Stringenergy
Huberte B.

Een vriendin heeft mij aangeraden om deze sokken aan te schaffen omdat ik last had van vervelende trekkingen in mijn benen en een algeheel rusteloos gevoel. Ik moet zeggen dat ik veel baat heb bij het gebruik van de sokken. Ik val sneller in slaap en slaap beter door. Meestal trek ik ze rond een uur of 5 ’s nachts weer uit omdat ik het dan te warm krijg. Zelfs daarna voel ik mij nog erg ontspannen en val ik weer makkelijk in slaap. Wat mij betreft een aanrader.

Stringenergy
K. W.

M’n zoon draagt de Neutrino beugel nu bijna dagelijk sinds ruim een maand... Ik heb het idee dat het helpt. Het lastige is om de discipline op te brengen om de beugel consistent te blijven gebruiken. Zodra het beter gaat met z’n klachten, vergeten we de beugel namelijk nog weleens. Ik heb de beugel zelf een keer gedragen tijdens het lezen van een boek en vond het wel rustgevend. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

Stringenergy
Mireille S.

De RLS sokken gebruik ik nu sinds 2 maanden en ik ben er erg blij mee. Ik weet niet of het psychisch is (maakt verder ook niet uit), maar ik heb met de sokken echt minder last van de irritante tintelingen en rusteloze kriebels in m’n benen en voeten.

Gek werd ik ervan! Ik moest minimaal 3 tot 4 keer per nacht m’n bed uit om rond te lopen en werd altijd moe wakker. Ik doe de sokken ook aan als ik TV kijk. Lekker met m’n voeten op de bank! 🙂

Succes allemaal!!

Jeffrey W.
Jeffrey W.

Ik heb al jaren last van rusteloze benen. Nu dat ik minder klachten heb, voel ik me een stuk prettiger. Wel lastig dat je de sokken alleen op de hand kunt wassen. Verder prima!