Wat is de oorzaak van nekpijn en schouderklachten?

Pijn in de nek of schouders zijn vervelende en vaak voorkomende klachten. Soms veroorzaken deze klachten hoofdpijn en zelfs slapeloosheid. Nek- en schouderpijn worden regelmatig in verband gebracht met stress, spanning of overbelasting. Andere factoren zoals een verkeerde houding of artrose kunnen echter ook een rol spelen.

Hoe kun je de klachten verminderen?

De Harmony sjaals van Stringenergy zijn behandeld met trillingstechnologie. Hierdoor hebben de sjaals een diep ontspannende werking op je spieren en dragen ze actief bij aan de afname van pijnsignalen tussen je zenuwcellen: binnen 15 minuten ervaar je al resultaat. Daarnaast bieden de Harmony sjaals verlichting bij lichamelijke en geestelijke spanning, en bevorderen ze een goede nachtrust.

Welke Harmony sjaal is het meest geschikt voor jou?

Alle Harmony sjaals hebben een diep ontspannende werking op je spieren en dragen bij aan de afname van pijnsignalen tussen zenuwcellen. Daarmee bieden de sjaals snelle en effectieve verlichting van nek- en schouderpijn.

Daarnaast bevordert de witte sjaal een gevoel van innerlijke rust en lichamelijke weldaad. Dit maakt de witte sjaal zeer geschikt voor het verbeteren van je nachtrust en het bevorderen van een intens gevoel van harmonie. De witte Harmony sjaal kan ook verlichting bieden bij symptomen welke voortkomen uit de huidziekte lichen planus (in het Engels: lichen sclerosus), zeker wanneer de symptomen het gevolg zijn van emotionele stress.

Afmetingen

De afmetingen van de Harmony sjaals zijn 75 x 180 cm.

Harmony sjaals:

  • Verminderen pijn in de nek en schouders snel en effectief
  • Bevorderen een diepe ontspanning van de spieren
  • Bieden verlichting bij stress en spanning
  • Bevorderen de nachtrust

Materiaal

De Harmony sjaals zijn gemaakt van 100% katoenvezel en voelen daardoor zacht aan.

Mogelijke bijwerkingen

Tijdens het dragen van de sjaals kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Voor zover bekend hebben de Harmony sjaals geen invloed op medicatie. Er zijn geen allergische reacties bekend. Houd er rekening mee dat de ontspannende werking van de sjaals als overweldigend kan worden ervaren. De aanbevolen draagtijd van de Harmony sjaal is maximaal 2 uur per keer. De Harmony sjaal is daardoor niet geschikt om tijdens de nachtrust op te slapen. Als je opzoek bent naar een Stringenergy product waar je op kunt slapen, lees dan meer over het Harmony aardingslaken.

Gebruiksvoorschriften

  • Voorkom dat je Harmony sjaal in aanraking komt met niet-natuurlijke materialen.
  • Was je sjaal uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je sjaal niet in het water weken.
  • Droog je sjaal niet in de droogtrommel.