Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
171 berichten.
Bert van Wageningen Bert van Wageningen uit de Peel schreef op 23 mei 2023 om 12:03
Ik kwam vanmorgen toevallig op uw site terecht. Het klinkt misschien als reclame, maar eerlijk is eerlijk, als iets goed werkt mag dat best verteld (beschreven) worden. Dit berichtje kan anderen misschien helpen om ook gemotiveerd te geraken, om het eens te proberen. Ik heb met de kerst, (van mijn vrouw) een stoelkussen gekregen, een vriendin had haar attent gemaakt op de mogelijkheden. Volgens haar kon zo’n kussen misschien mij helpen, ik zat er op dat moment met mijn werk helemaal doorheen.. Nu maanden later kan ik nog steeds een pagina vol schrijven hoe verheugd ik was en nog ben, met de aankoop die ze toe heeft gedaan. Na enkele dagen begon mijn stress gevoel geleidelijk af te nemen en na enkele weken was deze gespannen perioden geheel uit mijn systeem verdwenen. Nu ligt het kussen op mijn werk, zo kan elke collega hem gebruiken, tijdens de koffie pauze, of in het weekend. Helpt echt hoor (op 2 collega’s na) zeggen ze allemaal er baat bij te hebben. Bedankt hé, ik hoop dat u en andere lezers wat aan deze terugkoppeling hebben.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie! Wat fijn om te lezen dat het stoelkussen u heeft kunnen helpen en dat u er zo tevreden mee bent. Het is geweldig dat het stressgevoel afnam en u zich beter voelt sinds u het kussen gebruikt. Het delen van uw ervaring kan inderdaad anderen inspireren om het ook eens te proberen en mogelijk soortgelijke voordelen te ervaren. Ik hoop dat het stoelkussen ook in de toekomst van nut zal zijn voor u en uw collega's. Het is altijd fijn om te lezen dat mensen baat hebben bij een product dat hen kan helpen in hun dagelijks leven. Vriendelijke groet
Dr. J van de Borst Dr. J van de Borst uit Delfzijl schreef op 6 mei 2023 om 20:51
Goedenavond aan een ieder die dit bericht leest. 2 jaar geleden hebben wij bij u 2 energy kussens gekocht die wij dagelijks in onze praktijk gebruiken. De kussens werken nog steeds naar behoren, kunt u ons schrijven hoelang ze nog actief blijven. Groet Dr. J van de Borst
Beheerdersantwoord van: Marcella
Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn dat de ontspanningskussens na 2 jaren nog steeds naar behoren werken. Wij adviseren altijd om de gebruikstips op te volgen om zolang mogelijk profijt te hebben van onze producten. Het is daarom voor ons niet mogelijk om een tijdsduur aan te geven hoelang de ingebrachte energie zijn werk zal doen. Dat is afhankelijk hoe er wordt omgegaan met een product, maar in uw geval gaat dat blijkbaar helemaal goed! Wij wensen u nog vele jaren gebruikersplezier toe. Vriendelijke groet
Esmeralda Vroman Esmeralda Vroman uit Hooglede schreef op 1 mei 2023 om 18:11
ik ben zeer tevreden over deze sokken had het niet gedacht maar ik ben aangenaam verrast ik zou ze aan iedereen aanbevelen vanaf de eerste avond had ik geen rusteloze benen dank u
van der Weerd van der Weerd uit Delfzijl schreef op 18 april 2023 om 16:48
Mijn reactie over mijn positieve ervaringen met sokken die hebben geholpen tegen bewegende been klachten: Ik heb recentelijk een paar sokken geprobeerd die beweren te helpen tegen voet- en beenklachten, (zogenoemde RLS klachten) en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de resultaten. Sinds ik deze sokken draag, heb ik aanzienlijk minder last van mijn bewegende voeten en benen aan het einde van een lange dag en avonds in bed. Voorheen had ik vaak last van krampen en een vermoeid gevoel in mijn benen, maar dat is nu allemaal verdwenen. Ik was aanvankelijk een beetje sceptisch over de claims van deze sokken, maar na ze een paar weken te hebben gedragen kan ik zeggen dat ze echt werken. Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een oplossing voor voet- en beenklachten.
Manny Manny uit Haarlem schreef op 7 april 2023 om 11:54
Ik had al zoveel aangeboden oplossingen geprobeerd dus dacht ik ok nog één maal; Baat het niet, dan zal dit me ook niet schaden’. Nu zeg ik wat ben ik blij dat ik het toch nogmaals geprobeerd heb, geniaal mijn beenklachten zijn geheel verdwenen. Dank!
Annette van Schaap Annette van Schaap uit Harlingen schreef op 4 april 2023 om 12:15
Waarom ontdekte ik dit nu pas?' Dit overkwam mij weer eens, blijken er gewoon sokken te bestaan tegen die onrustige nachten. Toen ik weer eens voor de zoveelste nacht in de huiskamer zat met een kopje thee achter mijn computer, was ik die avond op een pagina met recensies gekomen over RLS sokken. Volgens de schrijvers niets dan lof, ok zal wel, was mijn eerste gedachten maar na verschillende berichtjes gelezen te hebben was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Nachten lang in de huiskamer zitten is ook niet de meest ideale bezigheid dus ik had ze gelijk bestelt. De tweede nacht had ik de sokken al in huis, mensen dit is dus echt een warme aanbeveling, gelijk de eerste nacht heerlijk geslapen en tot nu toe (al 2 weken) geen last meer gehad van die been klachten. Eigenlijk vreemd dat mijn huisarts daar niets over verteld heeft hij vertelde dat hij er wel eens over gehoord had maar dat dat het niet officieel erkent was. Ik kan het wel een ieder aanraden, groetjes Annette van schaap.
Katja van den Meer Katja van den Meer uit Delfzijl schreef op 20 maart 2023 om 16:45
Ik wil u met dit schrijven deelgenoot maken van mijn ervaring, met het gebruik van de sokken die helpen tegen RLS klachten. Maar als eerste beging ik met een dikke liefdevolle dank richting mijn buurman Hans! U moet weten ik heb jaren last heb gehad van bewegende benen s ’avonds in bed lag of op de momenten dat ik rustend op de bank lag. Na verschillende bezoeken aan mijn huisdokter heb ik ruim een jaar medicijnen gebruikt, die dopamine-agonisten worden genoemd, maar deze hebben eigenlijk niet zo goed geholpen, ook moest ik moest er volgens hem steeds meer van gebruiken om er enig resultaat te hebben. Nadat ik maagklachten kreeg ben ik gestopt met deze pillen, met gevolg dat de klachten onhoudbaar werden. Ik kan u vertellen dat wandelen in de nacht niet de meest ideale oplossing is, voor de fitheid tijdens de dag. Ik heb van mijn buurman sokken gekregen die zijn klachten hebben verholpen ik mocht ze wel even een weekje proberen, daarna wilden hij ze in eerste instantie weer terug hebben. Twee dagen heeft het geduurd, toen waren de klachten ook bij mij volledig weg. Uiteindelijk mocht ik de sokken houden want hij had twee paar gekocht. Hierbij wil ik nogmaals mijn dank betuigen aan Hans en ik wens ook jullie succes met de RLS sokken. Lieve groet Katja
Beheerdersantwoord van: Marcella
Wat fijn dat zowel u als uw buurman zo'n baat hebben bij de RLS sokken en maar goed dat u de sokken mocht uitproberen :-) Ook fijn dat u dit met ons wilt delen. Wij wensen jullie beiden nog veel rustige nachten toe. Vriendelijke groet
J.Simsom J.Simsom uit Alphen aan de Rijn schreef op 12 februari 2023 om 09:35
Extreme Stress en overspannen waren voor mij enkele maanden geleden dagelijkse gebeurtenissen. Veel lezende over de mogelijke oorzaak, gevolgen en oplossingen kwam ik toen op uw RLS sokken site terecht. De site doorkijkende zag ik dat jullie ook kussens aanbood die mogelijk zouden kunnen helpen bij klachten zoals waar ik last van had. Het enige wat ik nu, nog steeds verbaast, maar verheugt kan schrijven, is dat het helemaal klopt, het werkt. Bij mij was de over belastende druk wonderbaarlijk snel blijvend verdwenen, mijn welgemeende dank. Groet, Jan Simson.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat je zo'n baat hebt bij het anti-stress ontspanningskussen en dank dat je dat met ons wilt delen. Veel succes verder met het kussen! Hartelijke groet
Manie van Smeets Manie van Smeets uit alkmaar schreef op 4 februari 2023 om 12:09
Wat een geluk dat ik iemand zoals jou tegen kwam Herman. Dank je wel voor de geweldige werking van jullie producten. Mamie
F. van Speyk F. van Speyk uit Opdam schreef op 1 februari 2023 om 10:06
Als ze aan mij zouden vragen geef eens een cijfer aan het product, dat u gekocht heeft, dat zou helpt tegen bewegende benen, dan zal ik een volle 10++ geven. Zo blij ben ik ermee, ga zo door mensen. Groet Fred
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Fred, Wat fijn te lezen dat je zo blij bent met de RLS sokken en dat je dit met ons hebt willen delen. Onze dank daarvoor. Wij wensen je nog veel rustige nachten toe! Hartelijke groet
Peter van veen Peter van veen uit Echtenerbrug schreef op 6 januari 2023 om 11:33
Mijn kerst cadeau! Toen ik op kerstavond mijn pakje openmaakten waren mijn eerste gedachten ’sokken’, maar nu 14 dagen later kan ik zeggen dat ik zins mijn kindertijd niet zo blij ben geweest met mijn cadeau. Ik schrijf u dit omdat ik u op deze wijze mijn hartelijke dank wil overbrengen. Ik weet niet of het mogelijk is, maar zo ja, kunt u iets schrijven waar ik iets meer kan lezen over de werkwijze van deze trillende rls sokken, Groet Peter.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Peter, Wat ontzettend fijn dat je zo blij bent met je Kerstcadeau en dat je dat met ons hebt willen delen! Er staat op onze website enige uitleg over de technologie achter de Stringenergy producten onder de tab: over ons. Wij wensen je nog veel rustige nachten toe. Vriendelijke groet
van Veen van Veen uit alkmaar schreef op 12 december 2022 om 16:08
Leest u dat wel eens meer, tranen van dankbaarheid? Na jaren van slapeloze nachten te hebben gehad gaf u mij de kans om als een van de eerste een combi- laken te proberen, lichamelijke, geestelijke rust en neuropathie onderdrukker. Herman wat een weldaad, dank je voor de geboden kans.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Super fijn te lezen dat je zo goed slaapt op het combi laken: aarding en neuropathie in één laken en dat je dat met ons hebt willen delen. Wij wensen je nog vele goede nachten toe! Vriendelijke groet
Jr Jr uit Rotterdam schreef op 7 november 2022 om 16:36
Goedenavond. Ik kan me helemaal vinden in hetgeen u heeft geschreven op uw website, ook tegen mij hebben ze gezegd het zal wel rls zijn. Ik jaren verschillende pillen gebruik, de pillen hielpen wel iets tegen de bewegingen maar hielden mij uit de slaap, waardoor ik overdag vaak erg moe was. Ik had me er al bij neer gelegd dat het bij mij nooit helemaal over zou gaan. Gelukkig voor mij werkte de sokken ook bij mij en wel vanaf de eerste avond, geweldige vondst. Groet Jr
Jitte. F Jitte. F uit Echtenerbrug schreef op 29 oktober 2022 om 09:59
Echtenerbrug Hoe verzin je het, sokken tegen bewegende been klachten. Jaren en jaren heb ik last gehad, avonden en avonden heb ik in de kamer op de bank doorgebracht omdat mijn vrouw anders niet kon slapen. Onderzoeken en pillen hebben ook niet de gewenste oplossing gebracht ik moest er maar mee leren leven zijden ze tegen mij, er waren tenslotte ergere klachten. Het heeft een volle week geduurd voordat ik volledig kon doorslapen maar dat kwam meer omdat ik het in mijn hoofd zo gewend was, veelvuldig wakker te worden door mijn benen, meer gewoonte dan klachten dus. Ik verbaas me er nog steeds over hoe kan dat werken. Ik ben nu een heel gelukkig mens. Bedankt he. Groet Jitte
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Jitte, Wat fijn om te lezen dat je dankzij de sokken weer kunt slapen en weer een gelukkig mens kunt zijn. En dank dat je dit met ons wilt delen. Wij wensen je nog vele goede nachten toe. Vriendelijke groet
S.K. S.K. schreef op 17 oktober 2022 om 18:21
Hallo, Ik heb met grote vreugde de sokken gebruikt tot het niet meer werkt... (Na 2 jaar) Zijn ze weer op te laden? Of kan ik dan net zo goed nieuwe kopen? Vriendelijke groet, S. K.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Goedenavond S.K., Wat super fijn om te lezen dat je 2 jaar lang zo’n baat hebt gehad bij de RLS sokken. Echter het opladen zou veel duurder zijn dan om nieuwe sokken te kopen. Ik raad je dan ook aan om een nieuw paar te kopen, weer goed voor de komende 2 jaar :-) Veel succes met je nieuwe paar! Vriendelijke groet
M. Staat M. Staat schreef op 1 oktober 2022 om 12:38
Hallo mensen. Ik wilde even zeggen dat de rls sokken geweldig helpen. Ik kan weer normaal slapen. Het was een idee van mn vrouw en had er zelf niet zo veel vertrouwen in. Hopelijk blijft de werking zo goed. Een super uitvinding!!!! Bedankt en goede zaken. M. Staat
Beheerdersantwoord van: Marcella
Super fijn om te lezen dat u zo’n baat heeft bij de sokken en dat u dit met ons heeft willen delen. Wij wensen u nog vele rustige nachten toe!
M.v.d. Wit M.v.d. Wit uit Delfzijl schreef op 17 augustus 2022 om 08:53
Afgelopen nacht voor de 4 maal op rij goed geslapen, dank u wel. Madeleine
A van Goederen A van Goederen uit Haarlem schreef op 26 juli 2022 om 13:27
Fijn dat ik telefonisch zo goed geholpen ben, mevr van Goederen
van der gijp van der gijp uit Delfzijl schreef op 19 juli 2022 om 08:06
De problemen met mijn bewegende benen zijn opgelost maar in mijn situatie is het wel een dure aangelegenheid geworden. Maar klagen doe ik niet, mijn probleem is uiteindelijk toch nog opgelost. Ik was attent gemaakt op sokken die zouden helpen tegen mijn been klachten, maar toe ik ze wilde bestellen zag ik dat er verschillende sites rls sokken aanboden, ook stond bij verschillende sites wel de zelfde naam. Modellen waren anders maar het was het prijsverschil die mij deed besluiten om de sokken dan toch maar te kopen bij een van de bedrijven met een bekende naam. Helaas het waren gewone sokken ze deden niets tegen mijn RLS klachten, uiteindelijk heb ik dan toch maar andere sokken besteld via uw site. Wat een geluk dat ik dat toch, nog maar een keer heb geprobeerd, want gelijk de eerste avond dat ik de bij u gekochte sokken aandeed waren de klachten binnen de kortste tijd verdwenen. Groetjes van een hele gelukkige gebruiker.
v.d. Banen v.d. Banen uit Delfzijl schreef op 3 juli 2022 om 12:15
Ik heb 4 weken geleden uw RLS sokken en Stress kussen mogen ontvangen, in één woord ‘geweldig’ wat ben ik nu een gelukkig mens. Dank u voor deze oplossing, groet M v. d. B