Last van spanning en malende gedachten?

Ontdek wat het Stringenergy frequentiekussen voor jou kan betekenen.

Het gevoel hebben dat er teveel moet gebeuren in te weinig tijd en bijna bezwijken aan de stress van al die gedachten: iedereen heeft er wel eens last van. De spanning die dat met zich meebrengt heeft direct invloed op ons algehele welzijn. Als je te vaak te druk bent, dan kan dat leiden tot slapeloosheid, vergeetachtigheid, geïrriteerdheid, of een hoofd dat maar door blijft malen.

Wil je graag van die drukte en spanning af? Wil je je focus verbeteren Dat kan nu zonder training, zonder therapie en zonder moeite.

Het Stringenergy frequentiekussen brengt je hoofd tot rust

Stringenergy heeft recentelijk een nieuw product ontwikkeld: een zitkussen om je hoofd tot rust te brengen. Dat klinkt misschien gek, maar de resultaten zijn bijzonder: energiemetingen van het lichaam tonen aan dat het effect van het frequentiekussen vrijwel direct merkbaar is.

Het zitkussen heeft een rustgevend effect op je zenuwstelsel. De trillingsfrequentie die dit mogelijk maakt is verwerkt in het materiaal van het zitkussen. Je merkt hierdoor dat je gedachten minder snel afdwalen. Je voelt je rustig en gefocust. Bovendien heeft het gebruik van het frequentiekussen een positief effect op je nachtrust.

Het Stringenergy frequentiekussen werkt zonder stroomkabel of adapter en is daardoor volkomen veilig in gebruik.

Vanaf de eerste dag resultaat. Ervaar het zelf!

Het frequentiekussen:

  • Stopt malende gedachten
  • Zorgt voor een intens gevoel van ontspanning
  • Verbetert je focus en concentratievermogen
  • Bevordert de nachtrust

Gebruikersvoorschriften

Gemiddeld duurt het 10 à 15 minuten voordat je de volledige werking van het frequentiekussen ervaart. Wanneer je in de loop van de dag toch weer onrustig wordt, gebruik je het kussen om weer in die ontspannen staat te komen. Je zult het kussen steeds korter hoeven te gebruiken om het gewenste resultaat te behalen. Hoe vaker je dit doet, hoe langer het effect aanhoudt.

Het frequentiekussen is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met andere Stringenergy producten.