Symptomen Restless Legs Syndroom

Het Restless Legs Syndroom (RLS), ofwel rusteloze benen, is een aandoening waarbij je een vervelend gevoel in je benen ervaart. Dit omschrijven sommige mensen als een onrustig gevoel in de benen. Vaak gaat dit gepaard met een onbedwingbare drang om de benen te bewegen. Deze klachten komen meestal voor in rusttoestand of ’s nachts en kunnen een goede nachtrust en je leven flink verstoren.

Behandeling van rusteloze benen met medicijnen

Op dit moment zijn er nog geen officieel goedgekeurde medicijnen te krijgen die specifiek zijn bedoeld voor de behandeling van het Restless Legs Syndroom. Daarom krijgen de meeste RLS patiënten medicijnen voorgeschreven die eigenlijk zijn bedoeld voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en epilepsie. Het nadeel van deze medicijnen is echter dat ze vervelende bijwerkingen kunnen hebben. Voorbeelden hiervan zijn dufheid en een gedesoriënteerd gevoel. Bovendien zijn deze medicijnen vaak slechts tijdelijk of zelfs helemaal niet effectief in het behandelen van rusteloze benen.

Snelle en effectieve behandeling met RLS sokken

De RLS sokken van Stringenergy dragen bij aan de normale overdracht van signalen tussen je zenuwcellen. De trillingsfrequentie die dit mogelijk maakt is verwerkt in het materiaal van de sokken. Hiermee bieden de sokken een snelle en natuurlijke oplossing voor de behandeling van het Restless Legs Syndroom: de sokken brengen rusteloze benen direct op natuurlijke wijze tot rust en bevorderen de nachtrust.

De sokken kun je het beste dragen met je voeten op de bank of tijdens de nachtrust.

Vanaf de eerste avond resultaat. Ervaar het zelf!

RLS sokken:

  • brengen rusteloze benen snel tot rust
  • bieden een natuurlijk alternatief voor medicijnen
  • bevorderen de nachtrust
  • hebben geen naad op de tenen
  • zijn zeer geschikt voor gevoelige voeten

Materialen

De RLS sokken in de maten M, L en XL zijn gemaakt van bamboe. De RLS sokken in de maat XXL zijn gemaakt van katoen.

Gebruiksvoorschriften

  • Voorkom dat je RLS sokken in aanraking komen met niet-natuurlijke materialen (bijv. tapijt gemaakt van synthetisch materiaal).
  • Draag je sokken bij voorkeur in bed of met je voeten op de bank.
  • Was je sokken uitsluitend op de hand en het liefst in lauwwarm water. Gebruik daarbij eventueel een kleine hoeveelheid groene zeep. Laat je sokken niet in het water weken.
  • Droog je sokken niet in de droogtrommel.