Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Emma Emma uit Soest schreef op 30 juni 2019 om 08:43:
Verleden week vertelde een andere patiënt op de huisartsenpost Amersfoort dat ik op google sokken kon vinden die direct zouden helpen tegen mijn been bewegingen, die me al een jaar uit de slaap houden. Ik weet niet meer hoe u heet meneer of waar u woont dus bedank ik u via deze weg voor de tip ‘TOP TIP’ ik heb de sokken besteld en vanaf de eerste dag dat ik ze heb slaap ik weer. Ik hoop dat u dit bericht leest, groet Emma.
Van Vianen Van Vianen uit Berlicum schreef op 26 juni 2019 om 13:33:
Nu alweer voor de 3 e keer de sokken besteld.Ieder jaar 1 paar. 3 jaar geleden werd mijn nachtrust ernstig verstoord door rusteloze benen. Om gek van te worden.Sokken besteld toevallig via site gezien. 1 e nacht lag ik te wachten opdat mijn benen zouden gaan wiebelen/omhoog slaan.Tot mijn verbazing gebeurde er niets niet te geloven.Echt waar het is een goede koop en een rustige nacht.
Bianca Bianca schreef op 21 juni 2019 om 12:44:
Hallo, een mega dankbare klant, gisteravond voor het eerst de RLS sokken in bed aangehad en ik heb voor het eerst een nacht doorgeslapen, ben zo enorm verast omdat ik me niet kon voorstellen dat sokken zouden kunnen helpen maar ik heb totaal geen last gehad van rusteloze benen, wat een geweldige uitvinding, heel erg bedankt hiervoor Een Zeeeeeeeer tevreden klant Bianca
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Bianca, Wat fijn om te lezen dat je zo'n baat hebt bij de RLS sokken en dat je hebt doorgeslapen. En hartelijk dank dat je dat met ons wilt delen. Ik wens je nog veel goede nachten toe. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
B.van de Wiel B.van de Wiel uit Zwolle schreef op 16 juni 2019 om 07:22:
Bea uit Zwolle Hallo allemaal, vijf maanden geleden is het nu dat ik bij u de sokken heb besteld. Ik heb er veel baat bij gehad en heb de sokken intussen aan mijn moeder gegeven die ze nu in bed aantrekt, gelukkig heeft ook zij er baat bij. Ik overweeg nu wel nieuwe sokken te bestellen omdat ik af en toe toch een vervelende kribbel voel, niet elke dag hoor en lang niet wat het geweest is. Mijn vraag is kan ik nu in aanmerking komen voor korting? Groetjes Bea
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Bea, Bedankt voor je reactie. Wat fijn om te lezen dat jij en jouw moeder baat hebben bij de RLS sokken. Ik zal je vraag over een kortingsmogelijkheid beantwoorden via een e-mail. Met vriendelijke groet, Marcella Namens het Stringenergy team
anja anja uit tiel schreef op 28 mei 2019 om 15:49:
Anja uit Tiel: Hallo de mail van Emmely gelezen te hebben reageer ik nu ook maar. Mijn eerste gedachten was dat het niets voor mij is om iets te schrijven tenslotte ben ik nu geheel verlost door de sokken van mijn RLS klachten, dus hiermee je is je vraag beantwoord Emmely, ook bij mij heeft het geholpen. Alleen is het nu zo dat niet mijn man maar onze hond de sokken gebruikt zij heeft ze onder de deken in haar mand liggen. Zeker is dat ze nu rustiger slaapt en ook loopt ze soepeler. Zo zie je maar de sokken zijn voor veel meer dingen te gebruiken dat ze op de website schrijven. Wie weet wat voor reacties onze mails nog meer oproepen. Groetjes Anja
Emmely Emmely uit Rotterdam schreef op 22 mei 2019 om 12:14:
Hallo lieve mensen, lees hier mijn ervaring met de sokken Ik zou willen weten, van andere gebruikers, of ik de enige ben bij wie de sokken `niet meer’ behoeven te worden gedragen? Kunnen bewegende been klachten door die sokken echt weer spontaan overgaan, of komt dat door een placebo? Het is nu ruim 6 maanden geleden dat ik van die RLS sokken had besteld ik moet zeggen bij mij werkte het gelijk de eerste avond. Nadat ik de sokken enkele weken avonds in bed had gedragen had zijn ze nu niet meer nodig, tenminste niet elke avond. Nu draagt mijn man ze wel eens, als hij die dag veel heeft gestaan of gelopen, wie had dit resultaat verwacht van een paar sokken? Groet allemaal.
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Emmely, Wat fijn om te lezen dat de RLS sokken zo goed werken bij je. Het komt zeker voor dat bewegende been klachten door de RLS sokken langdurig wegblijven of zelfs spontaan overgaan. Hartelijk dank dat je jouw ervaring hebt willen delen met anderen. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
Marleen van den Broek Marleen van den Broek schreef op 14 april 2019 om 09:13:
Goedemorgen Meneer/Mevrouw, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor mijn eerste rustige nacht in maaaaanden. Ik heb gisteren mijn RLS sokken ontvangen. En aangetrokken, op het moment dat ik ging slapen. Mijn voeten en benen begonnen direct te tintelen ... Ik vind het een hele bijzondere ervaring !! En ik ben er heel erg blij hiermee!! Ik zit nog met een vraag: De restless legs hebben mij vannacht niet wakker gehouden. Dat is een fantastische ervaring!! Ik heb ook veel pijn in mijn voeten en benen. En overweeg ook de Pain sokken aan te schaffen.. Wat is uw advies hieromtrent?? Moet ik de sokken dan afwisselen?? Mijn volgende aanschaf zal het laken zijn, welke ik onder mijn hoeslaken wil leggen. Ik heb daar nu alle vertrouwen in. (Ten aanzien van de sokken was ik wat sceptisch... maar dat was ongegrond) Nogmaals, ik ben een hele blije en uitgeruste klant die uitkijkt naar uw reactie. Ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Mevr. van den Broek
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Marleen, Nogmaals dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u baat heeft bij de RLS sokken. Voor wat betreft uw vraag over de Pain sokken: zoals telefonisch al aangegeven adviseren wij u om de sokken te gebruiken voor de klachten waar u op dat specifieke moment het meeste last van ondervindt. Overigens hebben de Pain sokken naast een pijnstillend effect, ook een algeheel rustgevend effect op de voeten en benen. Uiteraard horen wij te zijner tijd ook graag uw bevindingen over de Pijn sokken en het Stringenergy aardingslaken. Hartelijke groet, Marcella, Namens het Stringenergy team
Carla Carla uit Hoofddorp schreef op 25 maart 2019 om 10:56:
Ik gebruik jullie sokken nu enkele weken en kan niet meer zonder. Ook bij mij duurde het een dag of 3 dat ik de werking ging merken, maar nu kan ik eindelijk weer rustig een film of meerdere afleveringen van series kijken, zonder de enorme onrust in mijn benen. Ook ‘s nachts zorgen ze voor verlichting van de pijnklachten in mijn been, waardoor ik een stuk beter slaap. Kortom een ? product en ik ga ze zeker aanbevelen.
Marga Marga uit Geleen schreef op 18 maart 2019 om 10:09:
Hallo ik heb twee maanden geleden RLS sokken van jullie mogen ontvangen en ben daar erg tevreden mee, ik kan nu weer rustig slapen. Wel duurde het 3 dagen voordat ze goed werkte en ik heb nog steeds 1 Ropinirol pilletje nodig eerst waren dit er 3. Ik heb nu een tweede paar en sokken voor mijn buurvrouw 78 jaar besteld. Groetjes Marga
Klaas Weiland Klaas Weiland uit De Wijk (Dr) schreef op 22 februari 2019 om 21:51:
Ik heb de sokken sinds kort. Mijn eerste reactie is formidabel! Eindelijk weer eens rustig slapen. Ik koester nu mijn wondersokken. Vrienden die met zelfde euvel kampen zijn inmiddels ook tot aanschaf over gegaan. Ik had maanden eerder deze sokken moeten kopen.
Marleen Marleen uit België schreef op 6 februari 2019 om 12:29:
Hallo Ik heb geen RLS klachten (niet meer) ik heb bij jullie 8 maanden geleden rls sokken gekocht en ben nog steeds erg tevreden. Dat wou ik even zeggen. Groet Marleen België.
Marga de Bruin Marga de Bruin uit Eindhoven schreef op 2 februari 2019 om 17:36:
Hallo mensen bij Stringenergy. Ik heb 18 maanden gelegen sokken bij u gekocht, echt super, ze hebben fantastisch gewerkt maar nu ik ze na een schokkende gebeurtenis weer ben gaan gebruiken merk ik dat ze niet meer zo goed werken. Ik word in de ochtend om zes uur wakker door mijn bewegende benen, kan het zijn dat de energie er gedeeltelijk is uit gelopen? Ze hebben 1 jaar in de kast gelegen, graag uw advies. Marga de Bruin.
Admin-antwoord door: Marcella
Goedemorgen Marga, Wat vervelend om te lezen dat je een schokkende gebeurtenis hebt meegemaakt. Hopelijk is het nu weer in rustiger vaarwater gekomen. Vervelend ook dat door deze gebeurtenis je RLS klachten zijn teruggekomen en dat de sokken nu niet meer zo krachtig werken als toen je ze hebt gekocht. Om de reden daarvan te kunnen achterhalen willen wij graag in contact komen met je. We hebben het al via je e-mailadres geprobeerd, maar dat lijkt niet te werken. Wil je ons je telefoonnummer mailen? Dan nemen wij telefonisch contact met je op. Of je kunt zelf contact met ons opnemen via nummer 072-888 8998. We horen graag van je. Hartelijke groet van het Stringenergy team.
Anja Anja schreef op 28 januari 2019 om 13:51:
Na de sokken 3 dagen te hebben gebruikt was mijn reactie ‘ik ben mooi genept, de sokken deden niets bij mij’. Ik had al ruim vijf jaar last van RLS en heb alles al geprobeerd, niets helpt! Verbaast als ik was dat er iemand de dag nadat ik via de mail had geklaagd mij belde met de vraag of de klachten misschien door iets anders werden veroorzaakt. Op advies heb ik de sokken onder mijn nek en onderrug geplaatst, mijn verbazing was groot dat de klachten gelijk veel minder waren. Bedankt voor uw reactie en ik ben al aan het minderen met mijn medicijnen. Groet Anja uit Zwolle
Marianne van Staveren Marianne van Staveren uit Emmen schreef op 7 december 2018 om 14:00:
Ik MOET gewoon NU even reageren nadat ik GISTEREN pas, (nadat ik had zitten zoeken op internet naar een entuele TIP i.v.m. Rusteloze benen af en toe), deze WONDER SOKKEN had ontvangen EN vannacht gelijk kon uitproberen toen ik de onrust weer voelde komen! Echt DIREKT na het aantrekken van deze heerlijk zachte sokken, was het gewoon “STIL” in mijn benen, ONGELOOFLIJK en ga straks nog wat snuffelen op die site want wie weet komt het aardigslaken er OOK nog wel ?! De revieuws zagen er al te gek uit hier toen ik ze las en in DAT vertrouwen hebben we ze DIREKT besteld met DIT als resultaat!! Super verrast en heel erg blij mee en laat zeker wat later NOG wel eens iets horen of dit zo BLIJFT ? wij zeggen weleens: RUST KUN JE KOPEN!! Dus dubbel en dwars het geld waard, wat is nou geld...... PRACHTIGE UITVINDING lieve mensen, DANKJEWEL!!!! Namens een super tevreden klant, NU al!!!
Fien Fien uit Roermond schreef op 17 november 2018 om 10:36:
Ook ik heb al jaren last van onrustige benen,en nam er de pillen inhibin voor in. 1 tabletje voor het naar bed gaan, toen werden het er al 2 en nog midden in de nacht werd ik wakker van het schoppen van mijn benen. Heb toen op internet gekeken om wat te vinden wat ik er aan kon doen, en kwam toen bij de R.L.S sokken uit. Vond ze duur heb toen niks gedaan tot dat ik weer eens helemaal gek werd van mijn onrustige benen. En dacht nu bestel ik ze,en als het niet baad dan zeg ik maar ik heb een hele paar dure sokken. Heb ze besteld en 30 juli 2018 gekregen. Wat een wonder,het is niet te geloven heb nog nooit zo goed geslapen, een echte aanrader voor mensen met onrustige benen. Ben er heel tevreden mee. En ben eigenlijk nog goedkoper uit dan met de pillen, want die kosten 16,50 en daar deed ik met 1 tabletje 3 mnd mee. Ik heb weer een goede nachtrust. Ben zeer tevreden met mijn Sokken.
Henk Henk schreef op 16 november 2018 om 14:10:
Neutrino Hoofdbeugel. Ik ben een echte ondernemer. Gek op mijn bedrijf waarvoor veel moet wijken en zo ook helaas mijn gemoedsrust. Na de gevolgen hiervan te hebben ondervonden door in een stevige Burn out beland te zijn ging ik het ietsie rustiger aan doen maar helaas kon ik mijn continue gedachtestroom niet stoppen. Het ging maar door, dag en nacht. Nu ben ik een echte denker maar dit werd echt storend Mijn gedachten waren de baas over mij i.p.v. andersom. Toen werd mij de Neutrino Hoofdbeugel aangereikt. Omdat ik ten einde raad was wilde ik hem wel uitproberen. Na ongeveer 10 minuten ervoer ik iets geweldigs. Mijn gedachten waren stil! Eindelijk na zoveel jaren Ik wist niet wat mij overkwam. De rust en het gevoel van weer Mijzelf te kunnen voelen was fantastisch. Nu na wat weken van gebruik merk ik dat ik de beugel steeds minder frequent hoeft te gebruiken omdat mijn lichaam/hoofd het signaal begrepen heeft en uit zichzelf al rustiger kan worden. Geweldig!
Linda Linda schreef op 7 november 2018 om 10:59:
Hieronder mijn ervaring met het Harmony Aardingslaken Door stress gerelateerde klachten zoals een burnout en spannings- en pijklachten veroorzaakt door fibromialgie sliep ik al ruim anderhalf jaar niet meer goed. Ik had moeite met in slaap komen. Ik lag uren en soms de hele nacht wakker met gespannen en pijnlijke spieren en met gedachten en beelden die ik niet bij machte was om te stoppen. Op het moment dat ik besloot om me er maar aan over te geven en desnoods ‘s nachts door te werken kwam ik in contact met de mensen van Stringenergy. Op goed geluk nam ik dit Aardingslaken van ze af en legde hem, nog enigszins weifelend in mijn bed. De eerste nacht. De eerste nacht was heftig. Hoewel ik vanuit mezelf al redelijk goed geaard ben was het toch alsof ik, meteen nadat ik was gaan liggen, diep in mijn matras wegzakte. Dit gaf een enorm gevoel van ontspanning en verlichting. Verlichting van spanning en pijn en er kwam rust in mijn hoofd. De nacht zelf echter kwam met intense verwerkingsdromen, helder en duidelijk. De tweede nacht. De tweede nacht was al iets minder heftig qua ervaring en ik hoopte niet dat het heerlijke gevoel zou gaan afnemen nadat ik er vaker op sliep. De derde nacht en de overige nachten. De derde en overige nachten ervoer ik echter dat mijn lichaam en geest gingen wennen aan weer snel in slaap te kunnen vallen en ontspannen en uitgerust weer wakker te worden. Nu na vier weken onafgebroken weer goed te hebben geslapen ervaar ik nog elke avond hoe heerlijk het is om naar bed te gaan en erop te kunnen vertrouwen dat mijn warme bed geen opstakel meer voor me is maar een plek waar ik rust en heling vind. Warme groet, Linda.
Pierre Amendt Pierre Amendt uit Venlo schreef op 28 oktober 2018 om 20:14:
heb een jaar geleden de stringenergy rls sokken besteld omdat ik veel, last heb van rusteloze benen gelijk geprobeerd en het was een weldaad, voor mijn benen beter slapen was voor mij een optie om deze sokken te, bestellen ik raad iedereen aan met deze klachten om ze te gebruiken, wel gebruik ik nog medicijnen in overleg met de huisdokter een ding, ik ben gelukkig met dit product ga nieuwe bestellen.
Ruud Overstegen Ruud Overstegen uit Krommenie schreef op 6 oktober 2018 om 15:07:
Ik dacht dat ik goed in balans was en geen extra hulpmiddelen nodig had. Tenslotte mediteer ik vaak genoeg en weet als geen ander wat stress met je doet. Alles in mijn leven gaat voortreffelijk. Maar toen ik de werking van die harmony aardingslaken om mij heen sloeg voelde ik mij beter als daarvoor. Eerst kon ik het niet omschrijven. Zoiets had ik nog nooit ervaren, maar het voelde voor mij hemels. Eigenlijk wilde ik er niet meer onderuit. Het was zo overweldigend dat ik er el een pak van wil hebben om daar de hele dag in te lopen. Niets om je heen kan jou wat schelen. Ik weet dat alles een frequentie had, maar dat je het ook kan vangen in diverse producten wist ik niet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten weten.
Ruud Overstegen Ruud Overstegen uit Krommenie schreef op 6 oktober 2018 om 14:44:
Een paar maanden geleden had in mijn slaap last van bewegende benen. Eigenlijk had mijn vrouw er her meeste last van want ik schopte haar steeds wakker. Maar ook ik ging mij er aan irriteren omdat die nachtrust zo belangrijk is. Zeker met een drukke praktijk. Gelukkig bracht een vriend de oplossing. En na een paar dagen merkte ik verschil en inmiddels heb ik geen last meer van de onrustige benen. We slapen weer allebei lekker door en zijn fris wakker. Een aanrader dus.