Aardingsonderlegger brengt lichaam en geest in Harmonie

Heb je na een dag vol activiteit ook weleens het gevoel dat je niet of moeilijk tot rust kunt komen? Als spanning, emoties of stress je teveel dreigen te worden kan de Harmony Aardingsonderlegger de uitkomst bieden. De onderlegger geeft ook verlichting bij lichamelijke klachten zoals slapeloosheid, stress en gespannenheid.

Energiemetingen van het lichaam hebben uitgewezen dat het effect van de Aardingsonderlegger direct merkbaar is en dat deze de basis vormt voor rust, gezondheid en een positieve kijk op het leven.

De werking

De Harmony Aardingsonderlegger is behandeld met trillingstechnologie. De Aardingsonderlegger is volledig vrij van chemicaliën en behoeft geen externe energiebron. Je bepaalt zelf hoe lang je gebruik maakt van de onderlegger om het gewenste effect te behalen en behouden.

Plaats de Aardingsonderlegger onder je laken. Gemiddeld duurt het 10 à 15 minuten voordat je de volledige werking ervaart. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft de duur van het gebruik.

Afmetingen

De afmetingen van de Harmony Aardingsonderlegger zijn 97 x 150 cm.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de Harmony Aardingsonderlegger. Tijdens het gebruik van de onderlegger kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend heeft de Harmony Aardingsonderlegger geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend. Houd er rekening mee dat de geestelijke rust in combinatie met het aardingseffect als overweldigend kan worden ervaren, waardoor je in slaap kunt vallen.

Er is ook een Aardingsonderlegger beschikbaar voor professioneel gebruik. Ben je hierin geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op.

  • Gemaakt van 100% katoen
  • Geen externe energiebron nodig
  • Bevordert de nachtrust
  • Ook te gebruiken als omslagdoek
  • Ook beschikbaar voor professioneel gebruik