Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
104 berichten.
Anton de Breker Anton de Breker uit Huizen heeft geschreven op 13 januari 2021 om 13:17:
Ik kan er kort over zijn: Snelle levering Werkt (bij mij) gelijk de eerste avond Fantastisch, bedankt Groet Anton de Breker
Hr van Beek Hr van Beek uit Breda heeft geschreven op 5 januari 2021 om 11:18:
Ik heb de bij u bestelde sokken nog net voor de kerst mogen ontvangen, bedankt daarvoor. Super zoals ze mijn been bewegingen hebben doen stoppen, fantastisch, super, bedankt nogmaals. Van Beek
Harm Sanstra Harm Sanstra heeft geschreven op 27 december 2020 om 15:01:
Na 6 jaar medicijn te hebben gebruikt voor RLS werkt nix meer kreeg van de huisarts een soort van antidepressiva voorgeschreven dat ging me te ver, door te googelen kwam ik op u site heb gelijk de sokken besteld. Ik gebruik ze nu 3 nachten en slaap door kan het nog niet geloven. Ik ben zo tevreden dat ik een tweede paar ga bestellen. mvg ingrid sanstra
Jacob van Veer Jacob van Veer uit Friesland heeft geschreven op 2 december 2020 om 17:52:
Goedenavond. Ik kan me helemaal vinden in hetgeen van Duin heeft geschreven, ook tegen mij hebben ze gezegd het zal wel rls zijn. Na jaren verschillende pillen te hebben geprobeerd hielpen de laatste wel iets tegen die beweging in de benen maar ik kon er erg slecht van inslapen, waardoor ik overdag vaak moe was. Ik had me er al bij neer gelegd dat het bij mij nooit helemaal over zou gaan. Gelukkig voor mij heb ik toch maar van die sokken gekocht en deze werkte wonder boven wonder ook bij mij en wel vanaf de eerste avond, geweldige vondst. Groet Jacob van Veer
J.van Duin J.van Duin uit Rotterdam heeft geschreven op 30 november 2020 om 14:47:
Dit zal natuurlijk bij u wel herkenbaar zijn; je gaat naar bed denkt tot rust te kunnen komen, beginnen je benen ineens ongecontroleerd te bewegen. Door de huisarts en de specialist werden mijn bewegende benen weggezet als dat ik vermoedelijk last hebt van, restless klachten (kortweg RLS), ja lekker, dat wist ik natuurlijk zelf ook al, RLS betekent namelijk niets anders dan bewegende benen. Als oplossing kreeg ik het advies minder koffie en geen alcohol te gebruiken voor het slapen gaan (ik drink niet eens koffie). U zal begrijpen dat ik blij verrast was, na jaren pillen geslikt te hebben, dat ik dankzij de door u verkochte sokken geheel van mijn been klachten ben verlost, wat een verademing! Nu ik de pillen op uw advies geleidelijk heb afgebouwd slaap ik weer als vanouds en wel zonder been bewegingen. Dank u voor de telefonische service en ik hoop dat u met deze techniek nog veel mensen mag helpen.
Eline Eline heeft geschreven op 8 november 2020 om 12:20:
Goedemiddag, werken de sokken echt bij iedereen? Ik heb al zoveel geprobeerd namelijk, dat ik bang ben dat ik een uitzondering zal zijn. Ik heb al ruim 10 jaar last van rusteloze benen. Graag hoor ik van u. Vriendelijke groet, Eline
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Eline, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je al zo lang last hebt van rusteloze benen. Het is natuurlijk heel frustrerend als je al veel hebt uitgeprobeerd en je nog geen oplossing hebt gevonden voor deze vervelende klachten. Voor wat betreft je vraag: ja, in principe werken de RLS sokken van Stringenergy altijd en bij iedereen. Er is echter wel een voorwaarde, namelijk dat de klachten daadwerkelijk het gevolg zijn van het Restless Legs Syndroom. Het kan soms namelijk gebeuren dat de klachten doen vermoeden dat er sprake is van RLS, terwijl er na consultatie een andere achterliggende oorzaak blijkt te zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan trombose, chemotherapie, specifiek medicijngebruik, en onderrug- of nekklachten. Het goede nieuws is echter dat ook als je klachten niet worden veroorzaakt door het Restless Legs Syndroom, er in veel gevallen een andere oplossing is. Zo kunnen klanten baat hebben bij het plaatsen van een sok op de onderrug en in de nek, waardoor de verbindingen tussen de rugzenuwen worden verbeterd. Andere klanten vinden baat bij het gebruik van het Stringenergy neuropathielaken. De meeste klanten hebben echter baat bij de RLS sokken en we hebben er vertrouwen in dat dat bij jou ook het geval zal zijn. Ons advies is daarom om eerst de RLS sokken te proberen. We horen uiteraard graag wat je ervaringen zijn. Mocht je toch eerst liever nog even willen overleggen of persoonlijk advies willen voor jouw specifieke situatie, neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord. Hartelijke groet
Manry Manry uit Friesland heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 10:15:
Vol enthousiasme schrijf ik hierbij een reactie; het betreft de aankoop en meerdere weken gebruik van het ontspanningskussen. Ik zou best eens willen weten (lezen) hoe dat werkt, je hoofd tot rust brengen middels een kussen dat trilt en dat zonder dat er batterijen en of een stroomsnoer aan te pas komt. We zijn het er allemaal over eens dat de rust en harmonie in het gezin is terug gekeerd, fantastisch product. Het beste toegewenst Robert Manry
Stefanie Stefanie uit Rotterdam heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 21:53:
Ik ben dus de winnares van de actie, ik had de 3333ste paar sokken besteld en daarmee heb ik de aardingslaken gewonnen. Dat was één en al voorpret natuurlijk, maar toen kwam dus het moment dat ik de sokken ben gaan proberen. Ik kon het gewoon niet geloven, ik ben helemaal van de rusteloze benen af! Ik heb al zeker 10 jaar last van onrustige benen zowel overdag als 's nachts. De nachten waren veel heftiger, dat zorgde ervoor dat ik achter elkaar slapeloze nachten had. Dat gaat ten koste van je energie overdag. Ik gebruikte een hele tijd inhibin en homeopathische middelen uit wanhoop. Nu heb ik weer rustige nachten en ben ik van mijn klachten verholpen. Ik doe de sokken onder mijn hoeslaken. Ik hoop dat iedereen hier achter komt en zo geholpen kan worden.
Hendrick van Spoor Hendrick van Spoor uit Blaricum heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 17:13:
Goedemiddag Herman ik wil u persoonlijk bedanken voor de telefonische begeleiding, zo zouden meer mensen het behoren te doen. Ik ben helemaal verlost van mijn beenklachten.. Groet Hendrieke
Fatima Fatima uit Rotterdam heeft geschreven op 13 oktober 2020 om 12:15:
Hallo mensen ik heb niet zo’n mooi verhaal maar ik ben wel heel tevreden met mijn sokken en kussen, groetjes Fatima
Marga van der Jacht Marga van der Jacht uit Harkstede heeft geschreven op 12 oktober 2020 om 12:58:
Onrustig slapen; met als gevolg dat ik me vaak op de dag gejaagd voelde. De rede van mijn vele onrustige nachten vonden hun oorzaak in mijn bewegende benen, iets dat mij jaren parten heeft gespeeld. De vraag die ik mezelf geruime tijd heb gesteld, wat was de oorzaak, kon het zijn dat die onrust werd veroorzaakt door mijn dagelijkse bezigheden? Ik ben natuurlijk gaan terugdenken “wat er veranderd was ten opzichte van voorgaande tijd, waardoor had ik er last van gekregen?”...mijn eetpatroon, drukte, maar daar hebben we allemaal wel eens last van; drukte, opgejaagd op de dag waardoor dat zelfs doorgaat in je hoofd als je in bed ligt. Ik heb natuurlijk overal navraag gedaan ook op mijn werk (ik werk op de afdeling neurologie) iedereen kende de klachten maar niemand was bekend met een definitieve oplossing. Volgens een van de artsen kan het te wijten zijn aan onevenredige spierspanning …. ik kon pillen voorgeschreven krijgen die de spieren zouden ontspannen. Deze waren niet specifiek tegen RLS klachten, want de daadwerkelijke oorzaak is nog niet bekent, er wordt momenteel wel veel onderzoek naar gedaan. Vanwaar deze reactie zult u misschien denken, deze is, omdat ik dankbaar ben (ook aan een patiënt op de afdeling) van wie ik de tip kreeg om eens uw RLS sokken te proberen, hij had daar namelijk veel baat bij gevonden. Nu ik moet u zeggen- schrijven ‘super bij mij werkte het gelijk, u heeft in mij een dankbaar persoon gevonden. Ik kan iedereen aanbevelen om het ook te proberen. Dank u.
Mannie van Dijk Mannie van Dijk uit Rotterdam heeft geschreven op 2 oktober 2020 om 11:56:
Onrustig slapen, is het de overgang? Dit was de vraag die ik mezelf al geruime tijd stelde. Er waren allemaal drukke ervaringen die mij partte speelde, opgejaagd op de dag en zelfs een druk hoofd midden in de nacht, als ik na een korte onderbreking weer in bed lag. Waren dit nu die overgangsklachten? Ik had bij u op de site gelezen dat er een laken was die gebruikt kan worden bij overgangsklachten, maar om daar nu meteen aan te beginnen, daar voelde ik niet zoveel voor (ontkenning misschien). Ik heb dan ook eerst maar een aarde deken besteld (3 maanden geleden) en ik moet u zeggen dat bevalt me prima. Ik wil u op deze wijze laten weten dat ik zeer tevreden ben met het door mij gekozen product, groet mannie
Beheerdersantwoord van: Marcella
Hartelijk dank dat je dit met ons wilt delen Mannie! En fijn om te lezen dat je zo tevreden bent :-)
Karin Moes Karin Moes uit Den haag heeft geschreven op 22 september 2020 om 14:25:
ik heb zelf 12 jaar rls syndroom heb er pillen voor pramipexol 3x per dag maar op een gegeven moment helpen de medicijnen niet meer werd er echt helemaal gek van tot ik op het internet ging zoeken wat er nog meer tegen te doen was kwam toen terrecht op deze site dat er rls sokken waren ik dacht oke ik kan het proberen heb de sokken besteld en avonds voor ik naar bed ging deed ik ze aan maar moest wel gaan afbouwen met mijn medicijnen dat was best heel lastig en daar ik de medicatie 12 jaar gebruikt heb kon ik heel moeilijk in slaap komen heb nachten wakker gelegen dus toen ik avonds de sokken aandeed had ik nog steeds erg veel last heb toen contact gezocht met Herman en alles uitgelegd toen zei hij tegen mij dan moet je eens proberen 1 sok onder het hoeslaken op schouderhoogte en 1 sok bij je onderrug in je onderbroek bij het elastiek oke heb ik geprobeerd de volgende avond en ik had echt geen last meer van me benen zo geweldig dit!!!!!!! en Herman ook bedankt voor u advies
Hanny de boer Hanny de boer heeft geschreven op 7 september 2020 om 09:25:
Sinds lange tijd heb ik weer een ontspannen geest mogen ervaren, bedankt voor het maken van zo’n rustgevend kussen. Echt een fijn product. Groet Hanny
Marijke Marijke uit Huizen heeft geschreven op 5 september 2020 om 12:11:
Hallo, Ik heb eerder contact gehad met jullie per telefoon. Ik heb jullie RLS kousen gekocht. Die hielpen als kous niet echt. Ik las bij jullie klantenbeoordelingen dat dat ook bij een ander het geval was. Die had ze toen in zijn onderbroek/pyamabroek gedaan. Dat heb ik daarom ook geprobeerd en de kousen werkten!! Ik was zó blij!! En omdat ik nu in kon slapen zonder rusteloze benen maar er ook niet meer wakker van werd, was ik een ander mens!!! Geweldig! Ik verheugde me op gaan slapen ‘s avonds. De meneer van jullie bedrijf zei dat de rusteloze benen dus waarschijnlijk vanuit mijn rug kwamen. Groet Marijke
marga van slegt marga van slegt uit limburg heeft geschreven op 3 september 2020 om 10:19:
Ik moet eerlijk bekennen dat, voordat ik de sokken kocht, ik eerst dacht hoe gek moet je zijn om dat allemaal te geloven, sokken dragen in bed die dan de oplossing zouden zijn. U moet weten dat ik al ruim 20 jaar last heb en vele medicijnen heb geslikt, dol werd ik ervan. Slechte nachtrust was een vast deel van mijn leven geworden. Maar na nogmaals een periode van slecht slapen te hebben doorgemaakt heb ik die sokken toch maar aangeschaft. In het telefoon gesprek dat ik met een van uw medewerkers heb gehad werd mij geadviseerd om niet gelijk te stoppen met de medicatie maar deze geleidelijk af te bouwen, dat heb ik dan ook netjes gedaan, de éérste avond een half pilletje minder. En! Wat gebeurde er toen? Ik ben meer dan reuze blij met jullie, er gebeurde niets, ik heb in jaren niet zo rustig kunnen slapen. Bedankt en voor jullie alle een kus toegewenst.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Fijn om te lezen dat je zoveel baat hebt bij de RLS sokken en dat je dit met ons hebt willen delen. Het Stringenergy team wenst je nog vele rustige nachten toe! Hartelijke groet.
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 29 augustus 2020 om 12:28:
Omdat het zo’n onvoorstelbaar effect heeft gehad, mail ik nu al het resultaat. Al binnen enkele minuten kreeg ik een warm, zwaar, tintelend gevoel in mijn beide armen! Wel bijzonder, dat problemen in de nek ook (want ik voel de onrust/ sensatie ook vaak in mijn armen, zoals ik eerder al aangaf) de klachten in mijn benen geven. Groet, Ingrid
Beheerdersantwoord van: Marcella
Fijn om te lezen dat je op deze manier baat hebt bij de sokken en dank dat je dit met ons hebt willen delen. Hartelijke groet
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 18:21:
Hallo, Ik heb de “stoeloefening” gedaan en daarnaast de sokken een aantal nachten (in een soort van kruis) op mijn onderrug geplaatst, zoals u had voorgesteld. Dit zijn mijn bevindingen: De stoeloefening, wellke ik 2x heb gedaan: De eerste keer voelde ik tintelingen in beide handen, beginnend na 2-3 minuten in de rechter ringvinger. De tweede keer ontstond direct dezelfde sensatie, ook weer beginnend in de rechter ringvinger. Het slapen met de sokken in mijn onderrug geplaatst: De meeste avonden voorafgaand aan de nacht voelde ik de bekende kriebel/ onrust in voornamelijk mijn linker been, rond de knie. Eenmaal in bed was dit al over (al voordat ik de sokken had geplaatst). Ik viel dan ook zonder moeite in slaap. Echter na ongeveer 2 uur werd ik wakker met/van hetzelfde gevoel (onrust/kriebel) in het linkerbeen. Meestal, dus zo ook nu, sta ik dan op voor toiletbezoek. Het gevoel is dan meestal wel verdwenen wanneer ik weer in bed stap. Ik val dan gemakkelijk weer in slaap. Ik merk nu met de sokken dat de onrust niet meer terugkeert in de loop van de nacht. Ik had er bijvoorbeeld ook vaak tegen de ochtend/ rond het opstaan nog/weer last van. Dit, vermoed ik, omdat ik toch wat meer uitgerust ben en daardoor uit die vicieuze cirkel lijkt te komen. Kortom: de klachten zijn niet verdwenen, maar wel veel minder. Dank voor uw adviezen tot dusver. Groeten, Ingrid van Keimpema
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor je reactie, Aan de hand van je reactie is het goed mogelijk dat je klachten vanuit je nek kunnen komen mede omdat je schrijft dat "de stoeloefening" alleen reactie geeft aan 1 kant. Wellicht kun je eens proberen om in de avond, als je op de bank of stoel zit, de sokken L en R over je schouders te leggen. Hartelijke groet.
D. Heertjes D. Heertjes uit Diemen heeft geschreven op 16 augustus 2020 om 10:42:
Daniel uit Diemen Enkele weken voor onze vakantie kreeg ik op een avond last van een vervelend gevoel in mijn benen, als het begon kon ik mijn benen met geen mogelijkheid meer stil houden. Ik was van mening dat de oorzaak te vinden was in mijn werk. De laatste tijd was het hectisch, veel staan en lopen, ik werk namelijk in het ziekenhuis en hoopte dat door de vakantie dit wel weer zou overgaan, maar ook tijdens de vakantie bleven die bewegingen een deel van mijn leven. Na de vakantie heb ik via internet de sokken besteld en moet zeggen dat ik er veel baat bij heb. Nu mijn benen rustig blijven slaap ik beter en word ik uitgerust wakker. Super oplossing, makkelijk, geen medicatie en direct resultaat. Wat mij betreft dus een aanrader.
Mertens Mertens uit Antwerpen heeft geschreven op 23 juli 2020 om 13:55:
Goedemiddag, ook wij schrijven u dat wij heel blij zijn met de aankopen die wij hebben gedaan. Ik heb sokken voor mijn man gekocht en een aarding- onderlegger, die bij ons beide in gebruik is. Heel plezant te ervaren dat ze beide zo goed hun werk doen, wij wensen u veel aandacht van andere cliënten.