Pijnlijke voeten

Voetklachten en voetpijn komen regelmatig voor. Podologen schatten dat maar liefst 3 van de 4 mensen ooit last zullen krijgen van pijnlijke voeten. De voet is een ingewikkeld onderdeel van ons lichaam en bevat maar liefst 33 gewrichten en 26 beentjes, die allemaal omhuld zijn met een netwerk van pezen en spieren. Het is dus niet zo gek dat er af en toe iets aan onze voeten mankeert.

Soorten voetpijn en oorzaken

Voetklachten worden vaak omschreven als een zeurende, brandende of stekende pijn in de voeten. Voetpijn kan zich uiten in pijn in de bovenkant van je voeten, pijn in de onderkant van je voeten (pijnlijke voetzolen), of een pijnlijke zijkant van je voeten. Pijnlijke hakken komen ook regelmatig voor bij mensen met voetklachten. Veel mensen ervaren pijnlijke voeten bij opstaan en na rust. Verder komt pijn in de voeten na het lopen ook vaak voor.

De oorzaken van voetpijn kunnen divers zijn. Vaak voorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld zenuwpijn, hielspoor diabetes, reuma en artrose. Ook is voetpijn regelmatig het gevolg van overbelasting en blessures.

Behandeling pijnlijke voeten

Voetpijn komt vanzelfsprekend in allerlei gradaties voor. Bij de een is het een vrijwel niet waarneembare, wat zeurige pijn, bij de ander is de voetpijn zo ernstig dat het lopen wordt bemoeilijkt. Onschuldige voetpijn, bijvoorbeeld door een verkeerde beweging, trekt meestal binnen een aantal dagen weer weg. Wanneer de voetpijn echter alsmaar erger wordt, kun je het beste een afspraak bij de huisarts maken.

Pain Relief sokken

De Pain Relief sokken van Stringenergy verminderen voetpijn. De sokken zijn vrijwel direct effectief doordat ze bijdragen aan het verminderen van pijnsignalen tussen je zenuwcellen: binnen 15 minuten ervaar je al resultaat. De positieve effecten houden minimaal 12 uur aan. De frequenties in de Pain Relief sokken zijn gevoelig voor invloeden van buitenaf. Draag de sokken daarom bij voorkeur ’s avonds op de bank of tijdens de nachtrust in bed.

Vanaf het eerste gebruik direct resultaat. Ervaar het zelf!

Pain Relief sokken:

  • Verminderen voetpijn binnen 15 minuten.
  • Bevorderen de nachtrust.
  • Bieden een natuurlijk alternatief voor medicijnen.
  • Blijven minimaal een jaar werkzaam.

Gebruikersvoorschriften:

  • Laat de sokken niet in aanraking komen met niet-natuurlijke materialen (bijv. tapijt gemaakt van synthetisch materiaal).
  • Draag de sokken het liefst alleen in bed of met je voeten op de bank.
  • Was de sokken niet in de wasmachine en dus alleen op de hand (het liefst in lauwwarm water en zonder wasmiddel).
  • Laat de sokken niet in het water weken.

Bij opvolging van de gebruiksvoorschriften blijven je Stringenergy sokken minimaal een jaar werkzaam.