Wat kan de Stringenergy hoofdbeugel voor jou betekenen?

De Stringenergy hoofdbeugels zijn behandeld met trillingstechnologie. Hierdoor hebben de beugels een rustgevend effect op kinderen en volwassenen. Het is een praktisch instrument voor de snelle en effectieve behandeling van diverse klachten, waaronder stress en allergieën. Daarvoor is geen speciale inspanning of verandering in leefstijl nodig. Gebruik je hoofdbeugel thuis op de bank, in de trein, op kantoor, in de bibliotheek of waar je maar wilt.

De voordelen op een rij:

  • Je ervaart binnen 15 minuten de werking
  • Gemakkelijk en prettig in gebruik
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • 100% natuurlijk
  • Behoeft geen enkele vorm van onderhoud

Kies hieronder jouw Stringenergy hoofdbeugel:

Relax hoofdbeugel

Relax hoofdbeugel

Je hoofd leegmaken en volledig ontspannen kan moeilijk zijn. De Stringenergy Relax hoofdbeugel helpt je hierbij: het biedt ondersteuning bij het vinden van innerlijke rust en het bereiken van een algehele staat van ontspanning. Daarmee biedt de Relax hoofdbeugel een diepe vorm van ontspanning die iedereen kan ervaren. Gebruik de hoofdbeugel bijvoorbeeld thuis op de bank na een drukke dag, tijdens het lezen van een boek in bed, of tijdens meditatie, yoga en ontspanningsoefeningen.

Allergie hoofdbeugel

Allergie hoofdbeugel

De Stringenergy Allergie hoofdbeugel heeft een onderdrukkende werking bij hooikoorts (pollen) klachten. Het is een praktisch instrument voor de snelle en effectieve vermindering van verschillende allergie-gerelateerde klachten. De hoofdbeugel geeft je de vrijheid om volop te kunnen genieten van het voorjaar en bij andere vormen van allergie.

Alertheid hoofdbeugel

Alertheid hoofdbeugel

De Alertheid hoofdbeugel biedt ondersteuning bij het verscherpen van je focus en het verbeteren van je concentratievermogen. Ideaal voor gebruik tijdens het werk, studie, gamen of andere bezigheid die optimale concentratie vereist.

ADHD hoofdbeugel

ADHD hoofdbeugel

Het ADHD syndroom (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) komt bij zowel kinderen als volwassenen voor. Volwassenen met ADHD klachten hebben vaak een manier gevonden om hiermee om te gaan. Kinderen met ADHD zijn daarentegen vaak opvallend fysiek drukker (hyperactief), makkelijk afgeleid en impulsief. Stringenergy is erin geslaagd om een trillingsfrequentie te identificeren die een rustgevend effect heeft op kinderen en volwassenen die last ondervinden van ADHD-gerelateerde klachten. Het dragen van de ADHD hoofdbeugel draagt tevens bij aan het concentratievermogen.

Vanaf het eerste gebruik resultaat. Ervaar het zelf!

Neutrino relax hoofdbeugel voor de behandeling van stress symptomen

Birgitte uit Bergen (NH):
”De Relax hoofdbeugel geeft mij een prettig en positief gevoel.
Ik slaap beter en voel mij meer geaard”.

Niels met de ADHD hoofdbeugel

”Hij speelt weer met vriendjes!” aldus de moeder van Niels.
Niels uit Raalte gebruikt sinds een paar maanden een ADHD hoofdbeugel.
De hoofdbeugel ondersteunt het zelfhelend vermogen van zijn lichaam en vermindert de effecten van ADHD. Niels draagt de hoofdbeugel tijdens
het ontbijt en avondeten.

Gebruiksvoorschriften

  • De Stringenergy hoofdbeugels behoeven geen enkele vorm van onderhoud en behoeven geen externe energiebron.
  • De beste resultaten worden bereikt wanneer de hoofdbeugel minimaal 15 minuten per dag wordt gedragen. Dit geldt voor alle types hoofdbeugels. Zodra de klachten verminderen kan de draagtijd worden verkort.
  • Er zijn bij het gebruik van de hoofdbeugels geen neveneffecten bekend op medicijngebruik. De beugels kunnen dus veilig door jong en oud worden gebruikt.
  • De hoofdbeugels zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en bevatten geen chemicaliën.
  • De hoofdbeugels blijven ongeacht het aantal draaguren ruim een jaar werkzaam.