Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
62 berichten.
Mirjam de Baars Mirjam de Baars uit Gorredijk schreef op 25 oktober 2019 om 11:35:
Mirjam Mijn eerste gedachten was, wat een kul, sokken die mijn bewegende been klachten zouden kunnen oplossen. Maar na nogmaals een avond mijn PC te hebben geraadpleegd, of er iets nieuws was geschreven over een mogelijke oplossing tegen mijn been klachten, kwam ik die website over RLS sokken weer tegen, `vanaf de eerste nacht verlost van bewegende benen’. Omdat ik nog niets kon vinden over een nieuw middel dat een oplossing brengt, heb ik uiteindelijk die sokken toch maar besteld. Ik moet u nu eerlijk schrijven dat ik vanaf de 1e nacht zonder last heb kunnen slapen ik kan het haast nog niet geloven. Twee weken is het nu, hopelijk blijven ze wel heel lang werken. Dank u wel voor dit geweldige product, lieve groetjes van een verbaasde maar dankbare Mirjam.
Celina Celina uit Rijswijk schreef op 15 september 2019 om 18:55:
Ik heb een aantal maanden geleden de rls sokken besteld. Ik werd namelijk gek van mijn onrustige benen en ik dacht, het proberen waard. Tot mijn verbazing hielp het nog ook. Wat een rust in mijn benen. En al gauw bestelde ik een 2e paar... Ik draag de sokken als ik 's avonds op op de bank zit. In bed probeerde ik ook, maar dan gingen de sokken halverwege de nacht uit. Aangezien ik ook last heb met slapen en over het aardingslaken had gelezen, heb ik deze besteld. Ik heb een onrustig hoofd en lichaam. Maar toch voelde ik ook dat mijn lichaam ontspande, maar slapen ging nog steeds moeilijk. Ik heb toen gebeld en gevraagd om advies. Ik moest een van mijn sokken dubbel vouwen en tussen mijn broekband op mijn rug geklemd en de andere sok onder mijn laken ter hoogte van mijn schouders leggen. Het aardingslaken die in de lengte lag moest ik onderaan in de breedte van mijn bed leggen. Beetje sceptisch heb ik dit toch allemaal geprobeerd. Ik slaap nu al een week heerlijk!! Ik ben echt heel blij! Dank jullie wel voor de wonderlijke producten en het goede advies.
Marga Marga uit Zwolle schreef op 3 september 2019 om 21:48:
Zaterdag 31 augustus op open dag bij Isis Sofia in Dalfsen heb ik bij Herman een onderlegger en RLS sokken gekocht. De onderlegger heb ik uiteraard direct in gebruik genomen en je wilt het niet geloven maar ik heb nu al 3 nachten heerlijk geslapen ipv halve nachten in de huiskamer door te brengen. Ik durfde het bijna niet te geloven maar de onderlegger werkt echt!!! De RLS sokken heb ik nog niet nodig gehad maar Herman die overigens niet iets wil verkopen wat je niet nodig bent, helemaal top, hij vertelde me nml dat ik de sokken niet nodig zou hebben omdat het bij mij geen RLS zou zijn en ik het prima met alleen de onderlegger afkon maar ik dacht doe mij die sokken er maar bij voor het geval dat maar Herman had gelijk, ook m'n rusteloze benen heb ik nog niet weer gehad. Bedankt Herman!!!! Groet Marga uit Zwolle
Anja van Swaan Anja van Swaan uit Zwolle schreef op 3 september 2019 om 10:45:
Dit is echt zo’n product waarvan een ieder zou moeten weten dat het bestaat. Ik heb afgelopen weekend op Isis Sofia kennis mogen maken met Herman, die daar met een tafel met wat stoelen onder een paar appelbomen stond. Ik werd bij binnenkomst op deze bijeenkomst getrakteerd met een kopje thee en wat koekjes; al thee drinkende vertelde ik aan de dame naast mij dat ik gekomen was omdat ik en mijn zoon al maanden slecht konden slapen; nadat ze mijn verhaal had aangehoord wees zij richting de appelbomen en vertelde dat ik daar maar eens moest gaan vertellen wat het probleem was, vermoedelijk kon Herman mij wel helpen. Nadat ik zittende op een stoel mijn verhaal had verteld kreeg ik een deken om mijn schouders geslagen, wat een ervaring! Nadat ik de deken verder over mijn borst trok werd ik vanuit mijn middenrif een ongelofelijke aardingsgevoel gewaar. Hoe kan dan? Herman vertelde dat de vezel van de onderdeken was geïnformeerd met de aarden resonantie, (ik snap er niets van) maar het werkt. Vervolgens heb ik dan ook twee onderleggers gekocht en we hebben beide al enkel heerlijke nachten geslapen. Dank je wel Herman, voor deze geweldig ervaring. Groet vanuit uit Zwolle door Anja en haar zoon.
Carla van Dam Carla van Dam uit Amsterdam schreef op 30 augustus 2019 om 08:20:
Mijn zit kussen ervaring, Eergisteren heb ik van u het zit kussen mogen ontvangen Wouw! Tijdens de eerste minuten een volledig liefdes gevoel ervaren,alle blokkades die weg vallen, er ontstaat een volledige overgaven, je word één met alles om je heen. Wat zit er eigenlijk in dat kussen? Groet Carla
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Carla, Wat fijn om te lezen dat je baat hebt bij het gebruik van het ontspanningskussen. Voor de behandeling van onze producten gebruiken wij een techniek waarmee kopieën kunnen worden gemaakt van frequenties die voorkomen in de natuur. Deze kopieën worden vervolgens overgebracht in natuurlijke materialen door middel van trillingstechnologie (in het Engels: ‘String Theory’). De frequentie die is verwerkt in het zitkussen bevordert een intens gevoel van ontspanning en harmonie. Hartelijke groet, Marcella, namens het Stringenergy team
Niels Niels uit Rotterdam schreef op 19 augustus 2019 om 18:20:
Ik heb lang gewacht om ook iets te schrijven over mijn aankoop van de RLS sokken. Volgens mij en de doctor zat de oorzaak mogelijk in de genen, want mijn moeder en ook mijn zuster hebben er last van. Eerst heb ik op advies verschillende medicijnen geprobeerd maar deze mochten niet het beoogde effect geven, namelijk het kalmeren van die bewegende benen. Gelukkig heb ik ten einderaad van die sokken gekocht, wouw ik wou dat ik dat eerder had gedaan, maar zoals ook andere had ik mijn twijfels. Hoe kunnen sokken nu helpen? Ik raad elke RLS klachten hebbende om het te proberen bij mij was het probleem gelijk over en dat is nu twee maanden geleden dat ik ze gekocht heb. Groetjes en veel liefs Niels
Ryanne Ryanne uit 's-Hertogenbosch schreef op 15 augustus 2019 om 23:48:
Ik was erg sceptisch over de sokken. Toch wilde ik de sokken proberen omdat ik niet meer mijn rls aan mijn rechterbeen kon verdragen na veel nachten overgeslagen te hebben. Als ik last heb trek ik meteen de sok aan. Binnen een uur trekt het weg en val met de sok aan in slaap. Beste keus ooit om deze sokken aan te schaffen, zeker een uitkomst!
Emma Emma uit Soest schreef op 30 juni 2019 om 08:43:
Verleden week vertelde een andere patiënt op de huisartsenpost Amersfoort dat ik op google sokken kon vinden die direct zouden helpen tegen mijn been bewegingen, die me al een jaar uit de slaap houden. Ik weet niet meer hoe u heet meneer of waar u woont dus bedank ik u via deze weg voor de tip ‘TOP TIP’ ik heb de sokken besteld en vanaf de eerste dag dat ik ze heb slaap ik weer. Ik hoop dat u dit bericht leest, groet Emma.
Van Vianen Van Vianen uit Berlicum schreef op 26 juni 2019 om 13:33:
Nu alweer voor de 3 e keer de sokken besteld.Ieder jaar 1 paar. 3 jaar geleden werd mijn nachtrust ernstig verstoord door rusteloze benen. Om gek van te worden.Sokken besteld toevallig via site gezien. 1 e nacht lag ik te wachten opdat mijn benen zouden gaan wiebelen/omhoog slaan.Tot mijn verbazing gebeurde er niets niet te geloven.Echt waar het is een goede koop en een rustige nacht.
Bianca Bianca schreef op 21 juni 2019 om 12:44:
Hallo, een mega dankbare klant, gisteravond voor het eerst de RLS sokken in bed aangehad en ik heb voor het eerst een nacht doorgeslapen, ben zo enorm verast omdat ik me niet kon voorstellen dat sokken zouden kunnen helpen maar ik heb totaal geen last gehad van rusteloze benen, wat een geweldige uitvinding, heel erg bedankt hiervoor Een Zeeeeeeeer tevreden klant Bianca
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Bianca, Wat fijn om te lezen dat je zo'n baat hebt bij de RLS sokken en dat je hebt doorgeslapen. En hartelijk dank dat je dat met ons wilt delen. Ik wens je nog veel goede nachten toe. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
B.van de Wiel B.van de Wiel uit Zwolle schreef op 16 juni 2019 om 07:22:
Bea uit Zwolle Hallo allemaal, vijf maanden geleden is het nu dat ik bij u de sokken heb besteld. Ik heb er veel baat bij gehad en heb de sokken intussen aan mijn moeder gegeven die ze nu in bed aantrekt, gelukkig heeft ook zij er baat bij. Ik overweeg nu wel nieuwe sokken te bestellen omdat ik af en toe toch een vervelende kribbel voel, niet elke dag hoor en lang niet wat het geweest is. Mijn vraag is kan ik nu in aanmerking komen voor korting? Groetjes Bea
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Bea, Bedankt voor je reactie. Wat fijn om te lezen dat jij en jouw moeder baat hebben bij de RLS sokken. Ik zal je vraag over een kortingsmogelijkheid beantwoorden via een e-mail. Met vriendelijke groet, Marcella Namens het Stringenergy team
anja anja uit tiel schreef op 28 mei 2019 om 15:49:
Anja uit Tiel: Hallo de mail van Emmely gelezen te hebben reageer ik nu ook maar. Mijn eerste gedachten was dat het niets voor mij is om iets te schrijven tenslotte ben ik nu geheel verlost door de sokken van mijn RLS klachten, dus hiermee je is je vraag beantwoord Emmely, ook bij mij heeft het geholpen. Alleen is het nu zo dat niet mijn man maar onze hond de sokken gebruikt zij heeft ze onder de deken in haar mand liggen. Zeker is dat ze nu rustiger slaapt en ook loopt ze soepeler. Zo zie je maar de sokken zijn voor veel meer dingen te gebruiken dat ze op de website schrijven. Wie weet wat voor reacties onze mails nog meer oproepen. Groetjes Anja
Emmely Emmely uit Rotterdam schreef op 22 mei 2019 om 12:14:
Hallo lieve mensen, lees hier mijn ervaring met de sokken Ik zou willen weten, van andere gebruikers, of ik de enige ben bij wie de sokken `niet meer’ behoeven te worden gedragen? Kunnen bewegende been klachten door die sokken echt weer spontaan overgaan, of komt dat door een placebo? Het is nu ruim 6 maanden geleden dat ik van die RLS sokken had besteld ik moet zeggen bij mij werkte het gelijk de eerste avond. Nadat ik de sokken enkele weken avonds in bed had gedragen had zijn ze nu niet meer nodig, tenminste niet elke avond. Nu draagt mijn man ze wel eens, als hij die dag veel heeft gestaan of gelopen, wie had dit resultaat verwacht van een paar sokken? Groet allemaal.
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Emmely, Wat fijn om te lezen dat de RLS sokken zo goed werken bij je. Het komt zeker voor dat bewegende been klachten door de RLS sokken langdurig wegblijven of zelfs spontaan overgaan. Hartelijk dank dat je jouw ervaring hebt willen delen met anderen. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
Marleen van den Broek Marleen van den Broek schreef op 14 april 2019 om 09:13:
Goedemorgen Meneer/Mevrouw, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor mijn eerste rustige nacht in maaaaanden. Ik heb gisteren mijn RLS sokken ontvangen. En aangetrokken, op het moment dat ik ging slapen. Mijn voeten en benen begonnen direct te tintelen ... Ik vind het een hele bijzondere ervaring !! En ik ben er heel erg blij hiermee!! Ik zit nog met een vraag: De restless legs hebben mij vannacht niet wakker gehouden. Dat is een fantastische ervaring!! Ik heb ook veel pijn in mijn voeten en benen. En overweeg ook de Pain sokken aan te schaffen.. Wat is uw advies hieromtrent?? Moet ik de sokken dan afwisselen?? Mijn volgende aanschaf zal het laken zijn, welke ik onder mijn hoeslaken wil leggen. Ik heb daar nu alle vertrouwen in. (Ten aanzien van de sokken was ik wat sceptisch... maar dat was ongegrond) Nogmaals, ik ben een hele blije en uitgeruste klant die uitkijkt naar uw reactie. Ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Mevr. van den Broek
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Marleen, Nogmaals dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u baat heeft bij de RLS sokken. Voor wat betreft uw vraag over de Pain sokken: zoals telefonisch al aangegeven adviseren wij u om de sokken te gebruiken voor de klachten waar u op dat specifieke moment het meeste last van ondervindt. Overigens hebben de Pain sokken naast een pijnstillend effect, ook een algeheel rustgevend effect op de voeten en benen. Uiteraard horen wij te zijner tijd ook graag uw bevindingen over de Pijn sokken en het Stringenergy aardingslaken. Hartelijke groet, Marcella, Namens het Stringenergy team
Carla Carla uit Hoofddorp schreef op 25 maart 2019 om 10:56:
Ik gebruik jullie sokken nu enkele weken en kan niet meer zonder. Ook bij mij duurde het een dag of 3 dat ik de werking ging merken, maar nu kan ik eindelijk weer rustig een film of meerdere afleveringen van series kijken, zonder de enorme onrust in mijn benen. Ook ‘s nachts zorgen ze voor verlichting van de pijnklachten in mijn been, waardoor ik een stuk beter slaap. Kortom een ? product en ik ga ze zeker aanbevelen.
Marga Marga uit Geleen schreef op 18 maart 2019 om 10:09:
Hallo ik heb twee maanden geleden RLS sokken van jullie mogen ontvangen en ben daar erg tevreden mee, ik kan nu weer rustig slapen. Wel duurde het 3 dagen voordat ze goed werkte en ik heb nog steeds 1 Ropinirol pilletje nodig eerst waren dit er 3. Ik heb nu een tweede paar en sokken voor mijn buurvrouw 78 jaar besteld. Groetjes Marga
Klaas Weiland Klaas Weiland uit De Wijk (Dr) schreef op 22 februari 2019 om 21:51:
Ik heb de sokken sinds kort. Mijn eerste reactie is formidabel! Eindelijk weer eens rustig slapen. Ik koester nu mijn wondersokken. Vrienden die met zelfde euvel kampen zijn inmiddels ook tot aanschaf over gegaan. Ik had maanden eerder deze sokken moeten kopen.
Marleen Marleen uit België schreef op 6 februari 2019 om 12:29:
Hallo Ik heb geen RLS klachten (niet meer) ik heb bij jullie 8 maanden geleden rls sokken gekocht en ben nog steeds erg tevreden. Dat wou ik even zeggen. Groet Marleen België.
Marga de Bruin Marga de Bruin uit Eindhoven schreef op 2 februari 2019 om 17:36:
Hallo mensen bij Stringenergy. Ik heb 18 maanden gelegen sokken bij u gekocht, echt super, ze hebben fantastisch gewerkt maar nu ik ze na een schokkende gebeurtenis weer ben gaan gebruiken merk ik dat ze niet meer zo goed werken. Ik word in de ochtend om zes uur wakker door mijn bewegende benen, kan het zijn dat de energie er gedeeltelijk is uit gelopen? Ze hebben 1 jaar in de kast gelegen, graag uw advies. Marga de Bruin.
Admin-antwoord door: Marcella
Goedemorgen Marga, Wat vervelend om te lezen dat je een schokkende gebeurtenis hebt meegemaakt. Hopelijk is het nu weer in rustiger vaarwater gekomen. Vervelend ook dat door deze gebeurtenis je RLS klachten zijn teruggekomen en dat de sokken nu niet meer zo krachtig werken als toen je ze hebt gekocht. Om de reden daarvan te kunnen achterhalen willen wij graag in contact komen met je. We hebben het al via je e-mailadres geprobeerd, maar dat lijkt niet te werken. Wil je ons je telefoonnummer mailen? Dan nemen wij telefonisch contact met je op. Of je kunt zelf contact met ons opnemen via nummer 072-888 8998. We horen graag van je. Hartelijke groet van het Stringenergy team.
Anja Anja schreef op 28 januari 2019 om 13:51:
Na de sokken 3 dagen te hebben gebruikt was mijn reactie ‘ik ben mooi genept, de sokken deden niets bij mij’. Ik had al ruim vijf jaar last van RLS en heb alles al geprobeerd, niets helpt! Verbaast als ik was dat er iemand de dag nadat ik via de mail had geklaagd mij belde met de vraag of de klachten misschien door iets anders werden veroorzaakt. Op advies heb ik de sokken onder mijn nek en onderrug geplaatst, mijn verbazing was groot dat de klachten gelijk veel minder waren. Bedankt voor uw reactie en ik ben al aan het minderen met mijn medicijnen. Groet Anja uit Zwolle