Samenwerking Stringenergy en Fair Vision

Samen duurzaam ondernemen

Vanaf heden zijn de Stringenergy producten ook verkrijgbaar via duurzame webshop van Fair Vision. Hier vind je alles wat je zoekt op het gebied van duurzame en eerlijke producten, alternatieve diensten en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: gemakkelijk en tijdbesparend. Fair Vision selecteert de organisaties en producten waar zij mee samenwerkt op basis van openheid, integriteit, een transparante bedrijfsvoering. Stringenergy is daarom verheugd om de samenwerking met Fair Vision te mogen aankondigen.

Maak kennis met Stringenergy en Fair Vision

Tijdens de beurs Internationaal Therapeut in Expo Houten zal Fair Vision meerdere producten uit haar brede assortiment presenteren, waaronder de RLS sokken, Neutrino hoofdbeugels, Harmony sjaals en Harmony onderleggers van Stringenergy.

Internationaal Therapeut is een “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt” en laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring.

International Therapeut vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 in Expo Houten, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Via deze link vind je bezoekersinformatie, waaronder de deelnemerslijst, plattegronden en een sfeerimpressie.

Graag tot ziens in Expo Houten!