke klachten.

Stringenergy heeft de natuurlijke trillingsfrequentie gekopieerd van hoogwaardige biologische curcumine uit de geelwortel van de Curcuma longa plant uit Pakistan, en deze vervolgens door middel van trillingstechnologie verwerkt in twee producten: de Curcumine sokken en de Curcumine onderlegger.

De trillingsfrequenties in de Curcumine producten hebben een genezende en rustgevende werking op de signaaloverdracht tussen de zenuwcellen in ons lichaam en dragen daarmee bij aan de oplossing of verlichting van o.a. ontstekingen en pijnklachten.

Curcumine sokken

In onze voeten eindigen vele zenuwuiteinden. Door het dragen van de Curcumine sokken is er daardoor direct contact met vrijwel elk onderdeel in je lichaam. Dit zorgt voor een directe en optimale lichamelijke ondersteuning.

Curcumine onderlegger

De Curcumine onderlegger plaats je onder je laken ter hoogte van het probleemgebied. Hierna kun je rustig een boek lezen, TV kijken of slapen. Gemiddeld duurt het 15 minuten voordat je de volledige werking van de onderlegger ervaart. Er is geen maximum aan het aantal uren dat je kunt doorbrengen op de onderlegger. Bij acute problemen/ontstekingen wordt aanbevolen om de onderlegger tegen het probleemgebied aan te plaatsen.

Vanaf het eerste gebruik resultaat. Ervaar het zelf!

Curcumine producten:

  • Verminderen ontstekingen snel en effectief
  • Bieden een natuurlijk alternatief voor medicijnen
  • Bevorderen de nachtrust

Maten

De Curcumine sokken zijn op dit moment enkel leverbaar in de maat L (39-42). Dit is echter een ruime maat L die geschikt is t/m maat 44.

Materialen

De Curcumine sokken en onderlegger zijn gemaakt van katoen.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de Curcumine sokken en onderlegger. Tijdens het gebruik van de producten kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend hebben de sokken en onderlegger geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend.

Gebruiksvoorschriften

  • Voorkom dat je Curcumine sokken en onderlegger in aanraking komen met niet-natuurlijke materialen (bijv. tapijt gemaakt van synthetisch materiaal).
  • Was je Curcumine sokken en onderlegger en uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je je sokken en onderlegger niet in het water weken.
  • Droog je sokken en onderlegger niet in de droogtrommel.