In juni ontvang je een GRATIS Relax hoofdbeugel bij de aanschaf van twee Stringenergy producten

Een nieuw Stringenergy product uitproberen? Dan is dit een mooi moment! In de maand juni krijg je bij de aankoop van twee (of meer) Stringenergy producten namelijk een Relax hoofdbeugel cadeau. De Stringenergy Relax hoofdbeugel is behandeld met trillingstechnologie. Hierdoor biedt de hoofdbeugel ondersteuning bij het vinden van innerlijke rust en het bereiken van een diepe staat van ontspanning.

Hoe gebruik je Relax hoofdbeugel?

Plaats de beugel op je voorhoofd. Bijvoorbeeld thuis op de bank na een drukke dag, tijdens het kijken van je favoriete serie of het lezen van een boek. Je kunt de Relax hoofdbeugel ook gebruiken om het rustgevende effect van yoga, meditatie of ontspanningsoefeningen te versterken. Je ervaart binnen 15 minuten de werking.

De Relax hoofdbeugel behoeft geen enkele vorm van onderhoud. Tevens is er geen externe energiebron nodig (geen stekkers en dergelijke). Er zijn bij het gebruik van de hoofdbeugels geen neveneffecten bekend op medicijngebruik. De Relax hoofdbeugel kan dus veilig door jong en oud worden gebruikt. De hoofdbeugel blijft ongeacht het aantal draaguren ruim een jaar werkzaam.

Hoe krijg je de gratis Relax hoofdbeugel thuisgestuurd?

Als je twee (of meer) Stringenergy producten bestelt, dan wordt de Relax hoofdbeugel automatisch meegestuurd bij je bestelling. We houden de bestellingen goed in de gaten, zelf hoef je hier dus niets voor te doen.

Ontdek alle Stringenergy producten in de Webshop.