Harmony Pain Relief sjaal

Biedt snel verlichting bij nekpijn en schouderklachten

Pijnklachten in de nek en/of schouders zijn erg vervelend en komen bij veel mensen voor. Soms zijn de klachten zo erg dat deze hoofdpijn en zelfs slapeloosheid veroorzaken. Nek- en schouderpijn worden regelmatig in verband gebracht met stress, spanning of overbelasting door verkeerd liggen. Andere factoren zoals een verkeerde lichaamshouding of artrose kunnen echter ook een rol spelen.

De Harmony Pain Relief sjaal biedt een effectieve en 100% natuurlijke oplossing voor het behandelen van nekpijn en schouderklachten. De sjaal is behandeld met trillingstechnologie en heeft hierdoor een diep ontspannende werking op je spieren. Bovendien draagt de sjaal actief bij aan de afname van pijnsignalen tussen je zenuwcellen: binnen 15 minuten ervaar je al resultaat.

Harmony Ontspanningssjaal

Bevordert diepe ontspanning bij stress en geestelijke spanning

De Harmony ontspanningssjaal is behandeld met trillingstechnologie en heeft hierdoor een diep ontspannende werking op lichaam en geest. De sjaal biedt verlichting bij symptomen welke voortkomen uit stress, drukte of emotionele spanning. Bovendien bevordert de sjaal een intens gevoel van innerlijke rust en harmonie. Hierdoor verbetert je nachtrust en word je uitgerust wakker.

Materiaal en afmeting

De Harmony sjaals zijn gemaakt van 100% katoenvezel en voelen daardoor zacht aan. De afmeting van de sjaals is 75 x 180 cm. De sjaals zijn gemaakt van 100% katoen en voelen daardoor zacht aan.

Mogelijke bijwerkingen

Tijdens het dragen van de Harmony sjaals kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend hebben de sjaals geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend. Houd er rekening mee dat de ontspannende werking van de sjaals als overweldigend kan worden ervaren. Als je opzoek bent naar een Stringenergy product waar je op kunt slapen, lees dan meer over het Harmony aardingslaken.

Gebruiksvoorschriften

  • Voorkom dat je Harmony sjaal in aanraking komt met niet-natuurlijke materialen.
  • Was je sjaal uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je sjaal niet in het water weken.
  • Droog je sjaal niet in de droogtrommel.