Stringenergy katalysator bij Ecoboer Matthijs

Stringenergy katalysatoren: op naar een beter milieu en gezondere voeding

De trillingstechnologie welke door Stringenergy wordt ingezet om medische klachten te behandelen wordt in Duitsland al vele jaren toegepast in de agrarische sector. Met ingang van oktober 2017 is de afdeling industriële toepassingen van Stringenergy ook in Nederland weer opgestart. Dit besluit is genomen op veelvuldig verzoek van producenten van biologische zuivelproducten en fruittelers. Het is een antwoord op een toenemende behoefte aan natuurlijke oplossingen voor o.a. waterzuivering en het verbeteren van de kwaliteit van grondstoffen.

CO2-neutraal

De geavanceerde technologie van Stringenergy is groen en duurzaam: voor de productie van katalysatoren wordt namelijk enkel gebruikgemaakt van 100% natuurlijke materialen. Bovendien zijn de Stringenergy katalysatoren volledig CO2-neutraal: ze doen hun werk zonder dat daar externe energie voor nodig is.

Ecoboer Matthijs

In oktober 2017 zijn bij Ecoboer Matthijs in Ingen (Betuwe) twee Stringenergy katalysatoren gemonteerd aan de waterleiding van de boerderij: één katalysator verrijkt het drinkwater van de koeien met zuurstof en de tweede katalysator helpt de zogenaamde leverbot ziekte te bestrijden. De katalysatoren dragen hiermee bij aan het welzijn van de koeien, en aan de milde smaak en de houdbaarheid van het zuivel.

Hoe werkt het?

De katalysatoren van Stringenergy zijn behandeld met trillingstechnologie en beïnvloeden zodoende de eigenschappen van de te behandelen moleculen. Zo kan op gerichte wijze de functionaliteit van specifieke moleculen worden versterkt, verzwakt, of geneutraliseerd. Na installatie is een katalysator direct actief, waardoor het gewenste resultaat onmiddelijk wordt geleverd.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij staan u graag telefonisch te woord op 072-8888 998 of via e-mail: vragen@stringenergy.com.