Uitgerust wakker met behulp van de energie onderlegger

Na een dag vol activiteit heeft ons lichaam een periode van rust nodig, maar wat te doen als je ondanks de nachtrust toch vermoeid blijft? Stringenergy energie onderleggers bieden verlichting bij lichamelijke klachten zoals pijn, slapeloosheid, stress en gespannenheid. Hiermee bevordert de onderlegger de nachtrust en wordt u weer uitgerust wakker.

De werking van de onderlegger is gebaseerd op ‘trillingstechnologie’ en volledig vrij van chemicaliën. De onderlegger plaats je op je matras onder het laken. De onderlegger bevat geen magneten en behoeft geen externe stroomvoorziening. Stringenergy onderleggers zijn veilig in gebruik. Je bepaalt zelf hoe lang u gebruik maakt van de onderlegger om het gewenste effect te behalen en behouden.

Gebruik wordt aanbevolen bij:
• slechte nachtrust
• vermoeid opstaan
• dagelijkse pijntjes

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGebruiksvoorschriften

De trillingsfrequentie welke wordt verwerkt in de Stringenergy onderleggers zijn gevoelig voor invloeden van buitenaf. Om de werkzaamheid van de onderlegger te behouden, geldt daarom het advies om deze niet in aanraking te laten komen met niet-natuurlijke materialen zoals stenen vloeren of tapijt gemaakt van synthetisch materiaal. Tevens wordt afgeraden om de onderlegger in contact te laten komen met statische elektriciteit, bijvoorbeeld door middel van gebruik in combinatie met een elektrisch deken of het verwarmingselement van een waterbed.

De energie onderlegger wassen in de wasmachine of drogen in de droogtrommel gaat ten koste van de werking. Was de onderlegger daarom op de hand met koud of lauwwarm water, het liefst zonder enig wasmiddel. Probeer ook tijdens het wassen de onderlegger niet in contact te laten komen met niet-natuurlijke materialen. De onderlegger wassen in de wastafel is geen probleem.
Laat de onderlegger echter niet in het water weken.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de Stringenergy onderlegger. Tijdens het gebruik kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend hebben de Stringenergy onderleggers geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend.

Transport

Bij transport per vliegtuig of trein wordt aangeraden om de onderlegger in de originele verpakking te vervoeren.