Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
143 berichten.
Manie van Smeets Manie van Smeets uit alkmaar heeft geschreven op 4 februari 2023 om 12:09
Wat een geluk dat ik iemand zoals jou tegen kwam Herman. Dank je wel voor de geweldige werking van jullie producten. Mamie
F. van Speyk F. van Speyk uit Opdam heeft geschreven op 1 februari 2023 om 10:06
Als ze aan mij zouden vragen geef eens een cijfer aan het product, dat u gekocht heeft, dat zou helpt tegen bewegende benen, dan zal ik een volle 10++ geven. Zo blij ben ik ermee, ga zo door mensen. Groet Fred
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Fred, Wat fijn te lezen dat je zo blij bent met de RLS sokken en dat je dit met ons hebt willen delen. Onze dank daarvoor. Wij wensen je nog veel rustige nachten toe! Hartelijke groet
Peter van veen Peter van veen uit Echtenerbrug heeft geschreven op 6 januari 2023 om 11:33
Mijn kerst cadeau! Toen ik op kerstavond mijn pakje openmaakten waren mijn eerste gedachten ’sokken’, maar nu 14 dagen later kan ik zeggen dat ik zins mijn kindertijd niet zo blij ben geweest met mijn cadeau. Ik schrijf u dit omdat ik u op deze wijze mijn hartelijke dank wil overbrengen. Ik weet niet of het mogelijk is, maar zo ja, kunt u iets schrijven waar ik iets meer kan lezen over de werkwijze van deze trillende rls sokken, Groet Peter.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Peter, Wat ontzettend fijn dat je zo blij bent met je Kerstcadeau en dat je dat met ons hebt willen delen! Er staat op onze website enige uitleg over de technologie achter de Stringenergy producten onder de tab: over ons. Wij wensen je nog veel rustige nachten toe. Vriendelijke groet
van Veen van Veen uit alkmaar heeft geschreven op 12 december 2022 om 16:08
Leest u dat wel eens meer, tranen van dankbaarheid? Na jaren van slapeloze nachten te hebben gehad gaf u mij de kans om als een van de eerste een combi- laken te proberen, lichamelijke, geestelijke rust en neuropathie onderdrukker. Herman wat een weldaad, dank je voor de geboden kans.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Super fijn te lezen dat je zo goed slaapt op het combi laken: aarding en neuropathie in één laken en dat je dat met ons hebt willen delen. Wij wensen je nog vele goede nachten toe! Vriendelijke groet
Jr Jr uit Rotterdam heeft geschreven op 7 november 2022 om 16:36
Goedenavond. Ik kan me helemaal vinden in hetgeen u heeft geschreven op uw website, ook tegen mij hebben ze gezegd het zal wel rls zijn. Ik jaren verschillende pillen gebruik, de pillen hielpen wel iets tegen de bewegingen maar hielden mij uit de slaap, waardoor ik overdag vaak erg moe was. Ik had me er al bij neer gelegd dat het bij mij nooit helemaal over zou gaan. Gelukkig voor mij werkte de sokken ook bij mij en wel vanaf de eerste avond, geweldige vondst. Groet Jr
Jitte. F Jitte. F uit Echtenerbrug heeft geschreven op 29 oktober 2022 om 09:59
Echtenerbrug Hoe verzin je het, sokken tegen bewegende been klachten. Jaren en jaren heb ik last gehad, avonden en avonden heb ik in de kamer op de bank doorgebracht omdat mijn vrouw anders niet kon slapen. Onderzoeken en pillen hebben ook niet de gewenste oplossing gebracht ik moest er maar mee leren leven zijden ze tegen mij, er waren tenslotte ergere klachten. Het heeft een volle week geduurd voordat ik volledig kon doorslapen maar dat kwam meer omdat ik het in mijn hoofd zo gewend was, veelvuldig wakker te worden door mijn benen, meer gewoonte dan klachten dus. Ik verbaas me er nog steeds over hoe kan dat werken. Ik ben nu een heel gelukkig mens. Bedankt he. Groet Jitte
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Jitte, Wat fijn om te lezen dat je dankzij de sokken weer kunt slapen en weer een gelukkig mens kunt zijn. En dank dat je dit met ons wilt delen. Wij wensen je nog vele goede nachten toe. Vriendelijke groet
S.K. S.K. heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 18:21
Hallo, Ik heb met grote vreugde de sokken gebruikt tot het niet meer werkt... (Na 2 jaar) Zijn ze weer op te laden? Of kan ik dan net zo goed nieuwe kopen? Vriendelijke groet, S. K.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Goedenavond S.K., Wat super fijn om te lezen dat je 2 jaar lang zo’n baat hebt gehad bij de RLS sokken. Echter het opladen zou veel duurder zijn dan om nieuwe sokken te kopen. Ik raad je dan ook aan om een nieuw paar te kopen, weer goed voor de komende 2 jaar :-) Veel succes met je nieuwe paar! Vriendelijke groet
M. Staat M. Staat heeft geschreven op 1 oktober 2022 om 12:38
Hallo mensen. Ik wilde even zeggen dat de rls sokken geweldig helpen. Ik kan weer normaal slapen. Het was een idee van mn vrouw en had er zelf niet zo veel vertrouwen in. Hopelijk blijft de werking zo goed. Een super uitvinding!!!! Bedankt en goede zaken. M. Staat
Beheerdersantwoord van: Marcella
Super fijn om te lezen dat u zo’n baat heeft bij de sokken en dat u dit met ons heeft willen delen. Wij wensen u nog vele rustige nachten toe!
M.v.d. Wit M.v.d. Wit uit Delfzijl heeft geschreven op 17 augustus 2022 om 08:53
Afgelopen nacht voor de 4 maal op rij goed geslapen, dank u wel. Madeleine
A van Goederen A van Goederen uit Haarlem heeft geschreven op 26 juli 2022 om 13:27
Fijn dat ik telefonisch zo goed geholpen ben, mevr van Goederen
van der gijp van der gijp uit Delfzijl heeft geschreven op 19 juli 2022 om 08:06
De problemen met mijn bewegende benen zijn opgelost maar in mijn situatie is het wel een dure aangelegenheid geworden. Maar klagen doe ik niet, mijn probleem is uiteindelijk toch nog opgelost. Ik was attent gemaakt op sokken die zouden helpen tegen mijn been klachten, maar toe ik ze wilde bestellen zag ik dat er verschillende sites rls sokken aanboden, ook stond bij verschillende sites wel de zelfde naam. Modellen waren anders maar het was het prijsverschil die mij deed besluiten om de sokken dan toch maar te kopen bij een van de bedrijven met een bekende naam. Helaas het waren gewone sokken ze deden niets tegen mijn RLS klachten, uiteindelijk heb ik dan toch maar andere sokken besteld via uw site. Wat een geluk dat ik dat toch, nog maar een keer heb geprobeerd, want gelijk de eerste avond dat ik de bij u gekochte sokken aandeed waren de klachten binnen de kortste tijd verdwenen. Groetjes van een hele gelukkige gebruiker.
v.d. Banen v.d. Banen uit Delfzijl heeft geschreven op 3 juli 2022 om 12:15
Ik heb 4 weken geleden uw RLS sokken en Stress kussen mogen ontvangen, in één woord ‘geweldig’ wat ben ik nu een gelukkig mens. Dank u voor deze oplossing, groet M v. d. B
Van Vianen Van Vianen uit Berlicum heeft geschreven op 16 juni 2022 om 17:04
Toch even laten weten dat ik de stringenergy sokken al jaren gebruik .Vanaf dag 1 ongelooflijk lag ik te wachten op mijn onrustige benen toen ik in bed lag.maar niks niet,benen bleven rustig liggen Wat ben ik blij en uitgerust s morgens.Ieder jaar vernieuw ik ze. Echt ik hoop dat veel mensen dit gaan gebruiken. Slaap zacht Arnoldien
van Meijer van Meijer uit Delfzijl heeft geschreven op 4 mei 2022 om 18:59
De zelfde avond had ik gelezen; bij mij heeft het wel 3 dagen geduurd voordat mijn benen volledig tot rust wagen gekomen. Toch moet ik bekennen dat ik nu volledig tevreden ben. Groet van Meijer, verbaast dat ik ben, hoe is het mogelijk ik gebruik zelfs geen medicijnen meer, heerlijk die rust.
Marjon. Bleeker Marjon. Bleeker uit Delfzijl heeft geschreven op 21 maart 2022 om 11:23
Wouw, jeetje het werkt en wel meteen. Vijf minuutjes nadat ik die rls sokken had aangetrokken waren mijn benen stil. Ik heb nadien geen last meer gehad, avonds trek ik ze nu ook wel eens op de bank aan, met een sok in mijn nek, dit heb ik op internet gelezen. Na vele middeltjes en enkele andere merk sokken te hebben geprobeerd, die ook zouden helpen tegen die vervelende been klachten, heb ik uiteindelijk die bij u gekocht. Tenslotte schrijven andere mensen die mij al voorgedaan waren positief over het resultaat. Ik schrijf u nu ook omdat ik nog steeds verbaast, als ook heel blij ben. Dank u voor het positieve resultaat.
Ynskje Ynskje uit Dalen heeft geschreven op 7 maart 2022 om 10:49
Ik heb vorige week de rls sokken gekocht, en God zij dank helpen ze me de nacht door. Ik heb nu een tweede paar besteld. Verder ben ik, op basis van orthomoleculaire informatie gestart met voedingssupplementen, en ga ik voor behandeling naar een acupuncturiste. Ik heb het namelijk niet zo op de reguliere geneeskunde, die lapmiddelen voorschrijft. Ik hoop dat ik op deze manier tzt van mijn kriebelkuiten af kom. Mijn klachten zijn begonnen nadat ik corona heb gehad. Nog meer mensen met deze ervaring?
S. De Jong S. De Jong uit Sneek heeft geschreven op 2 maart 2022 om 19:43
Mijn moeder van 87 is na 45 jaar van haar rusteloze benen af. Gelijk in de eerste nacht geen klachten meer, ze kon doorslapen. Ze noemt jullie sokken " een geschenk uit de hemel". Heel veel succes, wij zijn heel blij !!
A.van Hoof A.van Hoof uit Aalsmeer heeft geschreven op 23 februari 2022 om 14:58
ik wil u hartelijk bedanken dat ik weer rustig kan slapen, geweldig product. Groetjes Aaltje
M. van Ergens M. van Ergens uit Rotterdam heeft geschreven op 15 november 2021 om 09:30
Afgelopen week heb ik via een kennis van die sokken, tegen mijn bewegende benen gekregen ik wil u hierbij persoonlijk laten weten dat ik dit weekend heerlijk heb geslapen, Ga zo door Marin
Patrick Patrick heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 13:19
Oh ja..... mijn vrouw heeft door een val bindweefsel in haar kuit. Sokken van jullie erop elke avond en het is nu bijna weg terwijl het er al 2 maanden zit! Super!