Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Saskia Saskia uit Hoogstraten schreef op 9 oktober 2017 om 08:44:
Hallo mensen bij Stringenergy Het is nu ruim vier maanden geleden dat ik de RLS sokken voor het eerst op internet was tegen gekomen. Ik kon weer eens een avond niet in slapen komen, bewegende benen moet u weten, vreselijk! Twee maanden heeft het nog geduurd voordat ik het besluit had genomen om ze te kopen, je leest zoveel op internet, als de sokken zo goed werken waarom is dat dan niet bekend dacht ik. Nu heb ik ze ruim zes weken in huis, wat een weelde! Ik kon gelijk de eerste avond slapen, weg, weg gewoon weg die vallende benen, heerlijk bedankt mensen. Succes met dat mooie product. Saskia uit Hoogstraten België.
Tineke Tineke uit Ossenzijl schreef op 19 september 2017 om 10:25:
Vandaag mijn tweede paar RLS sokken besteld, de vorige hebben bijna een jaar gewerkt! Dat hier niet meer over bekend is is erg jammer, ze helpen fantastisch en zonder dure en vooral schadelijke medicijnen. Ik maak er veel reclame voor!
Mia Geraats-Ramakers Mia Geraats-Ramakers uit Weert schreef op 24 juli 2017 om 16:15:
Ik heb last van rusteloze benen en krampen, en kan slecht in slaap komen. Met jullie RLS sokken is een groot probleem opgelost, en daar door heb ik een betere nachtrust. Met dank voor dit mooie product. Mia Geraats-Ramakers
Van Someren Van Someren schreef op 18 juli 2017 om 11:35:
Goedemorgen Ik heb van een vriendin Stringenergy RLS sokken cadeau gekregen, ook aan u mijn hartelijk dank ik ben namelijk ongelooflijk blij dat het werkt. Haya van Someren
Marieke Marieke uit Bergen op Zoom schreef op 4 juli 2017 om 14:54:
Ik ben werkzaam in het ziekenhuis en werd gewezen door een patiënt op het bestaan van deze sokken. Voor hem was het een geschenk uit de hemel om van de onrustige benen af te zijn. Graag informeer ik andere patiënten over deze sokken en hoop hiermee meerdere patiënten te helpen. Marieke, Bravis Ziekenhuis
marleen marleen uit heerlen schreef op 29 mei 2017 om 08:32:
Waarom wist ik nog niets van het bestaan. Waarom is dit niet beter bekend, niet alleen ik maar veel mensen lijden aan die ellendige been bewegingen 's avonds in bed. Raar vind ik het dat de dokter er niet over weet te vertellen, gelukkig heb ik het van een buurvrouw gehoord van het bestaan van deze sokken. Ik ben er heel blij mee dank u wel ik kan nu weer rustig slapen Groetjes Marleen
Theo Str Theo Str uit wehl schreef op 9 mei 2017 om 21:48:
Op aanraden van iemand heb ik de RLS sokken aangeschaft. Na 2 dagen al fantastisch resultaat. Helaas na ongeveer een half jaar "deden" de sokken niks meer. Berichtje gestuurd naar Stringenergy, en het probleem werd direct onderzocht. Ik krijg nieuwe sokken! Ben benieuwd of het met de nieuwe langer goed gaat. Ik ben tevreden, over de sokken en zeker over Stringenergy.
liesa liesa uit heerlen schreef op 2 mei 2017 om 10:51:
heerlijk geslapen al dagen , sinds ik de sokken heb..geen last meer gehad.. gelijk ook maar de allergie beugel besteld.. ben er van overtuigd dat dit allemaal beter is als medicijnen...wat een uitkomst.. ben er werkelijk heeel blij mee.. lieve groet liesa
E. Vrolijk E. Vrolijk schreef op 30 april 2017 om 19:39:
Wat een uitkomst die rls sokken. Jarenlang heeft mijn vrouw medicijnen gekocht ( Rivotril ). Nu zij die sokken sinds 4 dagen gebruikt heeft zij geen last meer en slaapt nu prima in en ik ook. Met vriendelijke groet E. Vrolijk
Robert-Jan Robert-Jan uit Vaals schreef op 30 maart 2017 om 09:30:
Gisteren voor het eerst de RLS sokken geprobeerd. Ik voelde in het begin wat tintelingen en kleine stroompjes door m'n benen gaan. Daarna voelde ik koude/koele stromingen in m'n benen en een heel ontspannen gevoel in m'n hele lichaam. Een aparte en prettige ervaring. Maar het allerbelangrijkste: ik heb vannacht géén last gehad van m'n onrustige benen en heb heel goed geslapen. Vanavond weer proberen!
Ingeborg Ingeborg uit Den Haag schreef op 12 maart 2017 om 10:27:
Ik wil graag met jullie delen dat ik dankzij de restless legs sokken heerlijk heb geslapen vannacht. Voor het eerst niet 10x mijn bed uit vanwege rusteloze benen. Fijne dag allemaal! Hartelijke groet, Ingeborg
jack jack uit zwolle schreef op 8 maart 2017 om 21:35:
Ik heb de sokken gelijk de volgende dag ontvangen. Ik ga ze vanavond gelijk proberen, bedankt voor de snelle service. groet Jack.
JP JP uit Gent schreef op 7 maart 2017 om 17:51:
Vorige week voor het eerst de pain relief sokken geprobeerd. Ik voelde wat tintelingen en na ong. 10 min verlichting van de pijn in mn kuiten. Voor het eerst weer eens een nacht kunnen doorslapen. Ik werd die ochtend wel met warme voeten wakker ha-ha. Mijn conclusie? het proberen waard. Gr. JP
Marielle Marielle uit Amsterdam schreef op 17 februari 2017 om 16:29:
Ik had last van vervelende trekkingen in mijn benen en een algeheel rusteloos gevoel... heb de rls sokken besteld en moet zeggen dat ik er veel baat bij heb. Ik val sneller in slaap en slaap beter door. Meestal trek ik ze rond een uur of 5 ’s nachts weer uit omdat ik het dan te warm krijg. Zelfs daarna voel ik mij nog erg ontspannen en val ik weer makkelijk in slaap. Wat mij betreft dus een aanrader.
Moniek Moniek schreef op 19 januari 2017 om 12:25:
De rls sokken werken bij mij geweldig. Ben zeer tevreden en kan eindelijk weer rustig slapen.
Lizzy Turelinckx Lizzy Turelinckx uit Eindhoven schreef op 18 januari 2017 om 17:17:
In ons centrum Natuurlijk Beter Leven hebben wij, door middel van een energetische en fysieke meetmethode kunnen vaststellen dat de Stringenergy RLS sokken de navolgende eigenschappen bezitten: 1) Doorbloeding beïnvloedende werking was positief tijdens de meting; 2) Spierspanning beïnvloedende werking was positief tijdens de meting; 3) Slaap beïnvloedende werking was positief tijdens de meting. Deze positieve eigenschappen konden ook worden waargenomen tijdens het gebruik van het product. Wij zijn dan ook van mening dat Stringenergy RLS sokken voldoen aan hetgeen hieromtrent kan en mag worden verwacht. With love and good health, Lizzy, Orthomoleculair therapeut