Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
171 berichten.
Hanny de boer Hanny de boer schreef op 7 september 2020 om 09:25
Sinds lange tijd heb ik weer een ontspannen geest mogen ervaren, bedankt voor het maken van zo’n rustgevend kussen. Echt een fijn product. Groet Hanny
Marijke Marijke uit Huizen schreef op 5 september 2020 om 12:11
Hallo, Ik heb eerder contact gehad met jullie per telefoon. Ik heb jullie RLS kousen gekocht. Die hielpen als kous niet echt. Ik las bij jullie klantenbeoordelingen dat dat ook bij een ander het geval was. Die had ze toen in zijn onderbroek/pyamabroek gedaan. Dat heb ik daarom ook geprobeerd en de kousen werkten!! Ik was zó blij!! En omdat ik nu in kon slapen zonder rusteloze benen maar er ook niet meer wakker van werd, was ik een ander mens!!! Geweldig! Ik verheugde me op gaan slapen ‘s avonds. De meneer van jullie bedrijf zei dat de rusteloze benen dus waarschijnlijk vanuit mijn rug kwamen. Groet Marijke
marga van slegt marga van slegt uit limburg schreef op 3 september 2020 om 10:19
Ik moet eerlijk bekennen dat, voordat ik de sokken kocht, ik eerst dacht hoe gek moet je zijn om dat allemaal te geloven, sokken dragen in bed die dan de oplossing zouden zijn. U moet weten dat ik al ruim 20 jaar last heb en vele medicijnen heb geslikt, dol werd ik ervan. Slechte nachtrust was een vast deel van mijn leven geworden. Maar na nogmaals een periode van slecht slapen te hebben doorgemaakt heb ik die sokken toch maar aangeschaft. In het telefoon gesprek dat ik met een van uw medewerkers heb gehad werd mij geadviseerd om niet gelijk te stoppen met de medicatie maar deze geleidelijk af te bouwen, dat heb ik dan ook netjes gedaan, de éérste avond een half pilletje minder. En! Wat gebeurde er toen? Ik ben meer dan reuze blij met jullie, er gebeurde niets, ik heb in jaren niet zo rustig kunnen slapen. Bedankt en voor jullie alle een kus toegewenst.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Fijn om te lezen dat je zoveel baat hebt bij de RLS sokken en dat je dit met ons hebt willen delen. Het Stringenergy team wenst je nog vele rustige nachten toe! Hartelijke groet.
Ingrid Ingrid schreef op 29 augustus 2020 om 12:28
Omdat het zo’n onvoorstelbaar effect heeft gehad, mail ik nu al het resultaat. Al binnen enkele minuten kreeg ik een warm, zwaar, tintelend gevoel in mijn beide armen! Wel bijzonder, dat problemen in de nek ook (want ik voel de onrust/ sensatie ook vaak in mijn armen, zoals ik eerder al aangaf) de klachten in mijn benen geven. Groet, Ingrid
Beheerdersantwoord van: Marcella
Fijn om te lezen dat je op deze manier baat hebt bij de sokken en dank dat je dit met ons hebt willen delen. Hartelijke groet
Ingrid Ingrid schreef op 28 augustus 2020 om 18:21
Hallo, Ik heb de “stoeloefening” gedaan en daarnaast de sokken een aantal nachten (in een soort van kruis) op mijn onderrug geplaatst, zoals u had voorgesteld. Dit zijn mijn bevindingen: De stoeloefening, wellke ik 2x heb gedaan: De eerste keer voelde ik tintelingen in beide handen, beginnend na 2-3 minuten in de rechter ringvinger. De tweede keer ontstond direct dezelfde sensatie, ook weer beginnend in de rechter ringvinger. Het slapen met de sokken in mijn onderrug geplaatst: De meeste avonden voorafgaand aan de nacht voelde ik de bekende kriebel/ onrust in voornamelijk mijn linker been, rond de knie. Eenmaal in bed was dit al over (al voordat ik de sokken had geplaatst). Ik viel dan ook zonder moeite in slaap. Echter na ongeveer 2 uur werd ik wakker met/van hetzelfde gevoel (onrust/kriebel) in het linkerbeen. Meestal, dus zo ook nu, sta ik dan op voor toiletbezoek. Het gevoel is dan meestal wel verdwenen wanneer ik weer in bed stap. Ik val dan gemakkelijk weer in slaap. Ik merk nu met de sokken dat de onrust niet meer terugkeert in de loop van de nacht. Ik had er bijvoorbeeld ook vaak tegen de ochtend/ rond het opstaan nog/weer last van. Dit, vermoed ik, omdat ik toch wat meer uitgerust ben en daardoor uit die vicieuze cirkel lijkt te komen. Kortom: de klachten zijn niet verdwenen, maar wel veel minder. Dank voor uw adviezen tot dusver. Groeten, Ingrid van Keimpema
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor je reactie, Aan de hand van je reactie is het goed mogelijk dat je klachten vanuit je nek kunnen komen mede omdat je schrijft dat "de stoeloefening" alleen reactie geeft aan 1 kant. Wellicht kun je eens proberen om in de avond, als je op de bank of stoel zit, de sokken L en R over je schouders te leggen. Hartelijke groet.
D. Heertjes D. Heertjes uit Diemen schreef op 16 augustus 2020 om 10:42
Daniel uit Diemen Enkele weken voor onze vakantie kreeg ik op een avond last van een vervelend gevoel in mijn benen, als het begon kon ik mijn benen met geen mogelijkheid meer stil houden. Ik was van mening dat de oorzaak te vinden was in mijn werk. De laatste tijd was het hectisch, veel staan en lopen, ik werk namelijk in het ziekenhuis en hoopte dat door de vakantie dit wel weer zou overgaan, maar ook tijdens de vakantie bleven die bewegingen een deel van mijn leven. Na de vakantie heb ik via internet de sokken besteld en moet zeggen dat ik er veel baat bij heb. Nu mijn benen rustig blijven slaap ik beter en word ik uitgerust wakker. Super oplossing, makkelijk, geen medicatie en direct resultaat. Wat mij betreft dus een aanrader.
Mertens Mertens uit Antwerpen schreef op 23 juli 2020 om 13:55
Goedemiddag, ook wij schrijven u dat wij heel blij zijn met de aankopen die wij hebben gedaan. Ik heb sokken voor mijn man gekocht en een aarding- onderlegger, die bij ons beide in gebruik is. Heel plezant te ervaren dat ze beide zo goed hun werk doen, wij wensen u veel aandacht van andere cliënten.
A. van Schindler A. van Schindler uit België schreef op 19 juli 2020 om 10:04
Hallo mensen bij Stringenergy hier een berichtje dat al een hele lange tijd in de pen heeft gezeten; maanden. Ondertussen heb ik al verschillende producten bij jullie gekocht en uitgeprobeerd, dat is toch een goed teken, toch? Ik ben dan ook een zeer tevreden klant, dat wilde ik nog steeds even schrijven, dus bij deze. Vriendelijke groet Anemiek.
Schrieffer Schrieffer uit Bremen schreef op 17 juli 2020 om 13:26
Top die aardingslakens.
Maitri Maitri uit purmerent schreef op 24 juni 2020 om 22:55
Het beertje is geweldig! Zowel koesterend als rustgevend. En t klinkt misschien vreemd, maar op 1 of andere manier verkoelend...
Wil Wil uit Zuid Holland schreef op 15 juni 2020 om 17:19
Beste Herman, Toen ik het laken uitpakte voelde ik gewoon de energie ervan afkomen. Ik had het laken eerst onder een matrasbeschermer gelegd en merkte er niet zoveel van. Deze week heb ik het laken op de matrasbeschermer gelegd onder het onderlaken. Ondanks de enorme emoties en drukte deze week, bemerkte mijn fysio dat mijn rug veel losser was dan normaal. ? s' Morgens voel ik me ook fitter. Het kussen gebruik ik ook vaak en het maakt me inderdaad veel rustiger. Dank je wel dat je van die geweldige producten ontwikkelt. Op dit moment voel ik me wel moe, maar dat is ook logisch. Ik kijk het even een paar dagen aan of mijn energie zich herstelt. Als dat niet gebeurt, bel ik je. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Hartelijke groeten, Wil
wil wil uit zuid holland schreef op 30 mei 2020 om 12:21
Beste, Het pakket is gekomen. Het verbaast me wat een energie van het aardingslaken afkomt. Zo bijzonder! Hartelijke groet
van Pijl van Pijl uit Groningen schreef op 13 mei 2020 om 10:14
ook ik heb die vraag, een beertje dat energie uitstraalt, hoe kan dat? Ook ik heb namelijk een ervaring gehad, maar niet zoals die andere schrijver vermeld. Het is niet precies te omschrijven, maar bij mij kwam er gelijk een soort emotioneel gevoel vrij. Leuk hé, ik heb het beertje nu met een sleutelhanger aan mijn broek hangen, zo is zij de gehele dag bij me. Groet van een blije klant.
G. van Mein G. van Mein uit Amersfoort schreef op 30 april 2020 om 10:43
Hoe kan dat? Ik had het wel gelezen, dat het beertje energie uitstraalt, maar ik had geen idee dat ik dit zou ervaren. Gelijk nadat ik de verpakking openmaakte begonnen mijn neusvleugels te kriebelen, ik moest er gelijk van niezen. Nadat ik even was gaan zitten en het beertje tegen mijn borst had gehouden, voelde ik echt de energie die de beer uitstraalde, mijn vriendin die binnen kwam, heeft het gelijk ook geprobeerd, zij werd er emotioneel van. Mijn vriendin gaat er 2 bij u kopen kopen voor haar kleinkinderen deze zijn nogal druk, zo hoopt dat het ook daarbij zal helpen. Dankt u wel voor deze ervaring en veel succes met de promotie. Groet Greet uit Amersfoort.
Bianca Bianca uit Bergen op Zoom schreef op 21 april 2020 om 20:30
Ik gebruik sinds een tijd die rls sokken en ben er tevreden over wat de werking betreft. Alleen nu de temperatuur weer wat gaat toenemen, wordt het wel warm aan de voeten s nachts. Heeft u daar een oplossing voor? Dan horen we die graag. Bij voorbaat dank.
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Bianca, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de werking van de RLS sokken. De sokken kunnen bij warm weer ook als volgt worden gebruikt: leg de sokken in de breedte onder het laken, één ter hoogte van de kuiten en één ter hoogte van de onderrug. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
Aalderikje van Beek Aalderikje van Beek uit Hoogeveen schreef op 6 april 2020 om 11:57
Beste meneer/mevrouw; bij deze verwoord ik mijn ervaring met uw product, Het is al weer enkele maanden geleden dat ik op internet aan het zoeken was naar lotgenoten, mensen die ook last hadden van bewegende benen, daarbij kwam ik uw website tegen. U moet weten dat ik vele jaren last heb gehad van bewegende benen en zowat al de specialisten op dit gebiedt had bezocht, daarbij had ik vele type medicijnen geslikt. Ik ben namelijk jaren actief geweest als apotheekmedewerker dus ik heb alles wat er wordt aangeboden op dit gebied wel geprobeerd, echter geen van de verkochte medicatie hielp afdoende, zelfs de apotheker wist geen helpende oplossing. U zult begrijpen dat ik dan ook reuze verbaast was toen ik op uw website zoveel positieve reacties tegen kwam van mensen die door het dragen van uw sokken verlost waren van hun klachten. Ik kan u nu met volle tevredenheid en dankbaarheid schrijven dat ook ik nu tot de gelukkigen behoor, die door het dragen van uw sokken verlost is van de vervelende been klachten. Aalderikje van Beek
Chris Chris uit Apeldoorn schreef op 6 april 2020 om 08:01
Was eerst best negatief omdat ik naar een uur op mijn relaxstoel al weer last van mijn benen had, maar achteraf kwam dat waarschijnlijk omdat ik te dicht bij een grote stereo luidspreker zat. ‘S nachts ging het wél goed ! De 2e dag weg gebleven bij de luidspreker, toen helemaal geen last meer en wéér een goede nacht gehad! Geweldig!
Sonja de Jong Sonja de Jong uit Koudum schreef op 29 maart 2020 om 12:28
De rls sokken zijn ‘TOP’ ik ben zo blij dat ik ze gekocht heb. Vanaf de éérste avond gelijk had ik geen last meer van die bewegende benen. Ik heb ze nu 14 dagen in bezit en hoef ze niet eens meer elke avond aan te trekken. Ik vind het een super producten en wens dan ook dat veel rls patiënten de weg naar uw site mogen vinden. Een gelukkig mens!
Beheerdersantwoord van: Marcella
Beste Sonja, wat fijn om te lezen dat je zo'n baat hebt bij de RLS sokken en hartelijk dank dat je dit met ons wilt delen. Met vriendelijke groet, Marcella namens het Stringenergy team
F. Reitsma F. Reitsma uit Heerhugowaard schreef op 24 maart 2020 om 17:45
KRACHT VAN EENVOUD Snaarenergie een empirische kwestie. Trial and error. Na twee jaar experimenteren is mij en mijn omgeving nog geen fout gebleken, integendeel! Het begon klein met een belachelijk geïnformeerd staafje tegen P.T.S.S. Een ernstige aandoening welke mij al vele malen in de problemen bracht. dominant gezag als een rode lap waar ik als een dolle stier op los ging. Al snel zag ik de humor en werd vrij in mijn reageren. Aldus direct resultaat tot in mijn destructieve reflexen. Als willig proefkonijn ging ik verder met een aardingsomslagdoek en een voor pijn en stress. Na aanvankelijke lacherigheid waren al mijn huisgenoten snel unaniem overtuigd en gingen mijn dochters hiermee aan de haal. Als geslaagde vader en opa zat ik weer zonder. Tijd voor een aardingsonderlegger gecombineerd met een kurkuma. Veilig op mijn bed tegen de "rovers'. Een zegen, zo simpel, zo snel. Geen valse beloften, geen woorden als worsten. Gewoon direct de juiste snaar! Als kers op de taart kreeg ik zo'n travelbeertje. Daar lig ik dan gekoesterd als volwassen man veilig met mijn beertje tegen de borst. Trial end error Flip Reitsma gedragstherapeut/filosoof en bovenal monter medemens.
Marga Marga uit Brussel schreef op 4 maart 2020 om 14:51
De sokken die ik van u heb mogen ontvangen heb ik nu een volle week mogen dragen, als ik al bedenkingen had dan zijn deze nu volledig achterwegen. Waarom koop u ze dan zal u zeggen, als ik bedenkingen heb. U moet weten dat ik er al vele jaren last van heb gehad en dan is je vertrouwen aardig geslonken. Maar nu kan ik ze aan alle volmondig aanbevelen. Groet en bedankt voor deze. Marga