Verminder Stress met de Harmony Ontspanningssjaal

Het woord ‘stress’ wordt veel gebruik. Maar wat is stress eigenlijk? Stress is een synoniem voor spanning of druk. De term vindt zijn oorsprong in de bouw: stress is de kracht die wordt uitgeoefend op een voorwerp. Of stress schadelijk is hangt af van hoeveel druk iets (of iemand) aankan. Als we het hebben over stress, dan gaat het meestal over een ongezonde hoeveelheid druk: een teveel aan spanning. Zelfs metaal krijgt haarscheurtjes als het constant en te zwaar wordt belast. Mensen kunnen ook klachten krijgen als er sprake is van te veel stress.

Is stress altijd iets slechts?

Stress is een natuurlijke reactie van het lichaam en hoeft zeker niet altijd ongezond te zijn. Zo kan stress je bijvoorbeeld helpen om beter te presteren: het maakt je alert, gefocust en efficiënt. Het probleem ontstaat pas wanneer de hoeveelheid stress groter wordt dat wat je aankunt. Hoeveel stress je aankunt is afhankelijk van meerdere factoren. Zo kunnen bepaalde karaktereigenschappen je gevoeliger maken voor stress dan anderen. Denk bijvoorbeeld aan perfectionisme, een groot verantwoordelijkheidsgevoel of moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen.

Wat kan ik zelf doen om stress te verminderen?

Naast karaktereigenschappen, spelen ook vaardigheden een rol in de mate waarin je in staat bent om met stress om te gaan. Oefenen met vaardigheden als assertiviteit en conflicthantering kunnen je helpen om stressvolle situaties beter te managen. Ook het verbeteren van leef- en werkgewoonten kan bijdragen aan het vergroten van je weerstand tegen stress. Zo kunnen o.a. te veel koffie of alcohol, te weinig lichaamsbeweging en te veel werken je weerstand verminderen en je vatbaarder maken voor de gevolgen van stress.

Hoe kan ik beter met stress om leren gaan?

Naast het beter leren omgaan met stress en het verbeteren van leefgewoonten, zijn er nog meer manieren om beter met stress om te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld oefenen met ontspanningstechnieken en meditatie. Ook speelt een goede nachtrust een belangrijke rol. Te veel stress heeft vaak een negatieve impact op je slaap. Daarom is het belangrijk om manieren te vinden om te ontspannen voordat je gaat slapen.

Wat kan de Harmony ontspanningssjaal voor mij betekenen?

De Harmony ontspanningssjaal is behandeld met trillingstechnologie. Met deze techniek zijn frequenties overgebracht in de katoenvezels van je sjaal. Hierdoor wordt je geestelijke balans op een natuurlijke manier hersteld en kom je snel tot rust. De beste resultaten worden bereikt als je de sjaal gebruikt tijdens een rustmoment, bijvoorbeeld op de bank tijdens het tv-kijken of het lezen van een boek. Plaats de Harmony ontspanningssjaal op je schouders, om je nek, of sla deze om je heen.

Mag ik ook op de Harmony ontspanningssjaal slapen?

De Harmony ontspanningssjaal heeft een diep ontspannende werking op lichaam en geest. Daarom krijgt Stringenergy regelmatig de vraag of het mogelijk is om op de sjaal te slapen. Omdat de werking van de Harmony ontspanningssjaal als overweldigend kan worden ervaren, is ons advies om niet op de sjaal te slapen. Wel kun je de sjaal over je deken heen plaatsen. Als je op zoek bent naar een Stringenergy product waar je op kunt slapen, lees dan meer over het Harmony aardingslaken. De ontspanningssjaal is uitermate geschikt als je graag snel tot rust wilt komen, bijvoorbeeld na een lange en intensieve dag.

Materiaal en afmeting

De Harmony ontspanningssjaal is gemaakt van 100% katoenvezel en voelt daardoor zacht aan. De afmeting van de sjaal is 75 x 180 cm.

Mogelijke bijwerkingen

Tijdens het dragen van de Harmony sjaal kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend heeftde sjaal geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend. Houd er rekening mee dat de ontspannende werking van de sjaal als overweldigend kan worden ervaren. Als je opzoek bent naar een Stringenergy product waar je op kunt slapen, lees dan meer over het Harmony aardingslaken.

Gebruiksvoorschriften

  • Voorkom dat je Harmony sjaal in aanraking komt met niet-natuurlijke materialen.
  • Was je sjaal uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je sjaal niet in het water weken.
  • Droog je sjaal niet in de droogtrommel.