Pijnlijke voeten en enkels

Voetklachten en voetpijn komen regelmatig voor. Podologen schatten dat maar liefst driekwart van de volwassen bevolking weleens langdurige voetklachten heeft ervaren. De voet is een ingewikkeld onderdeel van ons lichaam en bevat maar liefst 33 gewrichten en 26 beentjes, die allemaal omhuld zijn met een netwerk van pezen en spieren. Het is dus niet zo gek dat er af en toe iets aan onze voeten mankeert.

Soorten voetpijn en oorzaken

Voetpijn worden vaak omschreven als een zeurende, brandende of stekende pijn. Voetpijn kan zich uiten in pijn in de bovenkant, zijkant of onderkant van je voeten (pijnlijke voetzolen). Pijnlijke hakken komen ook regelmatig voor. Veel mensen ervaren pijnlijke voeten bij opstaan en na rust. Verder komt pijn in de voeten na het lopen ook vaak voor.

De oorzaken van voetpijn kunnen divers zijn. Vaak voorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld zenuwpijn, hielspoor, diabetes, reuma en artrose. Ook is voetpijn regelmatig het gevolg van overbelasting en blessures.

Pain Relief sokken voor de behandeling van pijn in de voeten

De Pain Relief sokken van Stringenergy bieden een snelle en natuurlijke oplossing voor de behandeling van pijnlijke voeten. De sokken zijn behandeld met trillingstechnologie en dragen hierdoor bij aan de afname van pijnsignalen tussen je zenuwcellen: binnen 10 minuten verminderen je pijnklachten. De Pain Relief sokken zijn ook zeer geschikt voor de behandeling van pijnlijke enkels.

Vanaf de eerste avond resultaat. Ervaar het zelf!

Pain Relief sokken:

  • verminderen pijn in de voeten en enkels snel en effectief
  • bieden een natuurlijk alternatief voor medicijnen
  • bevorderen de nachtrust

Materiaal

De Pain Relief sokken zijn gemaakt van katoen.

Gebruiksvoorschriften

  • Voorkom dat de Pain Relief sokken in aanraking komen met niet-natuurlijke materialen (bijv. tapijt gemaakt van synthetisch materiaal).
  • Draag de sokken bij voorkeur in bed of met je voeten op de bank.
  • Was de sokken uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat de sokken niet in het water weken.
  • Droog de sokken niet in de droogtrommel.