Helpen de RLS sokken echt altijd en bij iedereen?

Ja, in principe werken de RLS sokken van Stringenergy altijd en bij iedereen. Er is echter wel een voorwaarde, namelijk dat de klachten daadwerkelijk het gevolg zijn van het Restless Legs Syndroom. Sommige klachten kunnen namelijk doen vermoeden dat er sprake is van RLS, terwijl er na consultatie een andere achterliggende oorzaak blijkt te zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan trombose, chemotherapie, specifiek medicijngebruik, en onderrug- of nekklachten. Ook wanneer de klachten (gedeeltelijk) door een andere aandoening worden veroorzaakt kunnen de RLS sokken je klachten verminderen of zelfs helemaal verhelpen. Meer informatie hierover vind je via deze link.

Hoe wordt de diagnose RLS gesteld?

De diagnose RLS wordt gesteld op basis van het klachtenpatroon van de patiënt. Met bloedonderzoek kan worden vastgesteld of er sprake is van bijvoorbeeld een ijzertekort. Soms wordt er gebruikgemaakt van aanvullend onderzoek zoals bijvoorbeeld een slaaponderzoek (polysomnografie).

Wat kan ik doen als mijn rusteloze benen niet worden veroorzaakt door RLS?

Ook als je klachten niet worden veroorzaakt door RLS, zijn er meestal oplossingen beschikbaar die voor rustige benen en een goede nachtrust kunnen zorgen. Zo hebben veel klanten baat bij het gebruik van het Stringenergy neuropathielaken. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat. We staan je graag te woord.

In de zomer is toch te warm om sokken te dragen in bed?

Tijdens de warme zomerdagen vinden sommige mensen het niet fijn om sokken te dragen in bed. De RLS sokken zijn echter gemaakt van hoogwaardig bamboe. Bamboe voelt koel aan en is sterk ventilerend. Als je het toch te warm vindt, dan is er gelukkig een andere oplossing. Plaats de sokken onder je laken, ter hoogte van je kuiten of voeten. De frequenties in de RLS sokken zijn zeer krachtig en in veel gevallen ook werkzaam wanneer de sokken niet rechtstreeks in contact staan met de huid.

Hoe lang blijven de Stringenergy producten werkzaam?

Afhankelijk van de kwaliteit van de verzorging blijven de RLS minimaal een jaar werkzaam. Dat geldt ook voor de overige Stringenergy producten. Staat je vraag hier niet tussen? We horen het graag! Stuur een e-mail naar vragen@stringenergy.com en je hoort zo snel mogelijk van ons.