Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
174 berichten.
Dominique Dominique uit xxx schreef op 11 april 2024 om 12:34
Ik kan alleen maar zeggen dank u voor voor de werking van dit geweldige product ik ben zo blij dat ik dit mag ervaren, het maakt mijn leven weer leefbaar, dank u!
Monika van Diepen Monika van Diepen uit Jever. Fr schreef op 19 maart 2024 om 14:04
Beste lezers Mijn eerste schrik was de reactie van de arts oei, ja dat is vervelend mijn ervaring is dat het hoogstwaarschijnlijk niet zomaar zal overgaan. De tweede schrik kwam nadat ik op het doosje had gelezen dat het medicijn gebruikt wordt bij Parkinson klachten. Mijn vraag is nu aan u, maak ik kans dat als ik de sokken koop, dat de klachten zullen verdwijnen? Ik lees op de site graag uw reactie, Monika van Diepen
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Monika, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat u zo’n last heeft van RLS klachten. Wij verzoeken u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij er gezamenlijk achter kunnen komen waar uw RLS klachten vandaan komen. Wij kunnen uw vragen dan zo zorgvuldig mogelijk beantwoorden. U kunt ons bereiken via het nummer: 072 8888 998. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet. Vriendelijke groet
J.M..van Echte J.M..van Echte uit Waddinxveen schreef op 10 maart 2024 om 16:36
Reactie gevende op een van mijn aankopen; dit is niet iets dat ik dagelijks doe, maar de aankoop van uw rls sokken en hun werking hebben mij zodanig doen verbazen dat ik nu toch heb besloten om de pen ter hand te nemen, om op deze wijze mijn dank aan u te uiten voor de geweldige werking. succes met het geweldige product.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Wij zijn net als u heel blij dat u zo'n baat heeft bij onze RLS sokken. Daar doen we het ook voor: zoveel mogelijk mensen kunnen helpen om een goede nachtrust te kunnen hebben. Hartelijke groet
H.H.van de Jacht H.H.van de Jacht uit Appingedam schreef op 6 februari 2024 om 13:54
Ook om mijn dankbaarheid te tonen schrijf ik u deze mail Het energie kussen en de door mij gekochte sokken werken naar mijn tevredenheid. Dank u en succes met uw bedrijf.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Hartelijk dank voor uw bericht en fijn dat u tevreden bent met het ontspanningskussen en de sokken. Vriendelijke groet
J. van den well J. van den well uit Rotterdam schreef op 19 januari 2024 om 13:45
Ik schrijf u dit omdat wij erg tevreden zijn met het door mij aangekochte kussen. Wij hebben echt het gevoel dat het ons nu ook voor de tweede maal helpt om de werkdruk te verhelpen. Zins enkele weken gebruiken wij het namelijk weer en gelijk hebben we het idee dat het ons weer helpt, we zijn zelfs al weer een lang weekend weg geweest, daar was voordien nooit geen tijd voor. Ik vind het een aanrader voor een ieder die last heeft van werkstress.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Wat fijn dat u zo'n baat heeft bij het ontspanningskussen en dat u dit met ons wilt delen. Wij wensen u nog veel ontspanning toe. Hartelijke groet.
Henk van den Well. Henk van den Well. uit Borken schreef op 18 december 2023 om 13:54
Goedemiddag, zoals u mij telefonisch heeft aangeraden heb ik één van de pijn sokken op de onderrug gedragen en deze vast gezet met het elastiek van de broek. Het heeft wel twee nachten geduurd voordat ik verschil begon te voelen maar nu, na 4 nachten, is de pijn in mijn onderrug geheel verdwenen. Bedankt nogmaals voor het snel terug bellen en de telefonische ondersteuning. Vriendelijke groet, Henk van den Well.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Bedankt voor uw reactie en fijn om te lezen dat de pijn in uw onderrug is verdwenen. Wij wensen u nog veel goede nachtrusten toe. Hartelijke groet
M.van den Hoof M.van den Hoof uit Blaricum schreef op 11 december 2023 om 11:03
Goedemorgen, enkele weken geleden heb ik van die sokken bij u gekocht, die zouden helpen tegen mijn bewegende benen. Ik kan en wil u even vertellen dat ik een tevreden klant ben, ze helpen super. Ik hoef ze niet eens meer elke avond aan te doen , vaak is de klacht, naar jaren ploeteren, verdwenen. Liefs Marjolijn.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Dankjewel Marjolijn voor je reactie en super fijn dat je zo'n baat hebt bij de RLS sokken. Vriendelijke groet
N van Blaak N van Blaak uit Opdam schreef op 13 november 2023 om 16:36
Wonderen bestaan niet, maar wat als het mij wel is overkomen. En dat wil ik u vertellen. Tijdens de zwangerschap van mijn dochter 11 jaar geleden werd er bij mij RLS gediagnostiseerd maar volgens de huisarts toentertijd was het niet raadzaam om daartegen medicijnen te gaan gebruiken. De destijds gebruikte medicatie was niet geheel afgestemd op bewegende been klachten (veroorzaakt door RLS) en er was nog niet veel bekent over eventuele invloeden op het ongeboren kind. Misschien vraagt u zich af waarom ik u dat alles schrijf, dit doe ik om mijn blijdschap te tonen, dat ik 5 jaren geleden reclame over uw sokken ben tegen gekomen. En weet u, ik heb er nog steeds profijt van. Na een dagje winkelen haal ik ze uit de verpakking, niet tegen bewegende been klachten, die zijn over, maar nu nog steeds ervaar ik de rust die uit de sokken komt in mijn benen. Dit wilde ik u laten weten bedankt nogmaals.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Wat een ontzettend fijn bericht en dank dat je dit met ons wilt delen! Echt fijn dat de sokken je hebben geholpen tijdens je zwangerschap en dat je nu nog steeds rust ervaart bij het dragen van de sokken. Hartelijke groet
M. van Bieshoven M. van Bieshoven uit Naarden schreef op 1 november 2023 om 14:02
M. den Bieshove uit Naarden Goedemiddag, bij deze schrijf ook ik u over mijn ervaring met uw sokken en die van de aardingsonderlaken. Al weer twee maanden gebruik ik nu het laken, een aanrader helaas heb ik niet zo’n overweldigend resultaat met de sokken over mijn duimen en polsen. Ik had de sokken gekocht omdat ik gelezen had dat er mensen waren met positief resultaat tegen de artrose klachten, ze helpen wel maar de pijn is niet geheel verdwenen. Moet ik de sokken blijven dragen zodat het beetje bij beetje beter wordt of moet je ze op deze wijze blijven dragen? Graag lees ik uw advies hierover.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Goedemiddag, Fijn om te lezen dat u baat heeft bij het aardingslaken en dat de sokken toch een gedeelte van de pijn wegnemen bij uw artrose klachten en dat u dat met ons wilt delen. Zeker ook omdat de energie in de sokken afgestemd is op bewegende been klachten (RLS) en niet specifiek tegen artrose pijn. De geïnformeerde sokken zorgen ook voor een betere doorbloeding, wellicht dat dat meehelpt tegen de pijn. U kunt de sokken ook zo knippen zodat u de boord kunt dragen als polsband. Veel succes met het laken en de sokken! Vriendelijke groet
M.van Schaak M.van Schaak uit Delfzijl schreef op 5 oktober 2023 om 11:44
Goedemorgen, mijn naam is Madeleine Al weer enkele weken geleden heb ik op uw website een reactie van France gelezen zij schreef dat zij haar RLS sokken over haar tintelende handen had gedaan. Wauw wat een oplossing ik heb namelijk pijn in de muis van beide handen (artrose). Wat een uitkomst, bij mij is de pijn duidelijk afgenomen ik draag ze nu elke avond als ik naar bed ga. Gouden tip.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Wat fijn Madeleine dat de sokken daar ook voor helpen en bedankt dat je dat met ons hebt willen delen. Hartelijke groet
w & j de Berg w & j de Berg uit Appingedam schreef op 28 september 2023 om 16:14
Eerst konden wij niet direct besluiten om tot aankoop over te gaan maar nu hebben wij gemerkt dat ik 2 weken eerder van mijn klachten verlost had kunnen zijn als ik ze gelijk gekocht zou hebben. super product, dank u. groet Willemien en Jan
F. de Boer F. de Boer uit Echtenerbrug schreef op 5 september 2023 om 11:36
Goedemorgen, mijn naam is France en ik heb, nu alweer enkele maanden geleden, RLS sokken bij u gekocht die tot aan de dag van vandaag goed werken ik heb zoals bedoeld geen last meer van die bewegende benen; bedankt nogmaals! het navolgende is u vermoedelijk u al bekent maar 2 weken geleden begon ik last van onrust in mijn handen te krijgen, tintelingen, ik heb toen de sokken enkele nachten om mijn handen gedaan en ik kan u zeggen dat helpt. Misschien een tip om dit op uw website te vermelden. Groet France
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste France, dank voor je reactie en fijn dat de sokken ook geholpen hebben voor de tintelingen in je handen. En inderdaad een goede tip om op onze website te zetten. Hartelijke groet
J van den Wit J van den Wit uit Den osse schreef op 20 augustus 2023 om 07:42
Een wonder ’nee’ maar hoe is het dan mogelijk? Na jaren gesteggel met medicijnen nu na 3 dagen geheel vrij van die klachten, het is een ‘W….’. Johan van den Wit.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Wat fijn om te lezen dat u zo'n baat heeft bij de RLS sokken en dat u dat met ons wilt delen. Wij wensen u nog veel rustige nachten toe! Vriendelijke groet
van Dop van Dop uit Rotterdam schreef op 18 augustus 2023 om 13:01
Ik lees vele goede recensies over uw rls sokken als dat deze zouden helpen tegen onrustige benen, maar wat als ze bij mij niet helpen krijg ik dan mijn geld retour? Ik heb al meer dan 5 jaren last van deze klachten en gebruik al die jaren medicijnen daartegen. Helaas helpen deze niet afdoende.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Is de diagnose RLS bij u geconstateerd als gevolg van primaire of secondaire RLS? Wij hebben een artikel op de website staan over primaire en secondaire RLS: https://www.stringenergy.com/primaire-en-secundaire-rls/ . Wij raden u aan om dit artikel door te nemen. Bij primaire RLS helpen de sokken (bijna altijd) direct. Bij secondaire RLS hebben de rusteloze benen een andere oorzaak. Wij kunnen en mogen de sokken niet retour nemen uit hygiënisch oogpunt. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 072 8888 998.
A. van Dijk A. van Dijk uit Delfzijl schreef op 18 augustus 2023 om 09:54
Goedemorgen, Vanmorgen gelijk maar eens in de pen gevlogen, wat een verademing. Na voor het eerst in jaren gisteravond weer eens gelijk de slaap te hebben gevat. Al 2 jaar (het begon na de geboorte van mijn dochter) kon ik de slaap moeilijk vatten, regelmatig moest ik mijn bed uit om een stukje te lopen zodat er weer wat rust kwam in mijn benen. Nu houden mijn benen zich al meer dan een week rustig, geweldig, ik trek ze trouwens s, avonds al aan als ik even op de bank ga zitten, bedankt nog voor deze oplossing, Anna
C Van Diep C Van Diep uit Brielle schreef op 24 juli 2023 om 13:08
Wauw, wauw, een en al verwondering, wat een positief resultaat! Mijn hartelijke dank, Carla van Diep
Beheerdersantwoord van: Marcella
Wat fijn Carla dat je zoveel baat hebt bij de RLS sokken en dat je dat met ons wilt delen! Wij wensen je nog veel rustige nachten toe! Hartelijke groet
Mevrouw van Spaink. Mevrouw van Spaink. uit Bussem schreef op 12 juli 2023 om 10:12
"Geweldige klantenservice"; ik heb al verschillende malen iets gekocht via uw webshop en wil nu mijn dank uitspreken (schrijven) dat elke maal dat ik bel zo vriendelijk te woord wordt gestaan en begrip voel voor mijn lichamelijke klachten. Nogmaals mijn dank en ik wens u veel voorspoed toe met uw werkzame producten en bedrijf. Mevrouw van Spaink.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste mevrouw van Spaink, Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. Wij doen altijd ons best om iedereen zo goed als mogelijk te helpen. Wij wensen u alle goeds. Vriendelijke groet
M van Diepen M van Diepen uit Bussum schreef op 25 juni 2023 om 12:53
Reactie; zoals ik u eerder heb geschreven had ik er na de eerste dagen totaal geen vertrouwen in dat het aardings- ontspanningslaken mij iets positief zou brengen, ik merkte er helemaal niets van, en dat heb ik u ook gemaild. Mijn eerlijkheid gebied mij u nu te schrijven dat ik niet meer zonder het laken zou kunnen. Het geeft mij alle rust en ontspanning waarop ik gehoopt had. Dank u nogmaals voor de vriendelijke te-woordstelling. Mevrouw van Diepen
A Dijkstra A Dijkstra uit Haarlem schreef op 23 juni 2023 om 13:26
Eindelijk eens een product dat doet wat het beloofd, ik heb uw sokken nu al 14 dagen en ben er nog steeds vol van hoe heerlijk is het om weer rustig te kunnen slapen, zonder dat mijn benen klapperen. Nogmaals bedankt, Liefs Anna
A van Baaltjes A van Baaltjes uit Denekamp schreef op 15 juni 2023 om 16:57
Mijn verhaaltje is dat ik meer dan verheugd ben, met de ontdekking en de werking van de sokken. Groetjes Agnes
Beheerdersantwoord van: Marcella
Fijn dat je zo'n baat hebt bij de sokken Agnes en dat je dat met ons wilt delen. Hartelijke groet