Breng je lichaam en geest in Harmonie

Indiana Jones en piraten films prikkelen menig filmliefhebber om een bijzondere ontdekking te doen, een verborgen schat, een onbewoond eiland, of misschien zelfs de bron van de eeuwige jeugd.

In 2005 is er door de archeoloog Dr. Semir Osmanagic een zeer bijzondere ontdekking gedaan: de piramides in Bosnië. Op een haast onwerkelijke wijze zijn onderzoekers er in geslaagd om in deze bijzondere piramides een 35.000 jaar oude levensenergiebron opnieuw te ontdekken.

Tijdens een bezoek aan Nederland heeft Dr. Osmanagic Stringenergy gevraagd om de eigenschappen van het heilzame water dat diep in het gangenstelsel van de piramide wordt gevonden te kopiëren: ‘oer’ water waar een krachtige energie van uitgaat. Een energie die je lichaam en geest in harmonie brengen.

Om de ongekende en diepgaande energie van het heilzame water uit de piramides in Bosnië thuis te kunnen ervaren heeft Stringenergy deze energie door middel van trillingstechnologie verwerkt in twee producten: de Harmony voedselplank en de Harmony matras onderlegger.

Harmony voedselplank

Plaats een glas water, nootjes, een stuk fruit, groente of ieder ander voedingsmiddel circa 10 minuten op de voedingsplank. Probeer ervoor te zorgen dat er (voor zover mogelijk) direct contact is tussen het voedingsmiddel en de voedselplank. Plaats producten die afgeven (bijv. vlees of vis) op een bord. Nadat voedingsmiddelen op de Harmony voedselplank hebben gestaan smaken deze vaak anders. De meeste mensen omschrijven de smaak als ‘zachter’ en ‘smaakvoller’.

Harmony matras onderlegger

De matras onderlegger plaats je onder je laken ter hoogte van je bovenlichaam. Hierna kun je rustig een boek lezen, TV kijken of slapen. Gemiddeld duurt het 15 minuten voordat je de volledige werking van de matras onderlegger ervaart. Er is geen maximum aan het aantal uren dat
je kunt doorbrengen op de onderlegger.

Afmetingen

Het standaard formaat van de voedselplank is rechthoekig (26 x 17 cm), zoals getoond op de afbeelding hierboven. De afmeting van de onderlegger is 80 x 80 cm.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de producten in de Harmony serie. Tijdens het gebruik van de onderlegger kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend hebben de Harmony onderlegger en de voedselplank geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend.

Prijs

De prijs van de Harmony voedselplank bedraagt € 49,75 en de prijs van de Harmony onderlegger bedraagt € 59,75. Het is tevens mogelijk om de Harmony voedselplank en onderlegger als set te bestellen voor € 92,75.