Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Marion Marion uit Beemster schreef op 8 mei 2018 om 10:41:
Ik vind het wonderlijk maar de rls sokken helpen mij enorm.Zonder de sokken schieten mn benen allle kanten heen snachts.Met sokken aan geen enkel probleem meer, Ik ben heel dankbaar voor dit mooie product!!
x x uit hoofddorp schreef op 2 april 2018 om 20:35:
Goedemiddag allemaal. Half februari heb ik bij u van die rls sokken besteld en de volgende dag ontvangen. Eerst had ik gelezen dat het weg gegooid geld is omdat ze niet zouden werken. Maar omdat mijn klachten maar niet over gingen heb ik ze toch gekocht, mensen wat een genot, ik ben jaren niet zo blij geweest. De tweede avond kon ik gelijk weer slapen en wel zonder die bewegende benen. Ik zal het iedereen aanbevelen. Bedankt een blij mens uit Hoofddorp.
J. Raat J. Raat uit Monnickendam schreef op 30 maart 2018 om 09:53:
Vorige week de rls sokken ontvangen. Snelle levering. Ben er blij mee. Groet, Joost
Annette Annette schreef op 30 maart 2018 om 09:30:
Goedemorgen en bedankt voor de snelle levering. Heb net mijn tweede paar rls sokken ontvangen. Heb ruim een jaar plezier gehad van mn eerste paar. Aanrader wat mij betreft. Groet, Annette
Anneke Anneke schreef op 15 januari 2018 om 14:58:
Ben erg blij dat ik jullie op internet heb gevonden. De sokken werken echt en ik slaap een stuk beter! Hartelijke groet, Anneke
Belzen Belzen uit Zeeland schreef op 10 januari 2018 om 11:36:
Ik heb zelf geen klachten, maar heb wel vaak last gehad van de bewegende benen van mijn vrouw, waardoor ook ik niet kon slapen. Ik moet jullie dan ook bedanken, ook namens mijn vrouw, met dit fantastische product de sokken werken super. Groet Hr. van Belzen.
de Visser de Visser schreef op 4 januari 2018 om 10:41:
M.v de sokken werken aardig goed soms worden mijn voeten te warm en dan gaat het niet, vannacht had ik eerst koude voeten en slaande benen ik heb toen mijn sokken aan gedaan en ben ik in slaap gevallen zonder slaande benen [GOED] Gr de Visser
Lina Lina uit Castricum schreef op 20 december 2017 om 21:43:
Vorige week kwamen mijn sokken binnen. Natuurlijk heb ik ze die avond meteen uitgeprobeerd. Meestal beginnen mijn rls klachten na ongeveer 5 à 10 minuten in bed. Heel ellendig want ik ben gek op lezen maar sinds de klachten begin dit jaar zijn begonnen kon ik er niet meer van genieten.. ik wilde daarna alleen nog maar zo snel mogelijk in slaap vallen, wat overigens erg moeilijk was. Na het aantrekken van de sokken begonnen mijn voeten zachtjes te tintelen.. een hele aparte ervaring.. ik werd er rustig door en genoot van de sensatie. Ik wilde mijn boek pakken maar bleef rustig liggen.. en werd ruim 7 uur laten pas weer wakker! Ik kon mij het moment van in slaap vallen niet eens herinneren.. alleen die rust. Heerlijk. Ik weet niet hoe het werkt, maar voor mij werkt het en ik kan de sokken alleen maar van harte aanbevelen. Vriendelijke groet, Lina
jj. van der Jacht jj. van der Jacht uit Bergen schreef op 8 december 2017 om 16:54:
Enthousiast geworden door de recensies had ik de RLS sokken besteld, maar helaas gaven deze bij mij niet het gehoopte verschil in mijn klachten. Ik heb na telefonische overleg met iemand van Stringenergy één van de sokken achter het elastiek van mijn onderbroek gedragen en de ander onder het laken op de hoogte van mijn nek geplaatst en, dat werkte. Dit kon komen omdat ik RLS gelijkende klachten heb maar in werkelijkheid komen de klachten vermoedelijk uit mijn onderrug. Ik ben verbaast maar zeer verheugt dat de sokken ook op deze wijze kunnen helpen, bedankt voor de service. Van der Jacht uit Bergen. jjvdjacht@hotmail.com
Jacqueline Bellis-Huijsmans Jacqueline Bellis-Huijsmans uit Alkmaar schreef op 6 december 2017 om 04:25:
Heb ze net besteld. Ben benieuwd. Het idee dat ik de nacht door kan slapen...
Melissa Melissa uit Sheffield (UK) schreef op 24 november 2017 om 10:24:
I tried the rls socks for the first time last night and very happy to report that I had more than 6 hours of uninterrupted sleep for the first time in years! I then took the socks off and slept for another 3 hours... hopefully the same will happen tonight.
Cynthia Smit Cynthia Smit uit Purmerend schreef op 26 oktober 2017 om 17:31:
Ik had last van bindweefsel op mijn kuit, en heb nu een week lang de sokken op de plek gedaan en de plek is nu zo goed als weg. Dus ik ben super tevreden. Een echte aanrader!!
Saskia Saskia uit Hoogstraten schreef op 9 oktober 2017 om 08:44:
Hallo mensen bij Stringenergy Het is nu ruim vier maanden geleden dat ik de RLS sokken voor het eerst op internet was tegen gekomen. Ik kon weer eens een avond niet in slapen komen, bewegende benen moet u weten, vreselijk! Twee maanden heeft het nog geduurd voordat ik het besluit had genomen om ze te kopen, je leest zoveel op internet, als de sokken zo goed werken waarom is dat dan niet bekend dacht ik. Nu heb ik ze ruim zes weken in huis, wat een weelde! Ik kon gelijk de eerste avond slapen, weg, weg gewoon weg die vallende benen, heerlijk bedankt mensen. Succes met dat mooie product. Saskia uit Hoogstraten België.
Tineke Tineke uit Ossenzijl schreef op 19 september 2017 om 10:25:
Vandaag mijn tweede paar RLS sokken besteld, de vorige hebben bijna een jaar gewerkt! Dat hier niet meer over bekend is is erg jammer, ze helpen fantastisch en zonder dure en vooral schadelijke medicijnen. Ik maak er veel reclame voor!
Mia Geraats-Ramakers Mia Geraats-Ramakers uit Weert schreef op 24 juli 2017 om 16:15:
Ik heb last van rusteloze benen en krampen, en kan slecht in slaap komen. Met jullie RLS sokken is een groot probleem opgelost, en daar door heb ik een betere nachtrust. Met dank voor dit mooie product. Mia Geraats-Ramakers
Van Someren Van Someren schreef op 18 juli 2017 om 11:35:
Goedemorgen Ik heb van een vriendin Stringenergy RLS sokken cadeau gekregen, ook aan u mijn hartelijk dank ik ben namelijk ongelooflijk blij dat het werkt. Haya van Someren
Marieke Marieke uit Bergen op Zoom schreef op 4 juli 2017 om 14:54:
Ik ben werkzaam in het ziekenhuis en werd gewezen door een patiënt op het bestaan van deze sokken. Voor hem was het een geschenk uit de hemel om van de onrustige benen af te zijn. Graag informeer ik andere patiënten over deze sokken en hoop hiermee meerdere patiënten te helpen. Marieke, Bravis Ziekenhuis
marleen marleen uit heerlen schreef op 29 mei 2017 om 08:32:
Waarom wist ik nog niets van het bestaan. Waarom is dit niet beter bekend, niet alleen ik maar veel mensen lijden aan die ellendige been bewegingen 's avonds in bed. Raar vind ik het dat de dokter er niet over weet te vertellen, gelukkig heb ik het van een buurvrouw gehoord van het bestaan van deze sokken. Ik ben er heel blij mee dank u wel ik kan nu weer rustig slapen Groetjes Marleen
Theo Str Theo Str uit wehl schreef op 9 mei 2017 om 21:48:
Op aanraden van iemand heb ik de RLS sokken aangeschaft. Na 2 dagen al fantastisch resultaat. Helaas na ongeveer een half jaar "deden" de sokken niks meer. Berichtje gestuurd naar Stringenergy, en het probleem werd direct onderzocht. Ik krijg nieuwe sokken! Ben benieuwd of het met de nieuwe langer goed gaat. Ik ben tevreden, over de sokken en zeker over Stringenergy.
liesa liesa uit heerlen schreef op 2 mei 2017 om 10:51:
heerlijk geslapen al dagen , sinds ik de sokken heb..geen last meer gehad.. gelijk ook maar de allergie beugel besteld.. ben er van overtuigd dat dit allemaal beter is als medicijnen...wat een uitkomst.. ben er werkelijk heeel blij mee.. lieve groet liesa