Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Ria van Keulen Ria van Keulen schreef op 16 september 2018 om 19:11:
Goedemiddag , graag wil ik het met u hebben over ons telefoongesprek van maandag 3 september over de werking van de RLS sokken. U raadde mij aan om 10 minuten op een rechte stoel te zitten , kussen met de sokken onder mijn voeten op de vloer en observeren wat er gebeurt en een sok in bed onder het onderlaken op schouderhoogte en een sok op de huid onderaan de rug. Ik heb beiden gedaan. Bij het eerste voelde ik niets na heel aandachtig naar mezelf te hebben geluisterd en gevoeld. De rede daarvoor is misschien dat ik pathologische neuropathie in beide benen heb. Het tweede advies was het een hele opluchting , ik voelde mijn benen rustiger worden , slaap sneller in en slaap dieper. Ik heb het nu een week gedaan en het effect blijft hetzelfde , ik ben wel vaak wakker maar slaap dan ook weer snel in omdat alles in mijn lichaam rustiger is. Bij deze bied ik mijn excuses aan voor de niet zo goede mail die ik u heb gestuurd en waar u met een vriendelijk telefoontje op reageerde. Het enige excuus dat ik daarvoor heb is dat ik heel veel slaap te kort ben gekomen door de RLS . Dank voor de goede adviezen. Met vriendelijke groet Ria van Keulen
Linda Leys Linda Leys uit Balen, België schreef op 9 september 2018 om 09:43:
Hallo, na surfen op het internet kwam ik op jullie site terecht. Ik sukkel al jaren van RLS en moet hier medicatie voor innemen. Toen ik dit las, was ik zeer sceptisch!! Maar ik dacht: schaadt het niet, dan baat het niet. Dus heb ik ze besteld!!! Wat een geluk!!!! Het helpt echt!!!! Zodanig goed dat ik nu een 2de paar bestel!!! Zeer zeker een echte aanrader!!!
Pauline Pauline uit Kerk-Avezaath schreef op 31 juli 2018 om 08:22:
En nu een bericht van iemand die geen specifieke RLS klachten heeft maar al jaren, vermoedelijk door de overgang, onrustig slaapt. Iets waar ik voorheen nooit last van had. Ik heb de RLS sokken van Stringenergy standaard naast mijn bed om ze aan te kunnen schieten als ik weer een periode heb van nachtelijk wakker worden of onrustig in bed stappen. Want ook daarbij helpen de sokken! Soms leg ik er een in mijn nek als mijn hoofd te onrustig is of mijn schouders gespannen. Kom ik de sok de volgende dag ergens zwervend in bed tegen, na een heerlijke nachtrust 🙂 Kortom: ook bij onrustige slaap brengen de sokken verlichting!
Sabine Sabine uit Amsterdam schreef op 26 juli 2018 om 12:40:
Deze review schrijf ik omdat ik zo blij ben met het effect van de sokken. Ik beoog hiermee andere mensen die net als ik toen, wanhopig zijn, perspectief te geven door te vertellen over m’n ervaringen met de sokken. Het is wel degelijk mogelijk het lichaam rustig te krijgen en weer te kunnen slapen. En ja, het mag dan allemaal wel gek klinken en moeilijk uit te leggen te zijn maar uiteindelijk gaat het om het RESULTAAT! Ik was indertijd totaal uitgeput, een hoopje ellende. M’n lichaam en dan met name m’n benen waren zo bewegelijk vooral als in rust. Ik kon hooguit 2 uur achter elkaar slapen en dan kon het uren duren voordat m’n lichaam weer rustig werd. Uiteraard had ik al van alles geprobeerd. Via de neuroloog allerlei verschillende medicatie gebruikt die vroeg of laat hun werking verloren of de klachten verergerden maar altijd gepaard gingen met vermoeidheid, concentratiebeperkingen en zelfs het niet mogen besturen van een auto. En toen kreeg ik, nb. van m’n neurologisch verpleegkundige, de “sokken”-tip. Er was een Parkinson-patient die heel blij was met deze sokken. Voordien had deze patient soortgelijke klachten en ook geen enkel medicijn hielp. De sokken, die ik toen onmiddellijk heb besteld, arriveerden al de volgende dag. En zowaar, liggend in bed met de sokken aan voelde ik m’n lichaam tot rust komen. Helaas wist de bewegelijkheid van m’n benen deze rust toch weer te doorbreken. Zodoende heb ik gebeld met de leverancier van de sokken het bedrijf Stringenergy, Herman. Deze bijzonder rustige, vriendelijke, behulpzame meneer heeft me, na een aantal vragen, geadviseerd de ene sok ter hoogte van m’n nek te plaatsen (in m’n kussensloop) en de andere sok ter hoogte van m’n middel te plaatsen (tussen het matras en het hoeslaken). En zowaar…… m’n benen, m’n lichaam ze komen meteen tot rust zodra ik in bed ga liggen met de ene sok onder het laken en de andere sok in m’n kussensloop. WONDERBAARLIJK! Ik slaap nu weer uren achter elkaar en wordt uitgerust wakker. Ik kan me tegenwoordig echt verheugen te gaan slapen. Ik voel me hierdoor zo tevreden, gelukkig. Ook ik voel me erg dankbaar door deze eenvoudige sokken! PS. Onlangs werd ik door m’n neuroloog gevraagd (de neurologisch verpleegkundige was op vakantie) naar de verkrijgbaarheid van de sokken. Er was een patient die ook hulp nodig had………..
Mira Mira uit Dirksland schreef op 21 juli 2018 om 07:37:
Hallo allemaal Waarom wist ik dit niet eerder van die sokken, iedereen moet dit toch weten. Dat je zo makkelijk van die vervelende beenklachten af kan komen, geweldig! Ik heb het gelijk op mij Facebook pagina gezet, succes. Groet Mira uit Zeeland.
Caro Caro uit Canterbury schreef op 5 juni 2018 om 20:34:
Hello from the UK. Just wanted to share my experience with you all. I've tried countless medications for my rls symptoms and none of them have helped me. They just made me drowsy and unable to concentrate on anything. After years of trying out different things, my neurologist told me I should learn to live with it. Easier said than done! I complained to a Dutch friend of mine from Friesland, who then told me about the restless legs socks. By some miracle (or science!) the socks work!! For the first time in ages I fell asleep within a few minutes and woke up in the morning feeling refreshed. In fact they seem to have a calming effect on my whole body. Needless to say that I love them!! Please get in touch if you'd like to share experiences. Caro. Email: carolinemercy@hotmail.com.
Marion Marion uit Beemster schreef op 8 mei 2018 om 10:41:
Ik vind het wonderlijk maar de rls sokken helpen mij enorm.Zonder de sokken schieten mn benen allle kanten heen snachts.Met sokken aan geen enkel probleem meer, Ik ben heel dankbaar voor dit mooie product!!
x x uit hoofddorp schreef op 2 april 2018 om 20:35:
Goedemiddag allemaal. Half februari heb ik bij u van die rls sokken besteld en de volgende dag ontvangen. Eerst had ik gelezen dat het weg gegooid geld is omdat ze niet zouden werken. Maar omdat mijn klachten maar niet over gingen heb ik ze toch gekocht, mensen wat een genot, ik ben jaren niet zo blij geweest. De tweede avond kon ik gelijk weer slapen en wel zonder die bewegende benen. Ik zal het iedereen aanbevelen. Bedankt een blij mens uit Hoofddorp.
J. Raat J. Raat uit Monnickendam schreef op 30 maart 2018 om 09:53:
Vorige week de rls sokken ontvangen. Snelle levering. Ben er blij mee. Groet, Joost
Annette Annette schreef op 30 maart 2018 om 09:30:
Goedemorgen en bedankt voor de snelle levering. Heb net mijn tweede paar rls sokken ontvangen. Heb ruim een jaar plezier gehad van mn eerste paar. Aanrader wat mij betreft. Groet, Annette
Anneke Anneke schreef op 15 januari 2018 om 14:58:
Ben erg blij dat ik jullie op internet heb gevonden. De sokken werken echt en ik slaap een stuk beter! Hartelijke groet, Anneke
Belzen Belzen uit Zeeland schreef op 10 januari 2018 om 11:36:
Ik heb zelf geen klachten, maar heb wel vaak last gehad van de bewegende benen van mijn vrouw, waardoor ook ik niet kon slapen. Ik moet jullie dan ook bedanken, ook namens mijn vrouw, met dit fantastische product de sokken werken super. Groet Hr. van Belzen.
de Visser de Visser schreef op 4 januari 2018 om 10:41:
M.v de sokken werken aardig goed soms worden mijn voeten te warm en dan gaat het niet, vannacht had ik eerst koude voeten en slaande benen ik heb toen mijn sokken aan gedaan en ben ik in slaap gevallen zonder slaande benen [GOED] Gr de Visser
Lina Lina uit Castricum schreef op 20 december 2017 om 21:43:
Vorige week kwamen mijn sokken binnen. Natuurlijk heb ik ze die avond meteen uitgeprobeerd. Meestal beginnen mijn rls klachten na ongeveer 5 à 10 minuten in bed. Heel ellendig want ik ben gek op lezen maar sinds de klachten begin dit jaar zijn begonnen kon ik er niet meer van genieten.. ik wilde daarna alleen nog maar zo snel mogelijk in slaap vallen, wat overigens erg moeilijk was. Na het aantrekken van de sokken begonnen mijn voeten zachtjes te tintelen.. een hele aparte ervaring.. ik werd er rustig door en genoot van de sensatie. Ik wilde mijn boek pakken maar bleef rustig liggen.. en werd ruim 7 uur laten pas weer wakker! Ik kon mij het moment van in slaap vallen niet eens herinneren.. alleen die rust. Heerlijk. Ik weet niet hoe het werkt, maar voor mij werkt het en ik kan de sokken alleen maar van harte aanbevelen. Vriendelijke groet, Lina
jj. van der Jacht jj. van der Jacht uit Bergen schreef op 8 december 2017 om 16:54:
Enthousiast geworden door de recensies had ik de RLS sokken besteld, maar helaas gaven deze bij mij niet het gehoopte verschil in mijn klachten. Ik heb na telefonische overleg met iemand van Stringenergy één van de sokken achter het elastiek van mijn onderbroek gedragen en de ander onder het laken op de hoogte van mijn nek geplaatst en, dat werkte. Dit kon komen omdat ik RLS gelijkende klachten heb maar in werkelijkheid komen de klachten vermoedelijk uit mijn onderrug. Ik ben verbaast maar zeer verheugt dat de sokken ook op deze wijze kunnen helpen, bedankt voor de service. Van der Jacht uit Bergen. jjvdjacht@hotmail.com
Jacqueline Bellis-Huijsmans Jacqueline Bellis-Huijsmans uit Alkmaar schreef op 6 december 2017 om 04:25:
Heb ze net besteld. Ben benieuwd. Het idee dat ik de nacht door kan slapen...
Melissa Melissa uit Sheffield (UK) schreef op 24 november 2017 om 10:24:
I tried the rls socks for the first time last night and very happy to report that I had more than 6 hours of uninterrupted sleep for the first time in years! I then took the socks off and slept for another 3 hours... hopefully the same will happen tonight.
Cynthia Smit Cynthia Smit uit Purmerend schreef op 26 oktober 2017 om 17:31:
Ik had last van bindweefsel op mijn kuit, en heb nu een week lang de sokken op de plek gedaan en de plek is nu zo goed als weg. Dus ik ben super tevreden. Een echte aanrader!!
Saskia Saskia uit Hoogstraten schreef op 9 oktober 2017 om 08:44:
Hallo mensen bij Stringenergy Het is nu ruim vier maanden geleden dat ik de RLS sokken voor het eerst op internet was tegen gekomen. Ik kon weer eens een avond niet in slapen komen, bewegende benen moet u weten, vreselijk! Twee maanden heeft het nog geduurd voordat ik het besluit had genomen om ze te kopen, je leest zoveel op internet, als de sokken zo goed werken waarom is dat dan niet bekend dacht ik. Nu heb ik ze ruim zes weken in huis, wat een weelde! Ik kon gelijk de eerste avond slapen, weg, weg gewoon weg die vallende benen, heerlijk bedankt mensen. Succes met dat mooie product. Saskia uit Hoogstraten België.
Tineke Tineke uit Ossenzijl schreef op 19 september 2017 om 10:25:
Vandaag mijn tweede paar RLS sokken besteld, de vorige hebben bijna een jaar gewerkt! Dat hier niet meer over bekend is is erg jammer, ze helpen fantastisch en zonder dure en vooral schadelijke medicijnen. Ik maak er veel reclame voor!