Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
65 berichten.
Marleen Marleen uit België schreef op 6 februari 2019 om 12:29:
Hallo Ik heb geen RLS klachten (niet meer) ik heb bij jullie 8 maanden geleden rls sokken gekocht en ben nog steeds erg tevreden. Dat wou ik even zeggen. Groet Marleen België.
Marga de Bruin Marga de Bruin uit Eindhoven schreef op 2 februari 2019 om 17:36:
Hallo mensen bij Stringenergy. Ik heb 18 maanden gelegen sokken bij u gekocht, echt super, ze hebben fantastisch gewerkt maar nu ik ze na een schokkende gebeurtenis weer ben gaan gebruiken merk ik dat ze niet meer zo goed werken. Ik word in de ochtend om zes uur wakker door mijn bewegende benen, kan het zijn dat de energie er gedeeltelijk is uit gelopen? Ze hebben 1 jaar in de kast gelegen, graag uw advies. Marga de Bruin.
Admin-antwoord door: Marcella
Goedemorgen Marga, Wat vervelend om te lezen dat je een schokkende gebeurtenis hebt meegemaakt. Hopelijk is het nu weer in rustiger vaarwater gekomen. Vervelend ook dat door deze gebeurtenis je RLS klachten zijn teruggekomen en dat de sokken nu niet meer zo krachtig werken als toen je ze hebt gekocht. Om de reden daarvan te kunnen achterhalen willen wij graag in contact komen met je. We hebben het al via je e-mailadres geprobeerd, maar dat lijkt niet te werken. Wil je ons je telefoonnummer mailen? Dan nemen wij telefonisch contact met je op. Of je kunt zelf contact met ons opnemen via nummer 072-888 8998. We horen graag van je. Hartelijke groet van het Stringenergy team.
Anja Anja schreef op 28 januari 2019 om 13:51:
Na de sokken 3 dagen te hebben gebruikt was mijn reactie ‘ik ben mooi genept, de sokken deden niets bij mij’. Ik had al ruim vijf jaar last van RLS en heb alles al geprobeerd, niets helpt! Verbaast als ik was dat er iemand de dag nadat ik via de mail had geklaagd mij belde met de vraag of de klachten misschien door iets anders werden veroorzaakt. Op advies heb ik de sokken onder mijn nek en onderrug geplaatst, mijn verbazing was groot dat de klachten gelijk veel minder waren. Bedankt voor uw reactie en ik ben al aan het minderen met mijn medicijnen. Groet Anja uit Zwolle
Marianne van Staveren Marianne van Staveren uit Emmen schreef op 7 december 2018 om 14:00:
Ik MOET gewoon NU even reageren nadat ik GISTEREN pas, (nadat ik had zitten zoeken op internet naar een entuele TIP i.v.m. Rusteloze benen af en toe), deze WONDER SOKKEN had ontvangen EN vannacht gelijk kon uitproberen toen ik de onrust weer voelde komen! Echt DIREKT na het aantrekken van deze heerlijk zachte sokken, was het gewoon “STIL” in mijn benen, ONGELOOFLIJK en ga straks nog wat snuffelen op die site want wie weet komt het aardigslaken er OOK nog wel ?! De revieuws zagen er al te gek uit hier toen ik ze las en in DAT vertrouwen hebben we ze DIREKT besteld met DIT als resultaat!! Super verrast en heel erg blij mee en laat zeker wat later NOG wel eens iets horen of dit zo BLIJFT ? wij zeggen weleens: RUST KUN JE KOPEN!! Dus dubbel en dwars het geld waard, wat is nou geld...... PRACHTIGE UITVINDING lieve mensen, DANKJEWEL!!!! Namens een super tevreden klant, NU al!!!
Fien Fien uit Roermond schreef op 17 november 2018 om 10:36:
Ook ik heb al jaren last van onrustige benen,en nam er de pillen inhibin voor in. 1 tabletje voor het naar bed gaan, toen werden het er al 2 en nog midden in de nacht werd ik wakker van het schoppen van mijn benen. Heb toen op internet gekeken om wat te vinden wat ik er aan kon doen, en kwam toen bij de R.L.S sokken uit. Vond ze duur heb toen niks gedaan tot dat ik weer eens helemaal gek werd van mijn onrustige benen. En dacht nu bestel ik ze,en als het niet baad dan zeg ik maar ik heb een hele paar dure sokken. Heb ze besteld en 30 juli 2018 gekregen. Wat een wonder,het is niet te geloven heb nog nooit zo goed geslapen, een echte aanrader voor mensen met onrustige benen. Ben er heel tevreden mee. En ben eigenlijk nog goedkoper uit dan met de pillen, want die kosten 16,50 en daar deed ik met 1 tabletje 3 mnd mee. Ik heb weer een goede nachtrust. Ben zeer tevreden met mijn Sokken.
Henk Henk schreef op 16 november 2018 om 14:10:
Neutrino Hoofdbeugel. Ik ben een echte ondernemer. Gek op mijn bedrijf waarvoor veel moet wijken en zo ook helaas mijn gemoedsrust. Na de gevolgen hiervan te hebben ondervonden door in een stevige Burn out beland te zijn ging ik het ietsie rustiger aan doen maar helaas kon ik mijn continue gedachtestroom niet stoppen. Het ging maar door, dag en nacht. Nu ben ik een echte denker maar dit werd echt storend Mijn gedachten waren de baas over mij i.p.v. andersom. Toen werd mij de Neutrino Hoofdbeugel aangereikt. Omdat ik ten einde raad was wilde ik hem wel uitproberen. Na ongeveer 10 minuten ervoer ik iets geweldigs. Mijn gedachten waren stil! Eindelijk na zoveel jaren Ik wist niet wat mij overkwam. De rust en het gevoel van weer Mijzelf te kunnen voelen was fantastisch. Nu na wat weken van gebruik merk ik dat ik de beugel steeds minder frequent hoeft te gebruiken omdat mijn lichaam/hoofd het signaal begrepen heeft en uit zichzelf al rustiger kan worden. Geweldig!
Linda Linda schreef op 7 november 2018 om 10:59:
Hieronder mijn ervaring met het Harmony Aardingslaken Door stress gerelateerde klachten zoals een burnout en spannings- en pijklachten veroorzaakt door fibromialgie sliep ik al ruim anderhalf jaar niet meer goed. Ik had moeite met in slaap komen. Ik lag uren en soms de hele nacht wakker met gespannen en pijnlijke spieren en met gedachten en beelden die ik niet bij machte was om te stoppen. Op het moment dat ik besloot om me er maar aan over te geven en desnoods ‘s nachts door te werken kwam ik in contact met de mensen van Stringenergy. Op goed geluk nam ik dit Aardingslaken van ze af en legde hem, nog enigszins weifelend in mijn bed. De eerste nacht. De eerste nacht was heftig. Hoewel ik vanuit mezelf al redelijk goed geaard ben was het toch alsof ik, meteen nadat ik was gaan liggen, diep in mijn matras wegzakte. Dit gaf een enorm gevoel van ontspanning en verlichting. Verlichting van spanning en pijn en er kwam rust in mijn hoofd. De nacht zelf echter kwam met intense verwerkingsdromen, helder en duidelijk. De tweede nacht. De tweede nacht was al iets minder heftig qua ervaring en ik hoopte niet dat het heerlijke gevoel zou gaan afnemen nadat ik er vaker op sliep. De derde nacht en de overige nachten. De derde en overige nachten ervoer ik echter dat mijn lichaam en geest gingen wennen aan weer snel in slaap te kunnen vallen en ontspannen en uitgerust weer wakker te worden. Nu na vier weken onafgebroken weer goed te hebben geslapen ervaar ik nog elke avond hoe heerlijk het is om naar bed te gaan en erop te kunnen vertrouwen dat mijn warme bed geen opstakel meer voor me is maar een plek waar ik rust en heling vind. Warme groet, Linda.
Pierre Amendt Pierre Amendt uit Venlo schreef op 28 oktober 2018 om 20:14:
heb een jaar geleden de stringenergy rls sokken besteld omdat ik veel, last heb van rusteloze benen gelijk geprobeerd en het was een weldaad, voor mijn benen beter slapen was voor mij een optie om deze sokken te, bestellen ik raad iedereen aan met deze klachten om ze te gebruiken, wel gebruik ik nog medicijnen in overleg met de huisdokter een ding, ik ben gelukkig met dit product ga nieuwe bestellen.
Ruud Overstegen Ruud Overstegen uit Krommenie schreef op 6 oktober 2018 om 15:07:
Ik dacht dat ik goed in balans was en geen extra hulpmiddelen nodig had. Tenslotte mediteer ik vaak genoeg en weet als geen ander wat stress met je doet. Alles in mijn leven gaat voortreffelijk. Maar toen ik de werking van die harmony aardingslaken om mij heen sloeg voelde ik mij beter als daarvoor. Eerst kon ik het niet omschrijven. Zoiets had ik nog nooit ervaren, maar het voelde voor mij hemels. Eigenlijk wilde ik er niet meer onderuit. Het was zo overweldigend dat ik er el een pak van wil hebben om daar de hele dag in te lopen. Niets om je heen kan jou wat schelen. Ik weet dat alles een frequentie had, maar dat je het ook kan vangen in diverse producten wist ik niet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten weten.
Ruud Overstegen Ruud Overstegen uit Krommenie schreef op 6 oktober 2018 om 14:44:
Een paar maanden geleden had in mijn slaap last van bewegende benen. Eigenlijk had mijn vrouw er her meeste last van want ik schopte haar steeds wakker. Maar ook ik ging mij er aan irriteren omdat die nachtrust zo belangrijk is. Zeker met een drukke praktijk. Gelukkig bracht een vriend de oplossing. En na een paar dagen merkte ik verschil en inmiddels heb ik geen last meer van de onrustige benen. We slapen weer allebei lekker door en zijn fris wakker. Een aanrader dus.
Ingrid Ingrid uit Bergeijk schreef op 29 september 2018 om 22:28:
Ik ben geen typische RLS-patiënt en heb soms weken geen last en soms avonden achtereen. Bij mij ging het juist weg als ik naar bed ging. Waar ik echter gegarandeerd last heb is tijdens theatervoorstellingen in het plaatselijke theater. Er worden bij ons veel try-outs gespeeld en die duren dan ongelofelijk lang... hoe vaak ik heb zitten wiebelen en draaien, hopend dat de voorstelling zo snel mogelijk voorbij zou zijn, is niet meer te tellen! Ik heb menig cabaretier de bos bloemen persoonlijk in zijn/haar handen willen duwen, einde voorstelling! Drie weken geleden was de eerste voorstelling van dit seizoen. Gewapend met mijn sokken in het beschermzakje en een katoenen kussensloop ging ik toch wat sceptisch zitten en probeerde zo onopvallend mogelijk mijn schoenen voor de sokken te verruilen en heb ruim 1,5 uur geluisterd naar Guido Weijers zonder te zijn afgeleid door mijn onrustige benen. Zojuist ben ik weer een avondje geweest, volop genoten van de voorstelling die 1 uur en 45 minuten duurde... wat heerlijk om weer te kunnen genieten van degene die komt optreden :) Nu volledig overtuigd en dolgelukkig met mijn magische sokken! Dankjewel voor het advies om de sokken alleen mee te nemen in het beschermzakje en niet in aanraking te brengen met de theaterzaalvloer, ik ben fan!!!
Ria van Keulen Ria van Keulen schreef op 16 september 2018 om 19:11:
Goedemiddag , graag wil ik het met u hebben over ons telefoongesprek van maandag 3 september over de werking van de RLS sokken. U raadde mij aan om 10 minuten op een rechte stoel te zitten , kussen met de sokken onder mijn voeten op de vloer en observeren wat er gebeurt en een sok in bed onder het onderlaken op schouderhoogte en een sok op de huid onderaan de rug. Ik heb beiden gedaan. Bij het eerste voelde ik niets na heel aandachtig naar mezelf te hebben geluisterd en gevoeld. De rede daarvoor is misschien dat ik pathologische neuropathie in beide benen heb. Het tweede advies was het een hele opluchting , ik voelde mijn benen rustiger worden , slaap sneller in en slaap dieper. Ik heb het nu een week gedaan en het effect blijft hetzelfde , ik ben wel vaak wakker maar slaap dan ook weer snel in omdat alles in mijn lichaam rustiger is. Bij deze bied ik mijn excuses aan voor de niet zo goede mail die ik u heb gestuurd en waar u met een vriendelijk telefoontje op reageerde. Het enige excuus dat ik daarvoor heb is dat ik heel veel slaap te kort ben gekomen door de RLS . Dank voor de goede adviezen. Met vriendelijke groet Ria van Keulen
Linda Leys Linda Leys uit Balen, België schreef op 9 september 2018 om 09:43:
Hallo, na surfen op het internet kwam ik op jullie site terecht. Ik sukkel al jaren van RLS en moet hier medicatie voor innemen. Toen ik dit las, was ik zeer sceptisch!! Maar ik dacht: schaadt het niet, dan baat het niet. Dus heb ik ze besteld!!! Wat een geluk!!!! Het helpt echt!!!! Zodanig goed dat ik nu een 2de paar bestel!!! Zeer zeker een echte aanrader!!!
Pauline Pauline uit Kerk-Avezaath schreef op 31 juli 2018 om 08:22:
En nu een bericht van iemand die geen specifieke RLS klachten heeft maar al jaren, vermoedelijk door de overgang, onrustig slaapt. Iets waar ik voorheen nooit last van had. Ik heb de RLS sokken van Stringenergy standaard naast mijn bed om ze aan te kunnen schieten als ik weer een periode heb van nachtelijk wakker worden of onrustig in bed stappen. Want ook daarbij helpen de sokken! Soms leg ik er een in mijn nek als mijn hoofd te onrustig is of mijn schouders gespannen. Kom ik de sok de volgende dag ergens zwervend in bed tegen, na een heerlijke nachtrust :) Kortom: ook bij onrustige slaap brengen de sokken verlichting!
Sabine Sabine uit Amsterdam schreef op 26 juli 2018 om 12:40:
Deze review schrijf ik omdat ik zo blij ben met het effect van de sokken. Ik beoog hiermee andere mensen die net als ik toen, wanhopig zijn, perspectief te geven door te vertellen over m’n ervaringen met de sokken. Het is wel degelijk mogelijk het lichaam rustig te krijgen en weer te kunnen slapen. En ja, het mag dan allemaal wel gek klinken en moeilijk uit te leggen te zijn maar uiteindelijk gaat het om het RESULTAAT! Ik was indertijd totaal uitgeput, een hoopje ellende. M’n lichaam en dan met name m’n benen waren zo bewegelijk vooral als in rust. Ik kon hooguit 2 uur achter elkaar slapen en dan kon het uren duren voordat m’n lichaam weer rustig werd. Uiteraard had ik al van alles geprobeerd. Via de neuroloog allerlei verschillende medicatie gebruikt die vroeg of laat hun werking verloren of de klachten verergerden maar altijd gepaard gingen met vermoeidheid, concentratiebeperkingen en zelfs het niet mogen besturen van een auto. En toen kreeg ik, nb. van m’n neurologisch verpleegkundige, de “sokken”-tip. Er was een Parkinson-patient die heel blij was met deze sokken. Voordien had deze patient soortgelijke klachten en ook geen enkel medicijn hielp. De sokken, die ik toen onmiddellijk heb besteld, arriveerden al de volgende dag. En zowaar, liggend in bed met de sokken aan voelde ik m’n lichaam tot rust komen. Helaas wist de bewegelijkheid van m’n benen deze rust toch weer te doorbreken. Zodoende heb ik gebeld met de leverancier van de sokken het bedrijf Stringenergy, Herman. Deze bijzonder rustige, vriendelijke, behulpzame meneer heeft me, na een aantal vragen, geadviseerd de ene sok ter hoogte van m’n nek te plaatsen (in m’n kussensloop) en de andere sok ter hoogte van m’n middel te plaatsen (tussen het matras en het hoeslaken). En zowaar…… m’n benen, m’n lichaam ze komen meteen tot rust zodra ik in bed ga liggen met de ene sok onder het laken en de andere sok in m’n kussensloop. WONDERBAARLIJK! Ik slaap nu weer uren achter elkaar en wordt uitgerust wakker. Ik kan me tegenwoordig echt verheugen te gaan slapen. Ik voel me hierdoor zo tevreden, gelukkig. Ook ik voel me erg dankbaar door deze eenvoudige sokken! PS. Onlangs werd ik door m’n neuroloog gevraagd (de neurologisch verpleegkundige was op vakantie) naar de verkrijgbaarheid van de sokken. Er was een patient die ook hulp nodig had………..
Mira Mira uit Dirksland schreef op 21 juli 2018 om 07:37:
Hallo allemaal Waarom wist ik dit niet eerder van die sokken, iedereen moet dit toch weten. Dat je zo makkelijk van die vervelende beenklachten af kan komen, geweldig! Ik heb het gelijk op mij Facebook pagina gezet, succes. Groet Mira uit Zeeland.
Caro Caro uit Canterbury schreef op 5 juni 2018 om 20:34:
Hello from the UK. Just wanted to share my experience with you all. I've tried countless medications for my rls symptoms and none of them have helped me. They just made me drowsy and unable to concentrate on anything. After years of trying out different things, my neurologist told me I should learn to live with it. Easier said than done! I complained to a Dutch friend of mine from Friesland, who then told me about the restless legs socks. By some miracle (or science!) the socks work!! For the first time in ages I fell asleep within a few minutes and woke up in the morning feeling refreshed. In fact they seem to have a calming effect on my whole body. Needless to say that I love them!! Please get in touch if you'd like to share experiences. Caro. Email: carolinemercy@hotmail.com.
Marion Marion uit Beemster schreef op 8 mei 2018 om 10:41:
Ik vind het wonderlijk maar de rls sokken helpen mij enorm.Zonder de sokken schieten mn benen allle kanten heen snachts.Met sokken aan geen enkel probleem meer, Ik ben heel dankbaar voor dit mooie product!!
x x uit hoofddorp schreef op 2 april 2018 om 20:35:
Goedemiddag allemaal. Half februari heb ik bij u van die rls sokken besteld en de volgende dag ontvangen. Eerst had ik gelezen dat het weg gegooid geld is omdat ze niet zouden werken. Maar omdat mijn klachten maar niet over gingen heb ik ze toch gekocht, mensen wat een genot, ik ben jaren niet zo blij geweest. De tweede avond kon ik gelijk weer slapen en wel zonder die bewegende benen. Ik zal het iedereen aanbevelen. Bedankt een blij mens uit Hoofddorp.
J. Raat J. Raat uit Monnickendam schreef op 30 maart 2018 om 09:53:
Vorige week de rls sokken ontvangen. Snelle levering. Ben er blij mee. Groet, Joost