Pijnlijke voeten

Voetklachten en voetpijn komen regelmatig voor. Podologen schatten dat maar liefst driekwart van de volwassen bevolking weleens langdurige voetklachten heeft ervaren. De voet is een ingewikkeld onderdeel van ons lichaam en bevat maar liefst 33 gewrichten en 26 beentjes, die allemaal omhuld zijn met een netwerk van pezen en spieren. Het is dus niet zo gek dat er af en toe iets aan onze voeten mankeert.

Soorten voetpijn en oorzaken

Voetpijn worden vaak omschreven als een zeurende, brandende of stekende pijn. Voetpijn kan zich uiten in pijn in de bovenkant, zijkant of onderkant van je voeten (pijnlijke voetzolen). Pijnlijke hakken komen ook regelmatig voor. Veel mensen ervaren pijnlijke voeten bij opstaan en na rust. Verder komt pijn in de voeten na het lopen ook vaak voor.

De oorzaken van voetpijn kunnen divers zijn. Vaak voorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld zenuwpijn, hielspoor, diabetes, reuma en artrose. Ook is voetpijn regelmatig het gevolg van overbelasting en blessures.

Pain Relief sokken voor de behandeling van pijn in de voeten

Het dragen van de Stringenergy Pain Relief sokken vermindert voetpijn doordat ze bijdragen aan de afname van pijnsignalen tussen je zenuwcellen: binnen 15 minuten ervaar je al resultaat. Na het dragen van de sokken houden de positieve effecten minimaal 12 uur aan. De frequenties in de Pain Relief sokken zijn gevoelig voor invloeden van buitenaf. Draag de sokken daarom bij voorkeur ‘s avonds op de bank of tijdens de nachtrust in bed.

Vanaf het eerste gebruik direct resultaat. Ervaar het zelf!

Pain Relief sokken:

  • Verminderen voetpijn snel en effectief
  • Bevorderen de nachtrust
  • Bevatten minimaal 80% katoenvezel
  • Bieden een natuurlijk alternatief voor medicijnen

Gebruiksvoorschriften:

  • Laat de sokken niet in aanraking komen met niet-natuurlijke materialen (bijv. tapijt gemaakt van synthetisch materiaal).
  • Draag de sokken het liefst alleen in bed of met je voeten op de bank.
  • Was de sokken niet in de wasmachine en dus alleen op de hand (het liefst in lauwwarm water en zonder wasmiddel).
  • Laat de sokken niet in het water weken.

Bij opvolging van de gebruiksvoorschriften blijven je Stringenergy sokken minimaal een jaar werkzaam.