Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
114 berichten.
M Kamp M Kamp uit Apeldoorn heeft geschreven op 4 april 2021 om 16:38:
Hallo Herman ik wil je nogmaals bedanken voor het fijne telefoon gesprek. Al tijdens het verkennende gesprek wist ik gelijk dat ik aan het goede adres was, bijzondere ervaring ik voelde gelijk een hele fijne energie. Ik ben blij dat ik daarna de sokken heb besteld want zoals je weet twijfelde ik enorm omdat ik dacht dat ik in al de afgelopen jaren al van alles had geprobeerd om van die bewegende benen af te kunnen komen. Je hebt me echt op mijn gemak gesteld en overtuigt dat deze sokken mogelijk de oplossing konden bieden, wat dan ook zo is uitgekomen. Dank je wel en veel liefs toegewenst. Michael
Gökhan D. Gökhan D. uit Brussel heeft geschreven op 28 maart 2021 om 15:33:
Hoi mensen bij Stringenergy, Ik heb het pakketje ontvangen, top! Bedankt voor de supersnelle en super behulpzame service! Als ik weer energie spullen nodig heb zal ik aan jullie denken! Nogmaals dank en met vriendelijke groet! Gökhan
Marga van den Donger Marga van den Donger uit Bussem heeft geschreven op 27 maart 2021 om 10:08:
Bedankt! Ik ben heel verheugd met het door u geleverde Energy kussen en sokken. Mevr, M van den Donger.
A van Donger A van Donger uit Schin op geul heeft geschreven op 22 maart 2021 om 18:50:
Goedenavond, Ik heb enkele dagen geleden nachts gekeken naar de filmpjes op uw website die gingen over de Sting- technologie maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er niets van snap en begrijp, er is mij niets duidelijk wat deze theorie te maken heeft met de werking van de door uw verkochten RLS sokken. Dat deze films mij getriggerd heeft mag blijken uit het fijt dat ik besloten had om ze die nacht toch te kopen. Zaterdag heb ik ze ontvangen en avonds gelijk aangetrokken; ik moet u eerlijk zeggen ik snap nog niets van de films en ook niet hoe de sokken werken maar; het werkt! Direct nadat ik ze had aangetrokken voelden ik een zachte trilling, nadat ik was gaan liggen ben ik gelijk in slaap gevallen en geen beweging van mijn benem gewaar geworden, ook Zondag, niets gevoeld van mijn benen. Ongelooflijk maar waar het werkt!
Tineke Tineke uit Hellendoorn heeft geschreven op 13 maart 2021 om 15:59:
In eerste instantie deden de sokken niet wat ze zouden moeten doen, mijn rusteloze benen tot rust brengen zodat ik eindelijk weer eens een hele nacht zou kunnen slapen. Op mijn zoektocht naar wat daar de oorzaak van zou kunnen zijn, las ik dat antidepressiva niet goed samen gaan met rusteloze benen. Toen ik de dosis verlaagd had begonnen tot mijn vreugde ook de sokken hun beloofde werk te doen. Ook heb ik er een in mijn nek gelegd gedurende enkele dagen, omdat ik daar ernstige pijn had door artrose met daarbij heftige hoofdpijn en het hielp, de pijn is teruggebracht tot een verdraagzaam niveau. Ik heb nu een tweede paar ontvangen want als ze gewassen moeten worden is de droogtijd langer dan een dag. Als tip wil ik dus meegeven, werken ze niet optimaal, kijk eens naar de medicatie de gebruikt wordt. Een goed uitgeslapen 85 jarige die al sinds haar dertigste jaar last heeft van slapeloze nachten te wijten aan de rusteloze benen.
Fenna de Vries Fenna de Vries uit Marum heeft geschreven op 12 maart 2021 om 11:22:
Nadat ik de eerste nacht de ontvangen sokken had gedragen was mijn gedachte ‘ik ben genept’! Ik had nog wel zo gehoopt dat dit de oplossing zou zijn van de klachten die mij al jaren parten spelen; slecht slapen, bewegende benen, onrust in mijn gehele lijf waren zo maar enkele van de ongemakken. Ondanks dat ik er in het begin niet zo’n baat bij had ben ik de sokken ik toch maar blijven gebruiken en de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik vanaf de vijfde dag het idee kreeg dat er enig verschil was opgetreden, mijn benen waren rustiger en daardoor kon ik ook wat lager slapen. Nu hoop ik maar dat de verbeteringen doorzetten, onverwacht, maar ik ben nu toch positief bij over uw product geworden. Groetjes Fenna
Geraldine van Groot Geraldine van Groot uit Ter Apel heeft geschreven op 18 februari 2021 om 16:43:
Goedemiddag, mensen bij Stringenergy. Na gesproken te hebben met ene Herman wil ik hem bij deze bedanken voor het geduld en het advies, dat hij mij heeft gegeven inzake de problemen waar ik al vele jaren mee kampte. In eerste instantie waren die RLS sokken gekocht omdat ik zulke goede resecties had lezen over de werkzaamheid, maar na enkele dagen heb ik naar uw bedrijf gemaild met de opmerking dat die sokken bij mij niet het beoogde succes hadden gegeven. Opmerkelijk belde meneer Herman mij gelijk de volgende dag, ik was echt verbaast reactie te krijgen. Meneer Herman wilde horen wat het daadwerkelijke probleem van mijn klachten was, hij vroeg mij waarom ik van die sokken had gekocht en waarom ik op dat moment niet tevreden was met de aankoop. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie een beetje geïrriteerd was met zijn vragen, waarom ik die sokken had gekocht dat leek mij namelijk nogal logisch, toch? Nadat Herman had uitgelegd vanwaar hij die vraag had gesteld, en we daarna een vragenlijstje hadden afgewerkt kwamen we samen tot de conclusie dat mijn problemen, bewegende benen, armen en handen wel eens konden komen door Neuropathie, een naam die ik wel eens had gehoord maar waar ze in het ziekenhuis nog nooit over hadden gesproken. Nu na al meer dan en maand op zo’n neuropathie laken te slapen, met de sokken die ik eerder had gekocht, daaronder gelegd ben ik nu geheel verlost van de klachten, ik slaap nu goed en heb geen bewegende lichaamsdelen meer, mijn dank is dan ook groot.
Joke Joke uit Leeuwarden heeft geschreven op 7 februari 2021 om 21:43:
Ik heb de sokken nu ongeveer 2 weken. Heb al ongeveer 25 jaar last van RLS en best wel zware medicatie, een soort van rustgevend pammetje, wat ook meestal niet meer echt helpt... Bijna ten einde raad heb ik weer eens gegoogeld op RLS en daar zag ik de sokken. Heb ze direkt besteld, nadat ik telefonisch uitleg heb gehad. Nadat ik ze had ontvangen heb ik ze meteen ‘s avonds aangetrokken en geen last gehad.. wonderbaarlijk en blij dat ik was. Toen kwam de tweede nacht en ja hoor, foute boel. Ik was weer terug bij af.... Na opnieuw telefonisch contact het volgende advies gekregen: leg een sok op de onderrug van heup tot heup en doe de andere sok dubbel er in de lengte, dus over de ruggewervel, er overheen. En de medicijnen langzamer afbouwen. Ik zit nu op een halve tablet per nacht en sinds die sokken op mn rug gaat het GOED!!! Ik durf het bijna niet te zeggen, zo bang ben ik dat het weer terugkomt. Soms nog wel het nare gevoel in de benen van oh, daar begint het weer, maar daar blijft het bij en val weer snel in slaap. Doorslapen heb ik jaren en jaren niet meer gedaan en ben zó blij ermee!! Hoop dat het goed blijft gaan, want kan het eigenlijk nog niet helemaal geloven.
M M heeft geschreven op 3 februari 2021 om 15:42:
Geachte heer – mevrouw Onderstaand wil ik mijn ervaring met u delen betreffende het gebruik van de STRINGENERGY RLS Sokken ZEER ONRUSTIGE EN TINTELENDE BENEN Mijn tintelende benen heb ik gekregen na een aneurysma operatie in september 2018. Het was een zware operatie die mij 6 weken op de intensive care hebben gekost en daarna nog weken op de extra care en ziekenafdeling. Door deze operatie en het afsluiten van de bloedslagaders hiervoor hebben mijn nieren het niet doorstaan en zijn afgestorven, hierdoor ben ik dus dialyse patiënt geworden en moet nu 3x per week dialyseren. Maar vanaf de dag na de operatie had ik zeer hevige tintelingen, vooral in mijn onderbenen die zo zeer deden alsof er prikkeldraad omheen was gerold. Als men er naar wees deed het al zeer, verschrikkelijk. Het gevoel in mijn benen is in de loop der tijd wel veranderd, maar mijn rechter onderbeen tot aan de knie en mijn gehele linkerbeen tot en met mijn zitvlak is een bron van tintelingen en sponzig gevoel. En met name aan het einde van de dag wordt deze verschrikkelijke vermoeide irritatie erger en loop ik te paraderen door de kamer van het onrustige gevoel in mijn benen. Liggend in bed kan soms enige verlichting geven, maar ook weer zo erg worden dat ik op moet staan en rond moet lopen omdat je knettergek wordt van deze onrustige benen, werkelijk een ramp. Extra is nog dat tijdens het dialyseren vocht wordt afgenomen en dit vaak te paard gaat met stevige krampen in mijn rechterhand en benen, ook s ´nachts In middels heb ik een hometrainer in de kamer staan waar ik dagelijks mijn fietstocht op hou, prima voor de beweging! Ook heb een voeten tril/massage apparaat gekocht wat naar mijn gevoel de klachten alleen maar erger maakte en ben daarmee dus gestopt. EN TOEN: Toen zag ik 10 januari 2021 op internet de site van STRINGENERGY en heb besloten om 2 paar RLS Sokken te bestellen. Best duur hoor, € 39,75 per paar + € 4,10 verzendkosten, maar goed ik wil het wel gaan proberen. Baad het niet dan schaad het niet toch! 11 Januari ben ik na het dialyseren opgenomen in het ziekenhuis wegens bloedarmoede, en heb daar meteen zoals gewoonlijk bij contact in het ziekenhuis mijn ONRUSTIGE EN TINTELENDE BEENPROBLEEM weer voorgelegd, en ja, daarvoor de laatste dagen ook weer diverse onderzoeken gehad. Maar ook nu kan er nog geen oplossing geboden worden, de doorbloeding in de benen is prima en daar houd het dan wel mee op. 13 januari ben ik avonds na het dialyseren uit het ziekenhuis ontslagen en toen ik thuis kwam was mijn pakketje met STRINGENERGY RLS Sokken binnen gekomen. Natuurlijk direct uitpakken en sokken aan gedaan, en dan: Dan komt de eerste ervaring, zo raar en zo apart! Het gevoel van de sokken op mijn huid gaf vrijwel direct een apart rustgevende ervaring die ook vrijwel meteen een groot deel van de onrust in mijn benen weg nam, zo raar en zo apart. Echt waar, zo raar! Ik kon ook gewoon in mijn fauteuil blijven zitten en had geen behoefte om te gaan lopen. De sokken heb ik nachts in bed aangehouden en ook in bed heb ik geen onrustige benen gehad, er is nog wel tinteling in de benen, maar de onruststoker is er niet geweest, dat is toch apart na 1 keer deze RLS Sokken te hebben gedragen. Ik loop nu vandaag dus weer op m'n gewone sokken in het rond en zal vanavond uiteraard weer gaan ervaren wat de tweede dag voor oplevert, tot later. Dag 2 met RLS sokken. Vandaag de gehele dag met gewone sokken rondgelopen, maar nu het avond wordt begint de ellende van onrustige benen weer op te spelen. Dus, de nieuwe RLS sokken aangedaan met de hoop dat dit net als gisteren weer zijn wonderbaarlijk gevoel op gaat leveren. Mooi niet dus! Ik heb weer als vanouds rond lopen banjeren door de kamer en ook later in bed – MET RLS sokken aan – was er geen rust in de benen te krijgen waarbij de moed van het eerste dag gevoel meteen weer is verdwenen. Ook s ´morgens bij het opstaan voelde ik geen verandering als gewoonlijk. De onrustige benen krijg ik normaal gesproken ook pas later op de dag, meestal vroeg in de avond. De tintelende benen heb ik heel de dag, ook erg irritant maar niet meer stil kunnen zitten van de onrustige benen ervaar ik toch als nog erger. Dag 3 met RLS sokken. Ook vanavond weer de RLS sokken aangedaan en ook nu voel ik weer een apart gevoel wat ik niet echt uit kan leggen. Een soort elektrische trilling/tinteling die wel rustgevend is. En ook vandaag weer voor mijn gevoel rustige benen, ook later in bed – met m’n RLS sokken aan! Ik ben ook lekker in slaap gevallen en heb de hele nacht doorgeslapen, heerlijk. Na meerdere dagen met RLS sokken. Zo hebben de dagen zich eigenlijk met het zelfde resultaat opgevolgd en heb ik deze STRINGENERGY RLS Sokken nu dus 17 dagen met SUC6 in gebruik. Zodra ik s ´avonds ook maar iets van onrust in mijn benen voel trek ik de RLS sokken aan en heb geen last meer gehad van die verschrikkelijk en gruwelijk irritante onrustige benen, heerlijk! Het enige lastige is je goed aan de gebruiksaanwijzing te houden. Ik liep normaal altijd gewoon op m´n sokken door het huis, maar heb nu dus pantoffels aan. Ik hou me netjes aan de voorschriften en heb dus echt baad bij het gebruik van de STRINGENERGY RLS Sokken. Het is gewoon weer fijn om s ´avonds in de fauteuil te zitten en met m´n benen op de hocker naar tv te kijken en ook weer gewoon lekker te kunnen blijven zitten. Rust in de benen en in huis, want rondbanjeren heb ik niet meer gedaan! Geweldig toch. Groeten, M.
Annette de Graaf Annette de Graaf uit Beverwijk heeft geschreven op 25 januari 2021 om 15:36:
Hallo mensen bij Stringenergy Het is alweer enige tijd terug dat ik bij jullie een grote doos met energie beertjes heb gekocht, deze beertjes had ik aangeschaft voor verschillende klanten die wel een extra beetje energie konden gebruiken. De beertjes ben ik natuurlijk al lang kwijt maar de reactie heb ik nog van niet een ieder mogen ontvangen dit door de corona maatregelen, waardoor ik mijn patiënten niet meer zo vaak zie. Diegene die ik wel ontmoet onder andere in de gezamenlijke supermarkt zijn uitermate positief over het beertje. Dit motiveert mij natuurlijk weer om er meer te bestellen. Maar natuurlijk moet ik nog even wachten totdat mijn praktijk weer open mag, dan meld ik me meteen weer. Annette de Graaf Beverwijk
Anton de Breker Anton de Breker uit Huizen heeft geschreven op 13 januari 2021 om 13:17:
Ik kan er kort over zijn: Snelle levering Werkt (bij mij) gelijk de eerste avond Fantastisch, bedankt Groet Anton de Breker
Hr van Beek Hr van Beek uit Breda heeft geschreven op 5 januari 2021 om 11:18:
Ik heb de bij u bestelde sokken nog net voor de kerst mogen ontvangen, bedankt daarvoor. Super zoals ze mijn been bewegingen hebben doen stoppen, fantastisch, super, bedankt nogmaals. Van Beek
Harm Sanstra Harm Sanstra heeft geschreven op 27 december 2020 om 15:01:
Na 6 jaar medicijn te hebben gebruikt voor RLS werkt nix meer kreeg van de huisarts een soort van antidepressiva voorgeschreven dat ging me te ver, door te googelen kwam ik op u site heb gelijk de sokken besteld. Ik gebruik ze nu 3 nachten en slaap door kan het nog niet geloven. Ik ben zo tevreden dat ik een tweede paar ga bestellen. mvg ingrid sanstra
Jacob van Veer Jacob van Veer uit Friesland heeft geschreven op 2 december 2020 om 17:52:
Goedenavond. Ik kan me helemaal vinden in hetgeen van Duin heeft geschreven, ook tegen mij hebben ze gezegd het zal wel rls zijn. Na jaren verschillende pillen te hebben geprobeerd hielpen de laatste wel iets tegen die beweging in de benen maar ik kon er erg slecht van inslapen, waardoor ik overdag vaak moe was. Ik had me er al bij neer gelegd dat het bij mij nooit helemaal over zou gaan. Gelukkig voor mij heb ik toch maar van die sokken gekocht en deze werkte wonder boven wonder ook bij mij en wel vanaf de eerste avond, geweldige vondst. Groet Jacob van Veer
J.van Duin J.van Duin uit Rotterdam heeft geschreven op 30 november 2020 om 14:47:
Dit zal natuurlijk bij u wel herkenbaar zijn; je gaat naar bed denkt tot rust te kunnen komen, beginnen je benen ineens ongecontroleerd te bewegen. Door de huisarts en de specialist werden mijn bewegende benen weggezet als dat ik vermoedelijk last hebt van, restless klachten (kortweg RLS), ja lekker, dat wist ik natuurlijk zelf ook al, RLS betekent namelijk niets anders dan bewegende benen. Als oplossing kreeg ik het advies minder koffie en geen alcohol te gebruiken voor het slapen gaan (ik drink niet eens koffie). U zal begrijpen dat ik blij verrast was, na jaren pillen geslikt te hebben, dat ik dankzij de door u verkochte sokken geheel van mijn been klachten ben verlost, wat een verademing! Nu ik de pillen op uw advies geleidelijk heb afgebouwd slaap ik weer als vanouds en wel zonder been bewegingen. Dank u voor de telefonische service en ik hoop dat u met deze techniek nog veel mensen mag helpen.
Eline Eline heeft geschreven op 8 november 2020 om 12:20:
Goedemiddag, werken de sokken echt bij iedereen? Ik heb al zoveel geprobeerd namelijk, dat ik bang ben dat ik een uitzondering zal zijn. Ik heb al ruim 10 jaar last van rusteloze benen. Graag hoor ik van u. Vriendelijke groet, Eline
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Eline, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je al zo lang last hebt van rusteloze benen. Het is natuurlijk heel frustrerend als je al veel hebt uitgeprobeerd en je nog geen oplossing hebt gevonden voor deze vervelende klachten. Voor wat betreft je vraag: ja, in principe werken de RLS sokken van Stringenergy altijd en bij iedereen. Er is echter wel een voorwaarde, namelijk dat de klachten daadwerkelijk het gevolg zijn van het Restless Legs Syndroom. Het kan soms namelijk gebeuren dat de klachten doen vermoeden dat er sprake is van RLS, terwijl er na consultatie een andere achterliggende oorzaak blijkt te zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan trombose, chemotherapie, specifiek medicijngebruik, en onderrug- of nekklachten. Het goede nieuws is echter dat ook als je klachten niet worden veroorzaakt door het Restless Legs Syndroom, er in veel gevallen een andere oplossing is. Zo kunnen klanten baat hebben bij het plaatsen van een sok op de onderrug en in de nek, waardoor de verbindingen tussen de rugzenuwen worden verbeterd. Andere klanten vinden baat bij het gebruik van het Stringenergy neuropathielaken. De meeste klanten hebben echter baat bij de RLS sokken en we hebben er vertrouwen in dat dat bij jou ook het geval zal zijn. Ons advies is daarom om eerst de RLS sokken te proberen. We horen uiteraard graag wat je ervaringen zijn. Mocht je toch eerst liever nog even willen overleggen of persoonlijk advies willen voor jouw specifieke situatie, neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord. Hartelijke groet
Manry Manry uit Friesland heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 10:15:
Vol enthousiasme schrijf ik hierbij een reactie; het betreft de aankoop en meerdere weken gebruik van het ontspanningskussen. Ik zou best eens willen weten (lezen) hoe dat werkt, je hoofd tot rust brengen middels een kussen dat trilt en dat zonder dat er batterijen en of een stroomsnoer aan te pas komt. We zijn het er allemaal over eens dat de rust en harmonie in het gezin is terug gekeerd, fantastisch product. Het beste toegewenst Robert Manry
Stefanie Stefanie uit Rotterdam heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 21:53:
Ik ben dus de winnares van de actie, ik had de 3333ste paar sokken besteld en daarmee heb ik de aardingslaken gewonnen. Dat was één en al voorpret natuurlijk, maar toen kwam dus het moment dat ik de sokken ben gaan proberen. Ik kon het gewoon niet geloven, ik ben helemaal van de rusteloze benen af! Ik heb al zeker 10 jaar last van onrustige benen zowel overdag als 's nachts. De nachten waren veel heftiger, dat zorgde ervoor dat ik achter elkaar slapeloze nachten had. Dat gaat ten koste van je energie overdag. Ik gebruikte een hele tijd inhibin en homeopathische middelen uit wanhoop. Nu heb ik weer rustige nachten en ben ik van mijn klachten verholpen. Ik doe de sokken onder mijn hoeslaken. Ik hoop dat iedereen hier achter komt en zo geholpen kan worden.
Hendrick van Spoor Hendrick van Spoor uit Blaricum heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 17:13:
Goedemiddag Herman ik wil u persoonlijk bedanken voor de telefonische begeleiding, zo zouden meer mensen het behoren te doen. Ik ben helemaal verlost van mijn beenklachten.. Groet Hendrieke
Fatima Fatima uit Rotterdam heeft geschreven op 13 oktober 2020 om 12:15:
Hallo mensen ik heb niet zo’n mooi verhaal maar ik ben wel heel tevreden met mijn sokken en kussen, groetjes Fatima