Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
130 berichten.
van Meijer van Meijer uit Delfzijl heeft geschreven op 4 mei 2022 om 18:59
De zelfde avond had ik gelezen; bij mij heeft het wel 3 dagen geduurd voordat mijn benen volledig tot rust wagen gekomen. Toch moet ik bekennen dat ik nu volledig tevreden ben. Groet van Meijer, verbaast dat ik ben, hoe is het mogelijk ik gebruik zelfs geen medicijnen meer, heerlijk die rust.
Marjon. Bleeker Marjon. Bleeker uit Delfzijl heeft geschreven op 21 maart 2022 om 11:23
Wouw, jeetje het werkt en wel meteen. Vijf minuutjes nadat ik die rls sokken had aangetrokken waren mijn benen stil. Ik heb nadien geen last meer gehad, avonds trek ik ze nu ook wel eens op de bank aan, met een sok in mijn nek, dit heb ik op internet gelezen. Na vele middeltjes en enkele andere merk sokken te hebben geprobeerd, die ook zouden helpen tegen die vervelende been klachten, heb ik uiteindelijk die bij u gekocht. Tenslotte schrijven andere mensen die mij al voorgedaan waren positief over het resultaat. Ik schrijf u nu ook omdat ik nog steeds verbaast, als ook heel blij ben. Dank u voor het positieve resultaat.
Ynskje Ynskje uit Dalen heeft geschreven op 7 maart 2022 om 10:49
Ik heb vorige week de rls sokken gekocht, en God zij dank helpen ze me de nacht door. Ik heb nu een tweede paar besteld. Verder ben ik, op basis van orthomoleculaire informatie gestart met voedingssupplementen, en ga ik voor behandeling naar een acupuncturiste. Ik heb het namelijk niet zo op de reguliere geneeskunde, die lapmiddelen voorschrijft. Ik hoop dat ik op deze manier tzt van mijn kriebelkuiten af kom. Mijn klachten zijn begonnen nadat ik corona heb gehad. Nog meer mensen met deze ervaring?
S. De Jong S. De Jong uit Sneek heeft geschreven op 2 maart 2022 om 19:43
Mijn moeder van 87 is na 45 jaar van haar rusteloze benen af. Gelijk in de eerste nacht geen klachten meer, ze kon doorslapen. Ze noemt jullie sokken " een geschenk uit de hemel". Heel veel succes, wij zijn heel blij !!
A.van Hoof A.van Hoof uit Aalsmeer heeft geschreven op 23 februari 2022 om 14:58
ik wil u hartelijk bedanken dat ik weer rustig kan slapen, geweldig product. Groetjes Aaltje
M. van Ergens M. van Ergens uit Rotterdam heeft geschreven op 15 november 2021 om 09:30
Afgelopen week heb ik via een kennis van die sokken, tegen mijn bewegende benen gekregen ik wil u hierbij persoonlijk laten weten dat ik dit weekend heerlijk heb geslapen, Ga zo door Marin
Patrick Patrick heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 13:19
Oh ja..... mijn vrouw heeft door een val bindweefsel in haar kuit. Sokken van jullie erop elke avond en het is nu bijna weg terwijl het er al 2 maanden zit! Super!
T. T. heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 18:24
Dag, Ik heb net twee Love Teddy’s besteld, 1 voor mij en 1 voor mijn zoon die door een moeilijke fase heengaat, betreffende hem en zijn gezin. Er staat: vitaliserende energie. Ik zou de Teddy graag in bed willen, omdat ik slecht slaap. Ook stel ik me voor dat het voor mijn zoon fijn kan zijn bij hem in bed. Maar heeft de Teddy dan ook tegelijk een ontspannende werking? Dat je niet juist wakker blijft? Mvg P.S. Ik gebruik mijn ‘oude’ rls sokken nog, ze lijken nog steeds te werken. Deze kunnen samen gebruikt worden? De sokken en de Teddy?
Beheerdersantwoord van: Marcella
Goedemiddag T, Dankjewel voor je reactie. De Love Teddy geeft vooral rust. En is heel goed te gebruiken voor hetgeen jij omschrijft. Fijn dat je RLS sokken nog steeds werken en de Teddy kan samen met de sokken. Veel sterkte gewenst voor je zoon. Vriendelijke groet
E van Dam E van Dam uit Vlissingen heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 16:54
Hoi, Bij mij heeft het wel 3 dagen geduurd voordat die sokken werkte, maar ik heb begrepen dat ik niet meteen had moeten stoppen met de pillen die van het ziekenhuis had gekregen. Maar nu ik de sokken draag en de medicijnen aan het afbouwen ben gaat het goed. Ik heb al twee weken geen last meer van die bewegende benen, hoi bedankt. Elsje van Dam
Elif van Ham Elif van Ham uit Rotterdam heeft geschreven op 23 september 2021 om 13:11
Middag, Mijn ervaring met de bij u gekochte sokken die helpen tegen bewegende benen. Ik gebruik de sokken nu 3 weken en moet zeggen, met groot succes, gelijk de eerste avond waren mijn benen weer rustig, het was haast niet te geloven. Nogmaals mijn lieve dank.
N van Dijk N van Dijk uit Amersfoort heeft geschreven op 13 september 2021 om 09:19
Mijn reactie op mijn aankoop 3 jaar geleden van een paar sokken tegen die bewegende benen. De huidige sokken werken nog steeds, al hoewel ik ze niet veel meer hoef aan te trekken omdat de bewegingen nu uiterst zeldzaam zijn. Toch heb ik nu een paar extra sokken besteld. Het geeft mij een goed gevoel een paar op voorraad te hebben voor het geval mijn huidige sokken er binnenkort toch mee stoppen. Succes met uw product. Groet, Nicola van Dijk
Marianne.van der Tocht Marianne.van der Tocht uit Waddinxveen heeft geschreven op 4 augustus 2021 om 12:37
Geachte lezer's Mijn naam is Marianne en ik heb 14 dagen geleden van die sokken en een laken bij u gekocht, hopende dat deze producten mij zouden kunnen helpen tegen de klachten in mijn benen en armen. Ik schrijf u mijn reactie omdat ik meer dan tevreden ben en verwonderd van de begeleiding van meneer Herman. Zoals geadviseerd slaap ik nu (eindelijk weer) met de sokken onder het laken één op de hoogte van mijn schouders en de ander op de plaats van mijn onderrug, deze sok heb ik dubbel gevouwen, volgens mij geeft de sok op deze wijze meer energy af. Nogmaals mijn dank voor de vriendelijke begeleiding, Groetjes Marianne.
Carla Carla uit Maarssen heeft geschreven op 21 juni 2021 om 14:55
Graag wil ik via deze weg mijn verhaal kwijt, want na ruim 10 jaar last te hebben gehad van die ellendige rusteloze benen ben ik er dankzij de rls sokken alweer 2 hele weken toch echt eindelijk vanaf... ik dacht dat het te warm zou zijn om sokken te dragen met dit weer, maar ik doe ze blijkbaar na een tijdje in mijn slaap vanzelf uit, en wordt dan heerlijk uitgerust wakker. Voor het eerst in jaren dat ik zo diep heb geslapen. Ik heb ze gisteren een paar uurtjes aangedaan tijdens het tv kijken en daarna zonder sokken naar bed, en wonder boven wonder geen last gehad. Bedankt allemaal.
Theo Theo heeft geschreven op 22 mei 2021 om 11:58
Beste Mensen, Vanmiddag met jullie een uitvoerig telefoongesprek gehad over mijn klachten (o.a. restless legs) en de mogelijke oplossing hiervoor. Ik werd zeer uitgebreid en prettig te woord gestaan, door iemand die begaan was, en duidelijk wist waarover hij sprak: kortom een echte vakman. Na veel vragen van zijn kant en ervaringen van mijn kant, zijn we samen tot de conclusie gekomen welke oplossing voor mij goed zou moeten zijn.. Ik ga direct bestellen, want ik heb na dit uitvoerige telefonische "consult" het volste vertrouwen in de produkten. DANKJEWEL STRING ENERGY
Marga ven de Meer Marga ven de Meer uit Opmeer heeft geschreven op 18 mei 2021 om 16:48
Goedemiddag, Mijn naam is Marga van de Meer ik wil u adviseren iets te doen aan de website SKEPP die op internet staat, die mensen geven een totaal verkeerde indruk van uw product. Ikzelf ben nu al 4 weken in het bezit van die RLS sokken van u en kan volmondig en vanuit een blij hart schrijven dat ik heel blij ben met uw sokken. Wat een oplossing ik slaap weer en mijn benen hebben weer rust gevonden. Hele lieve groet Marga
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Marga, Wat fijn om te lezen dat je benen weer tot rust zijn gekomen met de RLS sokken. Helaas schrijft SKEPP over producten zonder deze zelf uit te proberen. Juist daarom is het ontzettend fijn dat onze klanten de werking van de Stringenergy producten zelf willen ervaren en hun ervaring dan met ons willen delen. Hartelijk dank daarvoor! Lieve groet terug
Dr, Anton van den Tocht Dr, Anton van den Tocht uit Spijkenisse heeft geschreven op 16 april 2021 om 11:33
Hoe had ik dit nu kunnen verwachten, mijn, RLS problemen opgelost middels een paar sokken. Mijn dank is groot! Dr, Anton van den Tocht
M Kamp M Kamp uit Apeldoorn heeft geschreven op 4 april 2021 om 16:38
Hallo Herman ik wil je nogmaals bedanken voor het fijne telefoon gesprek. Al tijdens het verkennende gesprek wist ik gelijk dat ik aan het goede adres was, bijzondere ervaring ik voelde gelijk een hele fijne energie. Ik ben blij dat ik daarna de sokken heb besteld want zoals je weet twijfelde ik enorm omdat ik dacht dat ik in al de afgelopen jaren al van alles had geprobeerd om van die bewegende benen af te kunnen komen. Je hebt me echt op mijn gemak gesteld en overtuigt dat deze sokken mogelijk de oplossing konden bieden, wat dan ook zo is uitgekomen. Dank je wel en veel liefs toegewenst. Michael
Gökhan D. Gökhan D. uit Brussel heeft geschreven op 28 maart 2021 om 15:33
Hoi mensen bij Stringenergy, Ik heb het pakketje ontvangen, top! Bedankt voor de supersnelle en super behulpzame service! Als ik weer energie spullen nodig heb zal ik aan jullie denken! Nogmaals dank en met vriendelijke groet! Gökhan
Marga van den Donger Marga van den Donger uit Bussem heeft geschreven op 27 maart 2021 om 10:08
Bedankt! Ik ben heel verheugd met het door u geleverde Energy kussen en sokken. Mevr, M van den Donger.
A van Donger A van Donger uit Schin op geul heeft geschreven op 22 maart 2021 om 18:50
Goedenavond, Ik heb enkele dagen geleden nachts gekeken naar de filmpjes op uw website die gingen over de Sting- technologie maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er niets van snap en begrijp, er is mij niets duidelijk wat deze theorie te maken heeft met de werking van de door uw verkochten RLS sokken. Dat deze films mij getriggerd heeft mag blijken uit het fijt dat ik besloten had om ze die nacht toch te kopen. Zaterdag heb ik ze ontvangen en avonds gelijk aangetrokken; ik moet u eerlijk zeggen ik snap nog niets van de films en ook niet hoe de sokken werken maar; het werkt! Direct nadat ik ze had aangetrokken voelden ik een zachte trilling, nadat ik was gaan liggen ben ik gelijk in slaap gevallen en geen beweging van mijn benem gewaar geworden, ook Zondag, niets gevoeld van mijn benen. Ongelooflijk maar waar het werkt!