Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
85 berichten.
Mertens Mertens uit Antwerpen schreef op 23 juli 2020 om 13:55:
Goedemiddag, ook wij schrijven u dat wij heel blij zijn met de aankopen die wij hebben gedaan. Ik heb sokken voor mijn man gekocht en een aarding- onderlegger, die bij ons beide in gebruik is. Heel plezant te ervaren dat ze beide zo goed hun werk doen, wij wensen u veel aandacht van andere cliënten.
A. van Schindler A. van Schindler uit België schreef op 19 juli 2020 om 10:04:
Hallo mensen bij Stringenergy hier een berichtje dat al een hele lange tijd in de pen heeft gezeten; maanden. Ondertussen heb ik al verschillende producten bij jullie gekocht en uitgeprobeerd, dat is toch een goed teken, toch? Ik ben dan ook een zeer tevreden klant, dat wilde ik nog steeds even schrijven, dus bij deze. Vriendelijke groet Anemiek.
Schrieffer Schrieffer uit Bremen schreef op 17 juli 2020 om 13:26:
Top die aardingslakens.
Maitri Maitri uit purmerent schreef op 24 juni 2020 om 22:55:
Het beertje is geweldig! Zowel koesterend als rustgevend. En t klinkt misschien vreemd, maar op 1 of andere manier verkoelend...
Wil Wil uit Zuid Holland schreef op 15 juni 2020 om 17:19:
Beste Herman, Toen ik het laken uitpakte voelde ik gewoon de energie ervan afkomen. Ik had het laken eerst onder een matrasbeschermer gelegd en merkte er niet zoveel van. Deze week heb ik het laken op de matrasbeschermer gelegd onder het onderlaken. Ondanks de enorme emoties en drukte deze week, bemerkte mijn fysio dat mijn rug veel losser was dan normaal. 😃 s' Morgens voel ik me ook fitter. Het kussen gebruik ik ook vaak en het maakt me inderdaad veel rustiger. Dank je wel dat je van die geweldige producten ontwikkelt. Op dit moment voel ik me wel moe, maar dat is ook logisch. Ik kijk het even een paar dagen aan of mijn energie zich herstelt. Als dat niet gebeurt, bel ik je. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Hartelijke groeten, Wil
wil wil uit zuid holland schreef op 30 mei 2020 om 12:21:
Beste, Het pakket is gekomen. Het verbaast me wat een energie van het aardingslaken afkomt. Zo bijzonder! Hartelijke groet
van Pijl van Pijl uit Groningen schreef op 13 mei 2020 om 10:14:
ook ik heb die vraag, een beertje dat energie uitstraalt, hoe kan dat? Ook ik heb namelijk een ervaring gehad, maar niet zoals die andere schrijver vermeld. Het is niet precies te omschrijven, maar bij mij kwam er gelijk een soort emotioneel gevoel vrij. Leuk hé, ik heb het beertje nu met een sleutelhanger aan mijn broek hangen, zo is zij de gehele dag bij me. Groet van een blije klant.
G. van Mein G. van Mein uit Amersfoort schreef op 30 april 2020 om 10:43:
Hoe kan dat? Ik had het wel gelezen, dat het beertje energie uitstraalt, maar ik had geen idee dat ik dit zou ervaren. Gelijk nadat ik de verpakking openmaakte begonnen mijn neusvleugels te kriebelen, ik moest er gelijk van niezen. Nadat ik even was gaan zitten en het beertje tegen mijn borst had gehouden, voelde ik echt de energie die de beer uitstraalde, mijn vriendin die binnen kwam, heeft het gelijk ook geprobeerd, zij werd er emotioneel van. Mijn vriendin gaat er 2 bij u kopen kopen voor haar kleinkinderen deze zijn nogal druk, zo hoopt dat het ook daarbij zal helpen. Dankt u wel voor deze ervaring en veel succes met de promotie. Groet Greet uit Amersfoort.
Bianca Bianca uit Bergen op Zoom schreef op 21 april 2020 om 20:30:
Ik gebruik sinds een tijd die rls sokken en ben er tevreden over wat de werking betreft. Alleen nu de temperatuur weer wat gaat toenemen, wordt het wel warm aan de voeten s nachts. Heeft u daar een oplossing voor? Dan horen we die graag. Bij voorbaat dank.
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Bianca, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de werking van de RLS sokken. De sokken kunnen bij warm weer ook als volgt worden gebruikt: leg de sokken in de breedte onder het laken, één ter hoogte van de kuiten en één ter hoogte van de onderrug. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
Aalderikje van Beek Aalderikje van Beek uit Hoogeveen schreef op 6 april 2020 om 11:57:
Beste meneer/mevrouw; bij deze verwoord ik mijn ervaring met uw product, Het is al weer enkele maanden geleden dat ik op internet aan het zoeken was naar lotgenoten, mensen die ook last hadden van bewegende benen, daarbij kwam ik uw website tegen. U moet weten dat ik vele jaren last heb gehad van bewegende benen en zowat al de specialisten op dit gebiedt had bezocht, daarbij had ik vele type medicijnen geslikt. Ik ben namelijk jaren actief geweest als apotheekmedewerker dus ik heb alles wat er wordt aangeboden op dit gebied wel geprobeerd, echter geen van de verkochte medicatie hielp afdoende, zelfs de apotheker wist geen helpende oplossing. U zult begrijpen dat ik dan ook reuze verbaast was toen ik op uw website zoveel positieve reacties tegen kwam van mensen die door het dragen van uw sokken verlost waren van hun klachten. Ik kan u nu met volle tevredenheid en dankbaarheid schrijven dat ook ik nu tot de gelukkigen behoor, die door het dragen van uw sokken verlost is van de vervelende been klachten. Aalderikje van Beek
Chris Chris uit Apeldoorn schreef op 6 april 2020 om 08:01:
Was eerst best negatief omdat ik naar een uur op mijn relaxstoel al weer last van mijn benen had, maar achteraf kwam dat waarschijnlijk omdat ik te dicht bij een grote stereo luidspreker zat. ‘S nachts ging het wél goed ! De 2e dag weg gebleven bij de luidspreker, toen helemaal geen last meer en wéér een goede nacht gehad! Geweldig!
Sonja de Jong Sonja de Jong uit Koudum schreef op 29 maart 2020 om 12:28:
De rls sokken zijn ‘TOP’ ik ben zo blij dat ik ze gekocht heb. Vanaf de éérste avond gelijk had ik geen last meer van die bewegende benen. Ik heb ze nu 14 dagen in bezit en hoef ze niet eens meer elke avond aan te trekken. Ik vind het een super producten en wens dan ook dat veel rls patiënten de weg naar uw site mogen vinden. Een gelukkig mens!
Admin-antwoord door: Marcella
Beste Sonja, wat fijn om te lezen dat je zo'n baat hebt bij de RLS sokken en hartelijk dank dat je dit met ons wilt delen. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
F. Reitsma F. Reitsma uit Heerhugowaard schreef op 24 maart 2020 om 17:45:
KRACHT VAN EENVOUD Snaarenergie een empirische kwestie. Trial and error. Na twee jaar experimenteren is mij en mijn omgeving nog geen fout gebleken, integendeel! Het begon klein met een belachelijk geïnformeerd staafje tegen P.T.S.S. Een ernstige aandoening welke mij al vele malen in de problemen bracht. dominant gezag als een rode lap waar ik als een dolle stier op los ging. Al snel zag ik de humor en werd vrij in mijn reageren. Aldus direct resultaat tot in mijn destructieve reflexen. Als willig proefkonijn ging ik verder met een aardingsomslagdoek en een voor pijn en stress. Na aanvankelijke lacherigheid waren al mijn huisgenoten snel unaniem overtuigd en gingen mijn dochters hiermee aan de haal. Als geslaagde vader en opa zat ik weer zonder. Tijd voor een aardingsonderlegger gecombineerd met een kurkuma. Veilig op mijn bed tegen de "rovers'. Een zegen, zo simpel, zo snel. Geen valse beloften, geen woorden als worsten. Gewoon direct de juiste snaar! Als kers op de taart kreeg ik zo'n travelbeertje. Daar lig ik dan gekoesterd als volwassen man veilig met mijn beertje tegen de borst. Trial end error Flip Reitsma gedragstherapeut/filosoof en bovenal monter medemens.
Marga Marga uit Brussel schreef op 4 maart 2020 om 14:51:
De sokken die ik van u heb mogen ontvangen heb ik nu een volle week mogen dragen, als ik al bedenkingen had dan zijn deze nu volledig achterwegen. Waarom koop u ze dan zal u zeggen, als ik bedenkingen heb. U moet weten dat ik er al vele jaren last van heb gehad en dan is je vertrouwen aardig geslonken. Maar nu kan ik ze aan alle volmondig aanbevelen. Groet en bedankt voor deze. Marga
Marga de winter Marga de winter uit zeist schreef op 25 februari 2020 om 12:52:
Kan iemand reageren op mijn situatie. Ik heb al 15 jaar last van bewegende benen, helpen die sokken nu nog wel bij mij? Meer dan tien jaar geleden vertelde de huisarts mij dat de bewegende been klachten vermoedelijk werden veroorzaakt door rls. Hij vertelde dat de klachten werden veroorzaakt door een ontbrekend stofje in mijn hersenen. Ik heb toen medicijnen gekregen die de klachten zouden verlichten, maar na twee jaar gebruik van deze medicijnen werden de klachten alleen maar erger ik ben er toen dan ook maar mee gestopt. Maar nu heb ik gelezen dat uw sokken mij misschien kunnen helpen, is dat zo? Graag zou ik hier meer over willen weten. Mv groet Marga.
Admin-antwoord door: Mireille
Beste Marja, Hartelijk dank voor je bericht. We hebben geprobeerd om per e-mail contact met je op te nemen, maar het lijkt erop dat het e-mail adres niet juist is. Daarom reageren we graag via deze weg. Wat vervelend om te lezen dat je al lange tijd last hebt van rusteloze benen. We krijgen inderdaad vaak te horen dat medicijnen geen verlichting bieden. Onderzoekers hebben vastgesteld dat bij de meeste patiënten met RLS sprake is van een verstoring van het dopamine transport tussen de zenuwen in het centrale zenuwstelsel. De RLS sokken dragen bij aan de optimale overdracht van signalen tussen zenuwcellen, en herstellen daarmee de fijne motoriek, reflexen en de (geestelijke) balans in je lichaam. Als er bij jou — net als bij het merendeel van de rls-patiënten — sprake is van een verstoring van het dopamine transport, dan zullen de RLS sokken zeker veel verlichting bieden, en de klachten meestal helemaal doen verdwijnen. Mocht je aanvullende informatie wensen, dan zijn wij bereikbaar via vragen@stringenergy.com en tel. 072-8888 998. Je mag ons natuurlijk ook je telefoonnummer toesturen, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Met vriendelijke groet, Mireille, namens het Stringenergy team
HJ.van Zomeren HJ.van Zomeren uit Huizen schreef op 14 februari 2020 om 11:46:
HJ. van Zomeren Gelijk nadat de door mij bestelde sokken met de post waren bezorgt heb ik ze aangetrokken, maar buiten een licht onrustig gevoel merkte ik er weinig van, wat moet je eigenlijk voelen vroeg ik me toen af? In de avond heb ik de sokken nogmaals aangetrokken, toen ik naar bed ging, gelijk begonnen mijn voeten weer zachtjes te tintelen, héél aparte, ik werd er rustig door en werd pas weer wakker in de ochtend! Rust de gehele nacht, heerlijk, ongekent. Ik kan me volmondig aansluiten bij die andere mensen die gereageerd hebben ‘een fantastische uitvinding! Groeten Jan
Tan den Beugel Tan den Beugel uit Amersfoord schreef op 5 februari 2020 om 23:55:
Een klacht van de één geeft de oplossing bij een ander! De letterlijke tekst en betekenis gaat bij ons gelukkig niet op, maar enkele maanden geleden had mijn zwager om zijn been klachten te verhelpen van die RLS sokken gekocht. Zijn klachten zouden volgens de neurologe veroorzaakt worden door de ziekte Rest Legs. Nadat de pillen die hij had gekregen niet zo goed wilde helpen en mijn zwager de dosis niet wilde verhogen vond hij al zoekende op internet, naar mede lotgenoten, deze RLS sokken, sokken die zouden helpen om wiebelende benen tegen te gaan. Helaas maar gelukkig voor mij deden deze sokken bij hem niets, vandaar dat ik ze mocht proberen, ook ik had veelvuldig last van mijn benen. Doorslaand succes waar het bij mijn zwager niet heeft geholpen was ik vanaf de 1e nacht verlost van mijn klachten. Nu 14 dagen later hoef ik ze niet eens meer aan te doen, ze liggen nu los in het voeten end onder het laken. Dit is wat ik u wilde vertellen, super toch! Als het u gelegen komt kunt u mij bellen, misschien dat u iets anders weet wat mijn zwager kan helpen? Met vriendelijke groet Tan.
Admin-antwoord door: Mireille
Beste Tan, Bedankt voor het delen van uw ervaring met de RLS sokken. Wat fijn om te lezen dat u verlost bent van uw klachten. Uiteraard willen we graag met u in contact komen in verband met een mogelijke oplossing voor uw zwager. Het lijkt erop dat wij niet uw juiste e-mailadres hebben. Mogen wij u vragen om een mail te sturen naar vragen@stringenergy.com? Wij kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Marcella, namens het Stringenergy team
John John uit Waalwijk schreef op 3 februari 2020 om 20:19:
Bij mij is RLS vastgesteld door een terzake kundige neuroloog. Ik heb daarom ook besloten deze sokken aan te schaffen. Welnu, het ressorteert geen enkel effect. Wel jammer dat men dan schermt met de opmerking; dan heeft u geen RLS... alsof een verkoper dat telefonisch even kan vaststellen.
Admin-antwoord door: Mireille
Beste John, Bedankt voor uw reactie. Zoals telefonisch aangegeven vinden wij het erg vervelend om te lezen dat u geen baat heeft gehad bij de RLS sokken. Tijdens het gesprek gaf mijn collega (hij is overigens geen verkoper:-)) aan dat de precieze oorzaak van rusteloze benen niet bekend is. De diagnose RLS wordt gesteld op basis van het klachtenpatroon van de patiënt. Deze diagnose stelt vast dat er sprake is van klachten (ofwel een ziektebeeld), maar geeft de patient helaas weinig informatie over de oorzaak. Dit maakt het moeilijk om een doeltreffend medicijn te ontwikkelen. Er zijn echter aanwijzingen dat er bij de meeste patiënten met RLS sprake is van een verstoring van het dopamine transport tussen de zenuwen in het centrale zenuwstelsel. In rusttoestand worden signalen aan de benen en/of armen doorgegeven die enerzijds het vervelende gevoel veroorzaken en anderzijds een drang teweegbrengen om de benen en/of armen te bewegen. De RLS sokken richten zich op deze verstoring van het dopamine transport tussen de zenuwen in het centrale zenuwstelsel. Hierdoor zijn de sokken bij het merendeel van de mensen die RLS klachten ervaren zeer effectief. Zoals telefonisch aangegeven kan het echter voorkomen dat de rusteloze benen een andere oorzaak hebben, waaronder polyneuropathie, ijzergebreksanemie, een laag ferritinegehalte, foliumzuurtekort, diabetes, rugklachten etc. Dat wil dus uiteraard niet zeggen dat u de klachten van het rusteloze benen syndroom niet ervaart (en daarom de diagnose RLS krijgt), maar mogelijk wel dat uw klachten een andere oorzaak hebben dan een verstoring van het dopamine transport. Zoals telefonisch aangegeven gaan wij daarom graag met u in gesprek over een volledige klachtexploratie, en over eventuele andere gebruikswijzen van de RLS sokken. Afhankelijk van het resultaat kunnen wij u adviseren over het eventuele gebruik van aanvullende Stringenergy producten om uw klachten te verminderen. Wij hopen dan ook van harte dat u ons de mogelijkheid biedt om u alsnog te assisteren bij het vinden van een oplossing voor uw klachten. Wij zijn bereikbaar via vragen@stringenergy.com of telefonisch op 072-8888 998. Met vriendelijke groet, Mireille, namens het Stringenergy team
v.v.Vliet v.v.Vliet uit Doetinchem schreef op 5 januari 2020 om 11:16:
Goedemorgen mensen bij Stringenergy; als eerste mijn beste wensen toegewenst voor het nieuwe jaar 2020. v.v.Vliet is mijn naam, mijn vouw heeft enkele weken geleden sokken tegen bewegende benen en zo’n zitkussen bij u gekocht. Ik ben nog steeds verbaast van hoe fantastisch die sokken werken. Ook ben ik erg tevreden met dat stoelkussen ik gebruik het elke dag op mijn kantoor, wie doet me wat, het geeft rust en ontspanning. Fijne dag toegewenst, v.v.Vliet.
Joan Wessels Joan Wessels uit Soest schreef op 5 januari 2020 om 10:56:
Boven alle verwachtingen ben ik wonderlijk verrast! Heb na wikken en wegen naast de RLS sokken ÓÓK het Aardingslaken aangeschaft. De allerbeste aankoop die ik ooit heb mogen maken!! Alsof ik weer terug in mijn eigen lijf ben geland. Na jaren van onrust en slecht slapen. Heb zelfs weer in bed een boek kunnen lezen. Wat een heerlijkheid. Totale ontspanning op alle fronten. Ook in mijn hoofdje:) Ik ben zelf hoog sensitief. Veel pijn door fybromialgie. Maar de laatste jaar ook geestelijk veel spanning vanwege vele tegenslagen. En zolang ik me kan herinneren ook die vervelende rusteloze benen. Volledig verdwenen:) Ik ben zo dankbaar!! ♡