Stringenergy onderleggers – weldaad voor lichaam en geest

Aardingsonderlegger:

Ervaar je fysieke of emotionele spanning? Kom je moeilijk tot rust na een drukke dag? De aardingsonderlegger bevordert een intens gevoel van ontspanning. Energiemetingen van het lichaam hebben uitgewezen dat het effect van de onderlegger vrijwel direct merkbaar is en dat deze de basis vormt voor rust, gezondheid en een positieve kijk op het leven. De aardingsonderlegger bevordert tevens een goede nachtrust.

De aardingsonderlegger behoeft geen externe energiebron; er is dus geen sprake van een stroomkabel of adapter, en is daardoor volkomen veilig in gebruik.

Plaats hier je bestelling >>

Curcumine onderlegger:

Kurkuma heeft verschillende namen: koenier, koenjit, Indiaase geelwortel, turmeric of tumeric (Engels), en vroeger ook tarmeriek. Curcumine (in het Engels: Curcumin) is een werkzame stof die wordt gewonnen uit de geelwortel van de Curcuma longa plant. Curcumine wordt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde al eeuwen toegepast in de effectieve bestrijding van ontstekingen en vele andere lichamelijke klachten. Een overzicht van alle gezondheidsvoordelen vindt u hier (in het Engels).

De trillingsfrequentie in de Curcumine onderlegger heeft een genezende werking op de signaaloverdracht tussen de zenuwcellen in je lichaam en draagt daarmee bij aan de oplossing of verlichting van ontstekingen en andere lichamelijke ongemakken.

Plaats hier je bestelling >>

Neuropathie onderlegger:

We spreken van pijnlijke neuropathie of zenuwpijn als je onaangename gevoelsstoornissen hebt, ook al worden die klachten niet door iedereen omschreven als pijn. Een gevoelsstoornis uit zich in meer of minder voelen dan normaal, of in een veranderd gevoel.

De trillingsfrequentie in de neuropathie onderlegger heeft een rustgevende werking op de signaaloverdracht tussen de zenuwcellen in je lichaam en draagt daarmee bij aan de oplossing of verlichting van pijnklachten.

Plaats hier je bestelling >>

Gratis verzending bij de aanschaf van minimaal 2 producten.

Materiaal en afmetingen

De Stringenergy onderleggers zijn gemaakt van 100% katoen (300 gam/m2) en voorzien van elastiek op de hoeken. Afmetingen: 90 x 200 cm.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van de onderleggers. Tijdens het gebruik van je onderlegger kan een onschuldige tinteling of een gevoel van warmte optreden. Er zijn geen allergische reacties of negatieve op medicatie bekend.

Gebruikstips

  • Plaats je Stringenergy onderlegger onder je laken. Gemiddeld duurt het 10 à 15 minuten voordat je de volledige werking van de onderlegger ervaart. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft de duur van het gebruik.
  • Was je onderlegger uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je onderlegger niet in het water weken.
  • Droog je onderlegger niet in de droogtrommel.

Heb je een vraag over het gebruik van de Stringenergy onderleggers? Stuur ons gerust een e-mail.

Bezoek de webshop >>