Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
126 berichten.
Alie van Dijk Alie van Dijk uit spijkenisse heeft geschreven op 12 januari 2022 om 11:20
Reusachtig blij ben ik met mijn sok, ja ik heb er nog maar 1 de ander is twee dagen geleden in de nachts in het water gevallen en door de pijp verdwenen; gelukkig werkt de ander voldoende als ik hem op mijn onderrug plaats, dit wilden ik jullie even laten weten, groetjes Alie.
M. van Ergens M. van Ergens uit Rotterdam heeft geschreven op 15 november 2021 om 09:30
Afgelopen week heb ik via een kennis van die sokken, tegen mijn bewegende benen gekregen ik wil u hierbij persoonlijk laten weten dat ik dit weekend heerlijk heb geslapen, Ga zo door Marin
Patrick Patrick heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 13:19
Oh ja..... mijn vrouw heeft door een val bindweefsel in haar kuit. Sokken van jullie erop elke avond en het is nu bijna weg terwijl het er al 2 maanden zit! Super!
T. T. heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 18:24
Dag, Ik heb net twee Love Teddy’s besteld, 1 voor mij en 1 voor mijn zoon die door een moeilijke fase heengaat, betreffende hem en zijn gezin. Er staat: vitaliserende energie. Ik zou de Teddy graag in bed willen, omdat ik slecht slaap. Ook stel ik me voor dat het voor mijn zoon fijn kan zijn bij hem in bed. Maar heeft de Teddy dan ook tegelijk een ontspannende werking? Dat je niet juist wakker blijft? Mvg P.S. Ik gebruik mijn ‘oude’ rls sokken nog, ze lijken nog steeds te werken. Deze kunnen samen gebruikt worden? De sokken en de Teddy?
Beheerdersantwoord van: Marcella
Goedemiddag T, Dankjewel voor je reactie. De Love Teddy geeft vooral rust. En is heel goed te gebruiken voor hetgeen jij omschrijft. Fijn dat je RLS sokken nog steeds werken en de Teddy kan samen met de sokken. Veel sterkte gewenst voor je zoon. Vriendelijke groet
E van Dam E van Dam uit Vlissingen heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 16:54
Hoi, Bij mij heeft het wel 3 dagen geduurd voordat die sokken werkte, maar ik heb begrepen dat ik niet meteen had moeten stoppen met de pillen die van het ziekenhuis had gekregen. Maar nu ik de sokken draag en de medicijnen aan het afbouwen ben gaat het goed. Ik heb al twee weken geen last meer van die bewegende benen, hoi bedankt. Elsje van Dam
Elif van Ham Elif van Ham uit Rotterdam heeft geschreven op 23 september 2021 om 13:11
Middag, Mijn ervaring met de bij u gekochte sokken die helpen tegen bewegende benen. Ik gebruik de sokken nu 3 weken en moet zeggen, met groot succes, gelijk de eerste avond waren mijn benen weer rustig, het was haast niet te geloven. Nogmaals mijn lieve dank.
N van Dijk N van Dijk uit Amersfoort heeft geschreven op 13 september 2021 om 09:19
Mijn reactie op mijn aankoop 3 jaar geleden van een paar sokken tegen die bewegende benen. De huidige sokken werken nog steeds, al hoewel ik ze niet veel meer hoef aan te trekken omdat de bewegingen nu uiterst zeldzaam zijn. Toch heb ik nu een paar extra sokken besteld. Het geeft mij een goed gevoel een paar op voorraad te hebben voor het geval mijn huidige sokken er binnenkort toch mee stoppen. Succes met uw product. Groet, Nicola van Dijk
Marianne.van der Tocht Marianne.van der Tocht uit Waddinxveen heeft geschreven op 4 augustus 2021 om 12:37
Geachte lezer's Mijn naam is Marianne en ik heb 14 dagen geleden van die sokken en een laken bij u gekocht, hopende dat deze producten mij zouden kunnen helpen tegen de klachten in mijn benen en armen. Ik schrijf u mijn reactie omdat ik meer dan tevreden ben en verwonderd van de begeleiding van meneer Herman. Zoals geadviseerd slaap ik nu (eindelijk weer) met de sokken onder het laken één op de hoogte van mijn schouders en de ander op de plaats van mijn onderrug, deze sok heb ik dubbel gevouwen, volgens mij geeft de sok op deze wijze meer energy af. Nogmaals mijn dank voor de vriendelijke begeleiding, Groetjes Marianne.
Carla Carla uit Maarssen heeft geschreven op 21 juni 2021 om 14:55
Graag wil ik via deze weg mijn verhaal kwijt, want na ruim 10 jaar last te hebben gehad van die ellendige rusteloze benen ben ik er dankzij de rls sokken alweer 2 hele weken toch echt eindelijk vanaf... ik dacht dat het te warm zou zijn om sokken te dragen met dit weer, maar ik doe ze blijkbaar na een tijdje in mijn slaap vanzelf uit, en wordt dan heerlijk uitgerust wakker. Voor het eerst in jaren dat ik zo diep heb geslapen. Ik heb ze gisteren een paar uurtjes aangedaan tijdens het tv kijken en daarna zonder sokken naar bed, en wonder boven wonder geen last gehad. Bedankt allemaal.
Theo Theo heeft geschreven op 22 mei 2021 om 11:58
Beste Mensen, Vanmiddag met jullie een uitvoerig telefoongesprek gehad over mijn klachten (o.a. restless legs) en de mogelijke oplossing hiervoor. Ik werd zeer uitgebreid en prettig te woord gestaan, door iemand die begaan was, en duidelijk wist waarover hij sprak: kortom een echte vakman. Na veel vragen van zijn kant en ervaringen van mijn kant, zijn we samen tot de conclusie gekomen welke oplossing voor mij goed zou moeten zijn.. Ik ga direct bestellen, want ik heb na dit uitvoerige telefonische "consult" het volste vertrouwen in de produkten. DANKJEWEL STRING ENERGY
Marga ven de Meer Marga ven de Meer uit Opmeer heeft geschreven op 18 mei 2021 om 16:48
Goedemiddag, Mijn naam is Marga van de Meer ik wil u adviseren iets te doen aan de website SKEPP die op internet staat, die mensen geven een totaal verkeerde indruk van uw product. Ikzelf ben nu al 4 weken in het bezit van die RLS sokken van u en kan volmondig en vanuit een blij hart schrijven dat ik heel blij ben met uw sokken. Wat een oplossing ik slaap weer en mijn benen hebben weer rust gevonden. Hele lieve groet Marga
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Marga, Wat fijn om te lezen dat je benen weer tot rust zijn gekomen met de RLS sokken. Helaas schrijft SKEPP over producten zonder deze zelf uit te proberen. Juist daarom is het ontzettend fijn dat onze klanten de werking van de Stringenergy producten zelf willen ervaren en hun ervaring dan met ons willen delen. Hartelijk dank daarvoor! Lieve groet terug
Dr, Anton van den Tocht Dr, Anton van den Tocht uit Spijkenisse heeft geschreven op 16 april 2021 om 11:33
Hoe had ik dit nu kunnen verwachten, mijn, RLS problemen opgelost middels een paar sokken. Mijn dank is groot! Dr, Anton van den Tocht
M Kamp M Kamp uit Apeldoorn heeft geschreven op 4 april 2021 om 16:38
Hallo Herman ik wil je nogmaals bedanken voor het fijne telefoon gesprek. Al tijdens het verkennende gesprek wist ik gelijk dat ik aan het goede adres was, bijzondere ervaring ik voelde gelijk een hele fijne energie. Ik ben blij dat ik daarna de sokken heb besteld want zoals je weet twijfelde ik enorm omdat ik dacht dat ik in al de afgelopen jaren al van alles had geprobeerd om van die bewegende benen af te kunnen komen. Je hebt me echt op mijn gemak gesteld en overtuigt dat deze sokken mogelijk de oplossing konden bieden, wat dan ook zo is uitgekomen. Dank je wel en veel liefs toegewenst. Michael
Gökhan D. Gökhan D. uit Brussel heeft geschreven op 28 maart 2021 om 15:33
Hoi mensen bij Stringenergy, Ik heb het pakketje ontvangen, top! Bedankt voor de supersnelle en super behulpzame service! Als ik weer energie spullen nodig heb zal ik aan jullie denken! Nogmaals dank en met vriendelijke groet! Gökhan
Marga van den Donger Marga van den Donger uit Bussem heeft geschreven op 27 maart 2021 om 10:08
Bedankt! Ik ben heel verheugd met het door u geleverde Energy kussen en sokken. Mevr, M van den Donger.
A van Donger A van Donger uit Schin op geul heeft geschreven op 22 maart 2021 om 18:50
Goedenavond, Ik heb enkele dagen geleden nachts gekeken naar de filmpjes op uw website die gingen over de Sting- technologie maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er niets van snap en begrijp, er is mij niets duidelijk wat deze theorie te maken heeft met de werking van de door uw verkochten RLS sokken. Dat deze films mij getriggerd heeft mag blijken uit het fijt dat ik besloten had om ze die nacht toch te kopen. Zaterdag heb ik ze ontvangen en avonds gelijk aangetrokken; ik moet u eerlijk zeggen ik snap nog niets van de films en ook niet hoe de sokken werken maar; het werkt! Direct nadat ik ze had aangetrokken voelden ik een zachte trilling, nadat ik was gaan liggen ben ik gelijk in slaap gevallen en geen beweging van mijn benem gewaar geworden, ook Zondag, niets gevoeld van mijn benen. Ongelooflijk maar waar het werkt!
Tineke Tineke uit Hellendoorn heeft geschreven op 13 maart 2021 om 15:59
In eerste instantie deden de sokken niet wat ze zouden moeten doen, mijn rusteloze benen tot rust brengen zodat ik eindelijk weer eens een hele nacht zou kunnen slapen. Op mijn zoektocht naar wat daar de oorzaak van zou kunnen zijn, las ik dat antidepressiva niet goed samen gaan met rusteloze benen. Toen ik de dosis verlaagd had begonnen tot mijn vreugde ook de sokken hun beloofde werk te doen. Ook heb ik er een in mijn nek gelegd gedurende enkele dagen, omdat ik daar ernstige pijn had door artrose met daarbij heftige hoofdpijn en het hielp, de pijn is teruggebracht tot een verdraagzaam niveau. Ik heb nu een tweede paar ontvangen want als ze gewassen moeten worden is de droogtijd langer dan een dag. Als tip wil ik dus meegeven, werken ze niet optimaal, kijk eens naar de medicatie de gebruikt wordt. Een goed uitgeslapen 85 jarige die al sinds haar dertigste jaar last heeft van slapeloze nachten te wijten aan de rusteloze benen.
Fenna de Vries Fenna de Vries uit Marum heeft geschreven op 12 maart 2021 om 11:22
Nadat ik de eerste nacht de ontvangen sokken had gedragen was mijn gedachte ‘ik ben genept’! Ik had nog wel zo gehoopt dat dit de oplossing zou zijn van de klachten die mij al jaren parten spelen; slecht slapen, bewegende benen, onrust in mijn gehele lijf waren zo maar enkele van de ongemakken. Ondanks dat ik er in het begin niet zo’n baat bij had ben ik de sokken ik toch maar blijven gebruiken en de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik vanaf de vijfde dag het idee kreeg dat er enig verschil was opgetreden, mijn benen waren rustiger en daardoor kon ik ook wat lager slapen. Nu hoop ik maar dat de verbeteringen doorzetten, onverwacht, maar ik ben nu toch positief bij over uw product geworden. Groetjes Fenna
Geraldine van Groot Geraldine van Groot uit Ter Apel heeft geschreven op 18 februari 2021 om 16:43
Goedemiddag, mensen bij Stringenergy. Na gesproken te hebben met ene Herman wil ik hem bij deze bedanken voor het geduld en het advies, dat hij mij heeft gegeven inzake de problemen waar ik al vele jaren mee kampte. In eerste instantie waren die RLS sokken gekocht omdat ik zulke goede resecties had lezen over de werkzaamheid, maar na enkele dagen heb ik naar uw bedrijf gemaild met de opmerking dat die sokken bij mij niet het beoogde succes hadden gegeven. Opmerkelijk belde meneer Herman mij gelijk de volgende dag, ik was echt verbaast reactie te krijgen. Meneer Herman wilde horen wat het daadwerkelijke probleem van mijn klachten was, hij vroeg mij waarom ik van die sokken had gekocht en waarom ik op dat moment niet tevreden was met de aankoop. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie een beetje geïrriteerd was met zijn vragen, waarom ik die sokken had gekocht dat leek mij namelijk nogal logisch, toch? Nadat Herman had uitgelegd vanwaar hij die vraag had gesteld, en we daarna een vragenlijstje hadden afgewerkt kwamen we samen tot de conclusie dat mijn problemen, bewegende benen, armen en handen wel eens konden komen door Neuropathie, een naam die ik wel eens had gehoord maar waar ze in het ziekenhuis nog nooit over hadden gesproken. Nu na al meer dan en maand op zo’n neuropathie laken te slapen, met de sokken die ik eerder had gekocht, daaronder gelegd ben ik nu geheel verlost van de klachten, ik slaap nu goed en heb geen bewegende lichaamsdelen meer, mijn dank is dan ook groot.
Joke Joke uit Leeuwarden heeft geschreven op 7 februari 2021 om 21:43
Ik heb de sokken nu ongeveer 2 weken. Heb al ongeveer 25 jaar last van RLS en best wel zware medicatie, een soort van rustgevend pammetje, wat ook meestal niet meer echt helpt... Bijna ten einde raad heb ik weer eens gegoogeld op RLS en daar zag ik de sokken. Heb ze direkt besteld, nadat ik telefonisch uitleg heb gehad. Nadat ik ze had ontvangen heb ik ze meteen ‘s avonds aangetrokken en geen last gehad.. wonderbaarlijk en blij dat ik was. Toen kwam de tweede nacht en ja hoor, foute boel. Ik was weer terug bij af.... Na opnieuw telefonisch contact het volgende advies gekregen: leg een sok op de onderrug van heup tot heup en doe de andere sok dubbel er in de lengte, dus over de ruggewervel, er overheen. En de medicijnen langzamer afbouwen. Ik zit nu op een halve tablet per nacht en sinds die sokken op mn rug gaat het GOED!!! Ik durf het bijna niet te zeggen, zo bang ben ik dat het weer terugkomt. Soms nog wel het nare gevoel in de benen van oh, daar begint het weer, maar daar blijft het bij en val weer snel in slaap. Doorslapen heb ik jaren en jaren niet meer gedaan en ben zó blij ermee!! Hoop dat het goed blijft gaan, want kan het eigenlijk nog niet helemaal geloven.