Stringenergy gebruikt trillingstechnologie om kopieën te maken van frequenties die voorkomen in de natuur. Deze kopieën worden vervolgens overgebracht in het katoenvezel van de Stringenergy lakens.
Door op je Stringenergy laken te liggen breng je je lichaam in contact met de kopieën van deze natuurlijke frequenties. Hierdoor optimaliseer je de overdracht van signalen tussen je zenuwcellen, herstel je je fijne motoriek, je natuurlijke reflexen, en de (geestelijke) balans in je lichaam.

Elk Stringenergy laken is voorzien van een specifieke natuurlijke trillingsfrequentie. 

Op deze pagina lees je meer over de verschillende soorten lakens en hoe deze je kunnen helpen om je gezondheid op natuurlijke wijze te verbeteren.

Aardingslaken

Aarden, ook wel aarding of earthing genoemd, helpt bij het gezond functioneren van je lichaam. Zo blijkt bijvoorbeeld dat aarden je stressniveau verlaagt, je immuunsysteem versterkt en je energiepeil verhoogt. Het effect van het Stringenergy aardingslaken is direct merkbaar en vormt de basis voor rust, gezondheid en een positieve kijk op het leven. Daarnaast bevordert het aardingslaken een goede nachtrust. Het Stringenergy aardingslaken bevat geen zilverdraad. Ook is er geen sprake van stroomdraden, een aardpen of stopcontactaansluiting. Dit maakt het aardingslaken volkomen veilig in gebruik.

Prijs: € 84,75

Neuropathielaken

Neuropathie is het niet goed functioneren van een of meer zenuwen. Is er slechts een enkele zenuw aangedaan, dan spreekt men van mononeuropathie, zijn het er enkele van oligoneuropathie, zijn het er meerdere dan spreekt men van polyneuropathie. Klachten van de gevoelszenuwen zijn bijvoorbeeld: een doof gevoel, prikkelingen, tintelingen, veranderd gevoel, pijn, of evenwichts-stoornissen. De frequentie in het Stringenergy neuropathielaken heeft een rustgevende werking op de signaaloverdracht tussen de zenuwcellen in je lichaam en draagt daarmee bij aan de verlichting van neuropathieklachten.

Prijs: € 84,75

Aanvullende informatie

De Stringenergy lakens zijn gemaakt in de vorm van een molton, ook wel een onderlegger genoemd. Alle Stringenergy lakens zijn voorzien van elastiek op de hoeken. Hierdoor kun je je laken gemakkelijk om je matras plaatsen, en is deze ideaal om als molton te gebruiken. Kenmerkend voor de hoge kwaliteit lakens van Stringenergy is het zachte luxe gevoel. De lakens zijn gemaakt van 100% katoen (300 gam/m2), een dikke soepele stof die zowel in de breedte als in de lengte rekbaar is. Afmetingen: 90 x 200 cm.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de Stringenergy lakens. Tijdens het gebruik van je laken kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Er zijn geen allergische reacties of negatieve effecten op medicatie bekend.

Gebruikstips

  • Plaats je Stringenergy laken om je matras, onder je normale hoeslaken. Gemiddeld duurt het 10 à 15 minuten voordat je de volledige werking van je laken ervaart. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft de duur van het gebruik.
  • Was je Stringenergy laken uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je laken niet in het water weken.
  • Droog je Stringenergy laken niet in de droogtrommel.

Heb je een vraag over het gebruik van de Stringenergy lakens? Stuur ons gerust een e-mail.