Last van spanning en malende gedachten?

Het gevoel hebben dat er teveel moet gebeuren in te weinig tijd en bijna bezwijken aan de stress van al die gedachten: iedereen heeft er wel eens last van. De spanning die dat met zich meebrengt heeft direct invloed op ons algehele welzijn. Als je te vaak te druk bent, dan kan dat leiden tot slapeloosheid, vergeetachtigheid, geïrriteerdheid, of een hoofd dat maar door blijft malen.

Wil je graag van die drukte en spanning af? Wil je je focus verbeteren? Dat kan nu zonder training, zonder therapie en zonder moeite.

Ervaar ultieme ontspanning met het Stringenergy ontspanningskussen

Stringenergy heeft recentelijk een nieuw product ontwikkeld: een zitkussen om je hoofd tot rust te brengen. Dat klinkt misschien gek, maar de resultaten zijn bijzonder: energiemetingen van het lichaam tonen aan dat het effect van het ontspanningskussen vrijwel direct merkbaar is.

Het zitkussen heeft een rustgevend effect op je zenuwstelsel. De trillingsfrequentie die dit mogelijk maakt is verwerkt in het materiaal van het zitkussen. Je merkt hierdoor dat je gedachten minder snel afdwalen. Je voelt je rustig en gefocust. Bovendien heeft het gebruik van het ontspanningskussen een positief effect op je nachtrust.

Het Stringenergy ontspanningskussen werkt zonder stroomkabel of adapter en is daardoor volkomen veilig in gebruik. De afmetingen van het kussen zijn 38cm x 35cm en 4cm hoog.

Plaats hier je bestelling >>

Het ontspanningskussen:

  • stopt malende gedachten
  • zorgt voor een intens gevoel van ontspanning
  • verbetert je focus en concentratievermogen
  • bevordert de nachtrust
  • gratis verzending bij de aanschaf van minimaal 2 producten

Gebruikstips

Plaats het Stringenergy ontspanningskussen bijvoorbeeld op je bureaustoel of op de bank. Gemiddeld ervaar je binnen 10 à 15 minuten de volledige werking van het ontspanningskussen. Wanneer je in de loop van de dag toch weer onrustig wordt, gebruik je het kussen om weer in die ontspannen staat te komen. Je zult het kussen steeds korter hoeven te gebruiken om het gewenste resultaat te behalen. Hoe vaker je dit doet, hoe langer het effect aanhoudt.

Het ontspanningskussen is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met andere Stringenergy producten.